Jsem tu celkem nový a teprve zjištuju jakej je tenhle web vlastně vynález člověk se lecos přiučí
a tak sem zapátral v hlavě a přišlo mi na mysl pár událostí a otazek, na které si nedokážu odpovědět. Ve snaze najít řešení a poučení pro příště sem tedy předkládám pár situací
Situace 1. - Líbí se mi, ale má kluka...ted se ale rozešla a...
V minulosti se mi stala podobná věc. Líbila se mi celkem jedna slečna rozuměli sme si a s trochou snahy by z toho i mohlo něco být. Jenže pak sem se dověděl že má kluka. Odložil sem ji tedy do škatulky "nouzovka" a začal se pohlížet po jiných. V blízké době se ale rozešli a já cítil svoji šanci. Jenže to byla nejspíš ta chyba. Snažil sem se jí být na blízku a dostat ji z bídného porozchodového stavu a následně slíznout smetanu. Bylo mi jasné že hned po rozchodu se do nikoho nezamiluje...A tak sem se snažil dělat jakoby nic a přitom dávat najevo že mi na ni zaleži a podobně. Jenže to nevyšlo a ja se zaškatulkoval jako kamarád což byl muj rozsudek smrti. Jak na takovou holku? Nechat ji být počkat až se z toho dostane a pak se o něco pokoušet? Přitom ji ale nechat ve štychu přestože o tom víte (což by člověku v budoucnu asi moc nenahrálo). Když ji zase bude člověk na blízku tak si ho snadno zafixuje jako kamarada protože ji pomaha v dobe kdy na lasku nema ani pomyšlení ale zároven nemuže jen tak přehlížet co pro ni někdo dělá a nevytvořit si k němu nějaké pouto.
Situace 2. - Jednou tak a podruhé onak...
Myšlení holek je pro mě dost nepochopitelné. Ale co opravdu nechápu...proč se některé slečny chovají jednou jako by ste pro ni byli středem světa a podruhé zas jako by člověk ani neexistoval (extrémě řečeno). Znamená tohle něco? Nebo je prostě jenom náladova? Tady by mě zajímaly spíš nazory holek:)
A ted pár otazek - Jak se chovat ve chvíli kdy si vylíva srdce
Trochu to souvisí i s výše zmíněnou situací. Tohle je mířeno spíš na pokročilejší fázi vztahu. V době randění holka nechce myslet na špatné věci a pokud k tomu sami nedospěji v rozhovoru (což je určitě chyba měli by se bavit a ne řešit co je trápí
). Ovšem později, rozvíjí se například vztah pomaleji a dotyčný se se slečnou vídá častěji a není to tedy tak že spolu dou třikrát na rande a vyspí se spolu. Pak přijde na řadu kdy má holka nějaký problem a chce se svěřit. Je jasné že ve chvíli kdy spolu něco mají měl by být i jakousi oporou a naopak něčemu takovému být otevřený ale v takové fazi by se snadno mohl dostat do škatulky kamaráda. Z toho se dá vybruslit způsobem chování, snažit se vyvolat napětí a jiskru...ale ne zrovna dobře se flirtuje a lichotí holce která nemá zrovna náladu.
A ještě poslední otázka: V poslední době sem se snažil přiučit řeči těla a po očku pozoroval náznaky. Přečetl sem si tu o tom pár věcí ale na některé náznaky si nedokázu odvodit žádnou odpověd. Tak tady jsou:
Časté mrkání (za předpokladu že ji zrovna nespadlo něco do oka nebo se ji nechceb rečet
)
Krátké pohledy a uhýbání do strany (nezájem nebo stud?)
Ruce v kapsách
Jedna špička boty na mě a druha kolmo ven (má tohle vůbec něco s řečí těla nebo se ji jen prostě dobře stojí
)
Tak snad se dočkám přínosných poznatků do budoucna zatím čágo