Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 20:13:01

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 962 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 [3] 4 5 6  Vše Tisk
Autor Téma: Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?  (Přečteno 6471 krát)
Quilty
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 29

Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 03. Duben 2008, 14:11:35 »

Takhle jí rozhicovat, klobouk dolu  Mrkající

Náhodou mě si potěšil. Taky jednou to "ne" neřekla něžná část populace... V každým případě si myslim, že tě kvůli tomu slečna nezavrhne. Ba naopak. Dokud tě nedostane, bude jí to ležet v hlavě  Mrkající
Zaznamenáno
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 03. Duben 2008, 14:26:37 »

Beniku, dřív jsem tě bral jako svůj vzor - že jsi mladší a zvládáš víc, než já Úsměv ... Teď se ale nějak posouváš dolů na žebříčku.

Citace
ze slecna asi zajem ma
Ne asi, ale určitě.

Nedávno jsem se koukal na youtobe na video s názvem How to handle a goodnight kiss (jak zařídit pusu na dobrou noc). Byly tam natočené situace, které se skutečně nestanou - např. holka ukazovala na tričku nápis Kiss me you fool (polib mě, blbče). Takže moje rada - prostě na chvíli přestaň přemýšlet a začni ji líbat Mrkající ... Protože v tomhle případě je jistý, že ona bude pokračovat.
Zaznamenáno
Marti
*

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 03. Duben 2008, 16:06:59 »

Když to mám soudit podle sebe, tak moc nechápu, co vidí 18 letá na 16 letým. Já jsem byla vždycky na starší, ale když už jí to stojí za to, takhle tě strašně uhánět, tak se proboha neboj Úsměv kašli na nějakýho přítele v Brně. Možná to není láska tvýho života, ale je to holka, která ví, co chce (tebe) a nebojí se, ale skoro se mi zdá, že ji to maličko přestává bavit, protože to jde s tebou moc pomalu. Takže máš dvě možnosti- jít do toho naplno a rozšiřovat si zkušenosti a nebo se na to vykašli a počkej, až se ti u toho nebude hystericky zvyšovat tep a podobně. Je ti 16, takže se snaž dělat věci, co tě baví, užívej si to- fakt hlavně z toho nedělat vědu. Nevim proč by se mělo se sexem čekat vždycky jenom na to, až to bude chtít ta holka- trochu feminismu, přátelé, že Úsměv je potřeba čekat na toho míň připravenýho a nikde není napsaný, že to je vždycky ta holka   Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 kdy: 03. Duben 2008, 17:13:39 »

Marti: No, některé prostě vzrušuje přesně to, co tady Beník popsal. Že je na koni, že všechno řídí a že ten kluk je takové roztomilé nemehlo. Mě se taky takové holky líbí (roztomile naivní a nezkušené a tak), jenže po pár zkušnostech sem zjisitl, že na rozumný vztah to není to pravé Úsměv

Beník: JJ, jak píše Marti Úsměv

A co se týče toho tepu a zůžení možných i nemožných tělesných partií, tak to je snad normální projev vzrušení, ne? Úsměv

Asi by sis měl udělat pořádek v tom, jestli nic nebylo proto, že jsi nechtěl nebo protože si se bál. Jestli si opravdu nechtěl, tak myslim, že není co řešit. Dokud nechceš, tak není důvod to lámat přes koleno. Nenech se do ničeho nutit. A nebral bych to jako zklamání. Ale pokud je to protože si se bál (coby, kdyby a že to nezvládneš a tak), tak bys to IMO měl příště zkusit (už jen proto, že bys toho za čas moh šeredně litovat, že sis nechal proklouznout takovou přiležitost mezi prsty).

Měl sem podobnou zkušenost se svým prvním orálním sexem (dávaným). Celý večer jsem k tomu nějak směřoval, myslel na to, že bych to chtěl zkusit a když na to došlo a já sem ležel, hlavu pod dekou, přítelkyni v klíně, tak jsem najednou cejtil takovýho malýho červíka, jak mi v hlevě vrtá "Tohle nedáš ! Na tohle prostě eště nemáš ! A chceš to vůbec? ". No teda, nakonec sem se teda odhodlal a ve výsledku to bylo samozřejmně super, žejo, ale každý "poprvé" je jako stát na skokanskym můstku, kdy můžeš skočit a nebude cesty zpět a nebo slízt po schodech a říct si, že skočíš přístě.

Takže se rozhodni podle toho, jak to máš a nenech se zmanipulovat. Ale taky počítej s tím, že (třeba) už nějak moc šancí nebude (i.e.: přestane jí to bavit). V tomhle totiž optimizmus Marti nesdílím Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Benik

Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 kdy: 03. Duben 2008, 20:50:46 »

Beduin: Heh, vzor  Stydlivý diky Šťastný to jsem tu vubec nic takoveho nemel psat aby jsis o me myslel same dobre veci Šťastný Muj vzor je treb Chuck Norris Šťastný Ani nevis jak rad bych ji polibil, ale proste mysl chce, ale telo se nehne, takovy trosku psychicky blok ( a to se nelibam poprve, tak nechapu co se blokuje Šťastný )

Marti: No ja jsem byl zase vzdycky na starsi holky, mladsi slecnu jsem jeste nemel. Mozna to je tim ze jsem od malicka vyrustal s o 5 let starsimi kamarady. No pritel v Brne uz neni ( juhu ), minuly tyden mu definitivne rekla ze je konec.

Avaranger: Jsem si takrka 100% jisty ze tu slecnu chci, je krasna jak fyzicky tak me strasne pritahuje i psychicky, ale cim vic ji chci a cim je dokonalejsi, tim vetsi problem mam udelat ten prvni krok. Bojim se ze kdyz neco zacnu a ona nebude chtit tak prijdu o kamaradku a osobu kterou mam strasne rad a kterou bych si predstavil po svem boku. Ale zase si rikam ze kdyby nechtela tak to nedela, takze ze by couvla je mala sance.

Jinak koukal jsem na to video co sem hazel Beduin a taky jsem cetl knizku "Tajna rec tela" a vsechny znaky presne sedi Smutný Olizovala si rty, koukala na me zdlouhave a uz jenom to s tim rozepinanim pasku byl signal jako krava, asi bych potreboval aby ji na cele blikalo : Sbal me ! Sbal me !  Jeste je tu sance zvolit stareho dobreho kamarada alkohola, ktery v techto situacich muze pomoci.
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
qaz
**
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 03. Duben 2008, 21:00:58 »

a nebo te muze diskvalifikovat Úsměv (alkohol)

a podle me ta slecna dobre vi co chce, a myslim ze necouvne, nechapu proc si i pres to co si tady o tom napsal myslis ze by ona mohla nechtit
Zaznamenáno
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 kdy: 03. Duben 2008, 22:13:17 »

Takže tím co jsi napsal je jasné, že SE BOJÍŠ a strach je něco co se MÁ PŘEKONÁVAT, narozdíl od toho, když něco skutečně nechceš.

Uvolni se a nech věci plynout. Eště nikdy nikdo nic nevyřešil tim, že přemejšlel "coby, kdyby" Úsměv A mimochodem, měl sem o tobě vyšší mínění - takhle IGNOROVAT OČIVIDNÉ DO OČÍ BIJÍCÍ SIGNÁLY, ŽE TĚ CHCE je vskutku trestuhodné.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #57 kdy: 03. Duben 2008, 22:30:43 »

Ja vim ze je to proti zakonum prirody a je to trestne Smutný Moc premyslim, ja vim Smutný Ale kdyz ona umi tak znejistet, napr. ted : Pisem si na ICQ. Cely den jsem ji nevidel a nepsal tak ji pisu ze potrebuju pusu. A ona mi poslala smajlika pusinky a napsala:
Ona: Dneska prvni a posledni
Ja: Proc?
Ona: No mam na ICQ i Ondru ( toho udajne byvaleho pritele ), tak se musim krotit. Rada bych ti jich poslala moc ale nemuzu.
Ja: proc? ty muzes vsechno, co chces.
Ona: Myslis? Mas pravdu. ( a poslala hodne smajliku pusinek )
Ona : ale ja to tak nemam rada, pres pocitac.
Ja : tak kdyz mi slibis ze mi jich das plno na zivo tak si ty pres pocitac muzes nechat.
Ona : slibuju ( smajlik pusinky )

Tak sakra co to ma znamenat ? nejdriv dela fory ze nemuze a potom slibuje ze mi jich da plno na zivo a zase skoncime u mazleni se. A pak se divte ze jsem zmateny.
Zaznamenáno

Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 03. Duben 2008, 22:56:39 »

Beníku, už jsem t říkal, ona moc dobře ví, co chce, ty to evidentně asi nevíš. takhle jasné signály by viděl i slepý.
Zaznamenáno
Typson
**

Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 03. Duben 2008, 23:24:31 »

Ty jo, ta do tebe valí neskutečným způsobem, ty nevíš co, já být tebou tak bych se snad aji bál kdyby tak valila.. Překvapený  Smějící se Ty snad chceš aby se na tebe sama vrhla nebo co. Úsměv
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 kdy: 05. Duben 2008, 00:46:31 »

Sakra, kdyz po me tak jede jak vsichni tvrdite tak co ma zase znamentat toto. Byli jsme na rozdilnych akcich. Rikala at ji napisu, tak jsem ji vecer napsal, cely vecer se neozvala kdyz kolem pulnoci volala : Ahoj, ja ti volam, protoze jsem se neozvala cely vecer a jdu prave domu a chci ti poprat dobrou noc.
Ja: Je, dekuju, to jsi hodna a kde jsi byla a jak jsi se mela.
Ona : bla bla bla bla ( nejake kecy o tom kde byla a s kym byla )
Ja : to je fajn ze jsi se mela dobre, ale to ze jsi se cely vecer neozvala ti neodpustim, budes muset napravit, vis ze jsem narocny.
Ona. No to se snazim napravit prave ted.
Ja : ne, to jde jedine na zivo.
Ona : nezapomen ze jsem vzorna zadana zena ( hlavne ze tvrdila ze se s nim rozejde a pak mi to potvrdila jeji kamoska ze nejsou spolu )
Ja : No vsak ja nic nerikam, to vsechno ty.
Ona : nevim kdo furt chce ty pusinky na ICQ co ? ( smich )
Ja : To ty, ty jsi takova svudnice.
Ona: Co jsem ?
Ja : nic, dobrou noc
Ona : co, rekni to znova, co jsem, ja ti nerozumela
Ja : nic, dobrou noc ( a dal jsem telefon od ucha ) a pak jsem zaslechl
Ona : tak se krasne vyspinkej, dobrou noc, pap ( a tady jsem to polozil )

Sakra, jsem vylozene nasrany, kdyz je tak vzorna a zadana holka, tak at me necha na pokoji, kaslu na ni, uz zadnou pusu nechci.Je to kamaradka a taky se tak k ni budu chovat, konec.
Zaznamenáno

Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 05. Duben 2008, 07:28:51 »

Člověče, vstávej, dyť tohle určitě myslela ironicky. Šťastný Nebo snad byla na tý akci s nim? Pochybuju...
Zaznamenáno

Quilty
*

Věk: 29

Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 05. Duben 2008, 11:29:25 »

Nevim jak ty, ale já bych mosty hned nepálil. Máš snad nějakou náhradu? Jestli od ní čekáš hned lásku a oddanost až za hrob, tak to asi průběžně hledej jinde, ale jestli jsi schopnej se nad to alespoň trochu povznést a profitovat z toho, že je ochotná se k tobě "tulit" a evidentně i něco víc, tak to nepouštěj. Nebo je snad lepší sám doma čučet do zdi a přemejšlet co by, kdyby? Tím ale neříkám, abys ze sebe dělal vyloženě oddanýho hafíka. To je zase druhej extrém  Mrkající
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #63 kdy: 05. Duben 2008, 12:19:11 »

Ne, samozrejmne ze se na to hned nevykaslu, to byl jenom takovy chvilkovy zkrat a rozcarovani.

Ale fakt me to nastvalo, necekam ze hned pride a rekne miluju te, ale snad by si mohla uz vybrat ne ? Proc se mnou dela takove veci a pak rika tohle. Mas pravdu ze je lepsi mit nekoho na mazleni a snest takove reci, nez nemit nic. Ale ja nejsem na takove ty nezavazne "ulety" nebo flirtovani. Opravdu bych ji uz chtel mit jistou a jenom pro sebe. Kazdopadne z tehle vety vyvodim dusledky, svou snahu o ni snizim a necham ji, at se snazi.
Zaznamenáno

Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 05. Duben 2008, 13:59:59 »

Já bych to tolik neřešil. Byla po kalbě, určitě si tam něco dala, tak proč ji hned brat úplně vážně? - Navíc z kontextu vašeho rozhovoru se domnívám, že šlo fakt jen o pitomý rejpnutí. (Neměl sem teda možnost slyšet tón, v jakym ste se bavili, což je, pravda, docela směrodatný.) Však si do ní taky někdy zarej, ale byť připravenej, že ti možná opáčí s tou svůdkyní. Smějící se

Snížíš svou "snahu"? Znepokojený Nezlob se na mě, ale to, co tam těch nevim kolik tejdnů nacvičuješ, je teda snaha jak noha. Projel jsem to Jó, klidně si hrej, kvůli takový ptákovině, na uraženýho... ale pak se nediv, až se ta Monika jednoho krásnýho dne vrátí k bejvalýmu. Nezapomeň, že jestli ho teda skutečně opustila, udělala to kvůli tobě - a může to klidně chtít vrátit zpátky. Vykřičník (Nebo se nechá sbalit někym, kdo nedělá drahoty.)
« Poslední změna: 05. Duben 2008, 14:05:45 od Stranger » Zaznamenáno

Marti
*

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 06. Duben 2008, 20:29:38 »

Benik: Stranger má pravdu. Jen aby ti neutekla, když je tak žádaná, jak se chvástá Úsměv normálně přestaň dělat drahoty  Provokatér pořád jsi o dva roky mladší a může ji to přestat taky bavit...
Zaznamenáno
Baller
*

Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 06. Duben 2008, 22:05:14 »

Marti: myslím, že právě to, že je mladý a podle toho co zde píše i svým způsobem nezkušený ji hodně láká, ale zase nic se nemá přehánět a čím dýl to bude trvat, tím její zájem bude postupně klesat... protože tolik promarněných příležitostí se vidí jen málokdy a takových signálů by si všimnul i slepý...

jinak bych si dal na tvém místě velký pozor na to zamilování, jelikož mi připadá, že si s tebou jen pohraje a až ji omrzíš, tak rychle odkopne a najde náhradu...
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #67 kdy: 06. Duben 2008, 23:17:29 »

jinak bych si dal na tvém místě velký pozor na to zamilování, jelikož mi připadá, že si s tebou jen pohraje a až ji omrzíš, tak rychle odkopne a najde náhradu...

To rikaji vsichni tady na foru, asi protoze ji neznaji, ale ja si fakt myslim ze tohle by neudelala, je hodne citliva holka a toto ji neni podobne.
Zaznamenáno

Baller
*

Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 06. Duben 2008, 23:36:37 »

benik: spis to říkají proto, že už s tím mají nějaké zkušenosti... přece jen- není všechno zlato,.... každopádně to pro tebe bude v každém případě cenná zkušenost-tím myslím např.: první případ (pro mě jen teoretický, pro tebe momentalně ten co bys chtěl a přál si ho)-je citlivá, chce tě, bude s tebou, bude to dlouhodobější vztah; no a ten druhý případ (pro mě reálný) momentálně tě chce, pohraje si s tebou, odkopne, vystřízlivíš z toho a poučíš se do dalších vztahů (samozřejmě to je ideální stav(-taky se může stát, že se sesypeš), ale pokud se tak stane, tak ti to dá hrozně moc)...
Zaznamenáno
Benik

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #69 kdy: 07. Duben 2008, 21:57:35 »

Ok, mam tu dalsi problem Šťastný Dneska mi rekla ze si pripada jako by mi tak trochu patrila a kdyz jsem se zeptal v cem tak odpoved : jen nektere veci s tema pusama a tak..ja to nemyslim nejak spatne jen ze se pak citim jako bych ti patrila....promin..uz fakt blbnu...jsem posledni dobou fakt hrozna.

Tady jsou mysleny pusy na ICQ, je na to nejaka hakliva. Kdyz jsem ji rekl ze ji nebudu davat zadne tak rekla ze to ne, to by nechtela a nevydrzela. Sakra kdo se v tech zenskych ma vyznat. I kdyz je pravda ze jsem ji asi ted moc "obtezoval", furt psal, volal , nekam zval, i kdyz ona se taky casto ozyval. A navic lidi co se maji radi se neobtezuji ne?
cituji : Realna pusinka od tebe mi vzdycky udela radost a rada ti ji oplatim, ale na ICQ by to tak frekventovane byt nemuselo.

« Poslední změna: 07. Duben 2008, 22:05:15 od Benik » Zaznamenáno

Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 kdy: 07. Duben 2008, 23:55:43 »

Bože, Beníku, neřeš blbosti. Úsměv Ano, ona blbne. Možná tim něco sleduje. A tobě to může bejt jedno. Tohle konkrétně je snad taková kravina, že to bije do očí. Jestli je to nějaký "ženský test", tak potěš Šťastný

BTW: Proč si jí nenapsal něco jako "Však patříš Mrkající Šťastný" ?
Zaznamenáno

Baller
*

Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 08. Duben 2008, 00:52:38 »

benik: tak takove problemy bych taky chtel mit... Smějící se
no zalezi na tom, jak casto ji volas-pokud je to treba 20x denne, tak bych ten telefon uz potom ani nezvedal....
tak se s ni realne sejdi nekde v soukromi a popozen to dal, nez jen k te "pusince" a potom hned uvidis, jak to s tebou doopravdy myslela... Mrkající
Zaznamenáno
hokejista666

Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 08. Duben 2008, 03:44:58 »

Pane bože, ona chce, abys jí skvlíknul a Ty s tváříš že nechceš  Šokovaný a pak se divíš, že dělá drahoty  Kroutící očima, holt jsi to trošku zvoral, takže příště bys jí měl někde preventivně ten pásek sundat sám, aby bylo jasno, že to byl omyl  Smějící se. Vážně, ona se tvářila velmi vstřícně k Tvým návrhům, které jsi ani nestihl vyslovit, ten zbytek jsou jen následky, možná je sama z Tebe trošku zmatená, co vlastně od ní chceš, zkus trošku přitlačit na pilu, vždyť Ti jí vyfoukne někdo, kdo se nebude stydět a chytne jí za zadek rovnou .... . Když jí vezmeš pásek, tak je to furt neviná legrace  Super!, jen příště neodmítej, když Ti holka kterou chceš sama nabízí součásti svého oblečení Vykřičník.
Zaznamenáno
waratah
*

Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 08. Duben 2008, 09:38:01 »

S těma drahotama a a celkově s tím, že ji semtam řikáš ne a děláš věci podle sebe si udržuješ její přízen...kvůli tomu se na tebe určitě nevykašle...druhá věc ale je, že tak dlouho zůstává s tím svým  přítelem(nebo alespon tvrdí, že s ním neustále je - což pro tebe vyjde nastejno)..za jakým účelem to dělá? Když už je s tebou v kontaktu tak dlouho a váš vztah není kamarádství, ale najíždí na partnerský vztah, tak proč už se s ním nerozešla dávno nebo proč ti to neustále tvrdí opak? Chce zkrátka neustále projevované znaky přízně od tebe, to, abys ji přesvědčoval o tom, jak ji chceš a jak po ní toužíš, abys vyvíjel takovou snahu o ni, že překonáš jejího přítele - to je vlastně to po čem ona nejvíc touží...a když spolu budete třeba chodit potom, jak budeš vědět, že to samé, co udělala svému současnému příteli, neudělá i tobě, aby znovu mohla získávat tu přízen, kterou ted dostává od tebe.... Pokud už spolu budete chodit, nebude od tebe dostávat to, co dostává nyní a vzheledem k tomu, že se do toho chození s tebou nehrne, znamená to, že ji současný stav vyhovuje a i pak bude nejspíš chtít zase zažívat něco podobného...
« Poslední změna: 08. Duben 2008, 09:47:32 od waratah » Zaznamenáno

When the day is long and the night, the night is yours alone,
when you're sure you've had enough of this life, well hang on.
Don't let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes.
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 kdy: 08. Duben 2008, 15:07:48 »

Wow, hezky analyzované, waratah Šťastný
Zaznamenáno

Stran: 1 2 [3] 4 5 6  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS