Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
05. Září 2008, 12:51:13
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
40 228
příspěvků v
1 740
témat od
1 700
uživatelů
Nejnovější uživatel:
reknetewow
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
...
4
5
[
6
]
Vše
Autor
Téma: Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne? (Přečteno 6433 krát)
Benik
Věk: 17
Město: Opava
Re: Opet zmateny aneb ma kluka nebo ne?
«
Odpověď #125 kdy:
23. Červen 2008, 21:34:06 »
Do prd*ele, tak se mi tam primotala Bara
Bara je kamoska ktera mi zrovna volala, kdyz jsem tohle psal. Takze jak jsem na ni myslel tak jsem nechtic psal i jeji jmeno. Takze Bara:=Monika
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
GR77A
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Brno
«
Odpověď #126 kdy:
23. Červen 2008, 23:25:48 »
Jak to tak opět pročítám, tak si musím opět položit otázku, proč je láska tak strašně drahá a jestli vůbec má cenu si ji pouštět k tělu ??? Nechtěl bych být na tvém místě, musí to být celkem utrpení. Podle mě to totiž ani dobře nedopadne, sice už tu teoreticky není Ondra, ale pořád to nějak vázne, což se mně nějak nezdá. Ale mně už se nezdálo hodně věcí, který byly ve skutečnosti horší než noční můra
takže přeju hodně štěstí, každopádně informuj
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
«
Odpověď #127 kdy:
25. Červen 2008, 10:28:40 »
To její chování není moc dobře vysvětlitelné, nejspíš na to nechce jít tak rychle jako ty. Teď budou prázdniny, tak bude mít určitě víc času a můžete ho trávit spolu. Ta holka (jako většina) neví pořádně co chce, ale když tomu necháš čas, tak musí polevit. Po pravdě si nemyslím, že by měla mít důvod hledat někoho jiného. Pár týdnů na ni zkus působit. Jestli se bude vyhýbat normálnímu vztahu čili "vztahu jako chození", tak bejt tebou si s ní o tom promluvím - že ji nechápeš, že ji miluješ a je pro tebe těžký, když ji nemůžeš milovat naplno (tím nemyslím sex, ale prostě to chození).
Přeju, ať to vyjde, přece jen kdyby jste se "rozešli", tak to bude hodně těžký pro oba.
Zaznamenáno
Benik
«
Odpověď #128 kdy:
25. Červen 2008, 19:07:28 »
Citace: GR77A 23. Červen 2008, 23:25:48
Jak to tak opět pročítám, tak si musím opět položit otázku, proč je láska tak strašně drahá a jestli vůbec má cenu si ji pouštět k tělu ??? Nechtěl bych být na tvém místě, musí to být celkem utrpení. Podle mě to totiž ani dobře nedopadne, sice už tu teoreticky není Ondra, ale pořád to nějak vázne, což se mně nějak nezdá. Ale mně už se nezdálo hodně věcí, který byly ve skutečnosti horší než noční můra
takže přeju hodně štěstí, každopádně informuj
No na zázraky jsem přestal věřit někdy kolem 12 let, takže už taky moc nepočítám že by to bylo dobré. Ale co naplat. Je jich tu plno, každá je jiná a to je na nich úžasné. Už mě moc netrápí, jenom si ji nesmím připustit k tělu, nesmím ji moc často vidět a nenechat se od ni svést. No prostě musím najít náhradu na kterou bych myslel.
Citace: petanx 25. Červen 2008, 10:28:40
To její chování není moc dobře vysvětlitelné, nejspíš na to nechce jít tak rychle jako ty. Teď budou prázdniny, tak bude mít určitě víc času a můžete ho trávit spolu. Ta holka (jako většina) neví pořádně co chce, ale když tomu necháš čas, tak musí polevit. Po pravdě si nemyslím, že by měla mít důvod hledat někoho jiného. Pár týdnů na ni zkus působit. Jestli se bude vyhýbat normálnímu vztahu čili "vztahu jako chození", tak bejt tebou si s ní o tom promluvím - že ji nechápeš, že ji miluješ a je pro tebe těžký, když ji nemůžeš milovat naplno (tím nemyslím sex, ale prostě to chození).
Přeju, ať to vyjde, přece jen kdyby jste se "rozešli", tak to bude hodně těžký pro oba.
No já ani moc nevím o čem si s ní mám promluvit. Řekla mi to jasně, teď ne, možná časem. Já na ni nehodlám čekat. Už ji nebudu řešit. Nestojí mi za to. Nejhorší na tom je, že ona mě ani moc vidět nechce. Musím se jo sakra snažit abych ji někam dsotal a to já nemám zapotřebí.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak za měsíc mám narozeniny a měli jsme to s kámošema slavit tento týden na zahrádce u kámoše. Pozval jsem ji taky, ale tento víkend bude na nějakém festivalu takže nemůže, ale říkala že by tam byla moc ráda a jestli to nejde nějak změnit datum. S kámošema ještě pořádně domluvení nejsme a změnit to můžu. Ale otázka jestli mám. Spalo by se tam v chatce a ve stanech. Říkala že by tam spala, jenom kdyby jsme spinkali sami spolu ve stanu. OMG >
Zaznamenáno
GR77A
Pohlaví:
Věk: 25
«
Odpověď #129 kdy:
25. Červen 2008, 20:51:58 »
Říkala že by tam spala, jenom kdyby jsme spinkali sami spolu ve stanu. OMG >
[/quote]
Podle mě by to dopadlo zase stejně, řekla by ti že to teď nejde a že to takhle nemůže dělat a že třeba příště. Já bych kvůli ní už moc plány neměnil, alespoň né takhle velký. Riskuješ totiž, že bys měl místo oslavy akorát tak zkaženej večer.
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #130 kdy:
26. Červen 2008, 08:13:30 »
Jo to je na tobě, neznám všechny tvoje pocity k ní, necítím, jestli ti už dost ublížila.
Že si najdeš jinou o tom nepochybuji, na druhou stranu tohle je docela výzva. Jestli myslíš, že to nedopadne špatně jako předtím, tak bych se jí přizpůsobil (ale jen trošku)
Zaznamenáno
hokejista666
«
Odpověď #131 kdy:
26. Červen 2008, 11:47:38 »
Můj styl by byl vzít chatičku a kdyby se pak chtěla lísat, tak říct, nic, přece jsme o tom mluvili, že to nejde
. Jak rád používám proti lidem jejich zbraně
.
Ale jestli máš do chatičky někoho jiného, tak to neřeš a jdi tam s nějakou jinou ne
.
Zaznamenáno
Baller
Pohlaví:
«
Odpověď #132 kdy:
27. Červen 2008, 01:09:02 »
Benik:
radim nemenit termin a poradne si to tam bez ni uzit...
a pokud uz nema koupene vstupenky dopredu(pokud ma, tak toto vubec neber v potaz) a chtela by tam tak moc byt, tak to muze zrusit ona, v tom ji nic nebrani...
jinak pokud bys to prelozil na termin, ktery by ji vyhovoval, a cekal tam od ni neco vic a ona by to zase zahrala do autu, tak bys mel jen zkazenou oslavu a to za to nestoji-radsi jina baba a rozjet to...
Zaznamenáno
Benik
«
Odpověď #133 kdy:
05. Červenec 2008, 21:52:09 »
Takže akce byla stejně odložena o 14 dní
Ale ja jsem si uvedomil ze uz ji muzu brat jenom jako kamaradku, uz ani vic nechci. Jenze ( kdyby tu nebylo to jenze tak to nejsem ja ).
Vcera mi psala ze me dlouho nevidela a ze ji je smutno a jestli nechci prijit na jednu akci, nechtelo se mi tam, tak jsem se zdrahal, ale pak mi naslibovala hory doly tak jsem prisel. Celou dobu obletovala jenom kolem me, sedel jsem na kresle a ona mi lezela v kline, pak nekam sla a hned me vzala za ruku at jdu s ni, proste porad byla u me a same pusinky a hladila me po tvari pak i po tele, pak jsme sli pres vedlejsi pokoj na balkon a ona me v tom pokoji ( kde nikdo nebyl, narozdil od obyvaku ) hodila na postel, ja jsem ji nechtic trosku prastil do nosu, omluvil jsem se , dal ji pusu na nos, jak jsem byl nad ni zkloneny tak me zacla libat, pak mi zajela rukou do kalhot a ja ji do kalhotek ( i pres to vsechno ze me k ni nic nepritahovalo, proste jsem ji chtel brat jako kamaradku ), no v teto situaci nas nasli pobaveni kamaradi kteri sli na balkon kourit, pak cely vecer sedela u me a drzela me za ruku, sli jsme domu a ona celou dobu u me ( ignorovala nejlepsi kamaradku ) proste v tu chvili naproste poblazneni.Kdyz jsem prisel domu tak smska na dobrou noc a jak ji bylo fajn atd...
Tak jsem si rikal ze se asi umoudrila a ze to teda zkusim. Dneska jsem byl sam doma a pozval ji k sobe ze se budem koukat na nejaky film. S radosti prisla. Koukali jsme na horor a ze zacatku sedeli kazdy na jinem kresle, potom ale zacla ze se boji at jdu za ni, tak jsem rekl at jde za mnou ona, tak prisla a pritulila se ke me. Hladit jsem ji mohl vsude(pres obleceni), ale jakmile jsem zkusil jenom treba na brise ji pohladit pod oblecenim, hned se zdrahala. Tak jsem na to kaslal a kdyz jsem delal chvilku urazeneho, hned se zacla vic lisat a dala mi pusu. Kdyz odchazela tak jsem ji prejel pres hole brisko a ona ze ted ne ze uz specha domu nebo ji ujede bus, tak jsem ji rekl ahoj. Ona se zacla divit ze jenom tak se s ni nerozloucim ne? objala me, dala mi asi milion pus ale polibku se vyhla, pak sla na bus, jeste se otocila, vratila a znova me opusinkovala.
Tak sakra o co ji de? Chce me fakt tak deptat ? kdyz uz jsem ji bral opravdu jako kamosku ( prisaham ze uz jsem to tak bral ) tak me opet svede. Je to normalni ?
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #134 kdy:
06. Červenec 2008, 13:31:53 »
Neříkej, že tě to nerajcuje. Holka se nechce nechat zadarmo.
Když budeš dělat uraženýho dýl a víc (nebo že budeš nedosptupný ty), tak ji možná svedeš líp.
Ale jestli to má cenu nevím, holka nemá rozum. Připadá mi, že jseš taková její loutka. Měli byste si to konečně vyjasnit. Čekat až dostane rozum za pár let nemá cenu, to můžeš mít jiný.
Zaznamenáno
Stran:
1
...
4
5
[
6
]
Vše
« předchozí
další »