Povaha

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
16. Říjen 2008, 04:49:50

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 426 příspěvků v 1 813 témat od 1 780 uživatelů
Nejnovější uživatel: angeen
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Povaha
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Povaha  (Přečteno 822 krát)
Scientist

Zobrazit profil
« kdy: 01. Červenec 2008, 14:09:21 »

Ahoj,
mam takovy mensi "vetsi" problem. Seznamil jsem se s holkou... a to tim ze vlastne ona prisla za mnou. Pak jsme si povidali na icq, sli jsem spolu ven. Probihalo to uplne normalne... co kdo dela... proste veci o sobe... Pak jsme si zase kecali na icq .... a pohodicka. Jenze zacinam mit takovy maly pocit, ze chce couvat... Sice je to jenom muj pocit, ale tak nevim.... Ale proto to tady nepisu. Pisu to tady proto, ze vim ze kazda holka ma jinou povahu... nektera chce hodnyho milyho kluka, jina zase na prvni pohled "debila", kery se k ni treba nechova zrovna podle mych predstav, ale presto ona je do nej blazen. Jen bych chtel vedet jak poznam, jakou ta holka má povahu, abych se tak ni mohl chovat, protoze mi na ni zacalo dost zalezet a nerad bych o ni prisel. Ja jsem ten typ kerej by snesl holce modry z nebe kdyby to slo. Ale to dneska asi neni moc "IN" a holky radsi chtej debilky s prejetym xichtem kery po nich řvou. Tak nějaké rady a tipy .. jak zjistit " po čem žena touží"? Díky moc za pomoc  Stydlivý
Zaznamenáno
gammarus
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 01. Červenec 2008, 15:32:20 »

Tak to by mě taky zajímalo. Jsme na tom totiž stejně (teda až na to že si teď s žádnou ani nepíšu  Velmi smutný). Zřejmě patříme mezi ty "hodné blbce", ale nadruhou stranu jsem rád, že nepatřím mezi ty "debilky s prejetym xichtem" jak ty říkáš.
Hlavně buď sám sebou. Každá holka nechce jenom ty debilky (teda aspoň v to doufám  Úsměv).
Zaznamenáno

Buchy
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. Červenec 2008, 15:35:51 »

A kdybys zjistil, že má ráda ty debílky, tak se změníš v debílka? ... snad bys neklesl tak hluboko  Mrkající
Zaznamenáno

Trance je prostě to nej Úsměv
http://www.youtube.com/watch?v=z9rlZLr5OeM (nejlepší song dob 8-) ;-) )
Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. Červenec 2008, 17:13:16 »

a zkoušel si na ni něco?...jesi nejseš náhodou moc pasivní
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 01. Červenec 2008, 17:14:50 »

A proč byste chtěli měnit svoji povahu? Copak na vztah nechcete někoho, kdo vás má rád bez toho, že se přetvařujete?
Zaznamenáno
gammarus
**

Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 01. Červenec 2008, 17:50:34 »

Tak u mě teda žádná změna mojí povahy nebude. Maximálně z introverta aspoň trochu na extroverta, ale jinak teda ne a pokud se to té holce nelíbí, její smůla. Jak bylo psáno v jednom qarkově článku - "neděljte pro ni nic, co není ochotná udělat ona pro vás".
Zaznamenáno

Kazisvět
**

Věk: 15
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 01. Červenec 2008, 21:05:31 »

já nevim, já bych se třeba skusil něco dozvědět o jejích bejvalejch ovšem ale že se ale neptat jí, ale nějaký její kamarádky,  i když ta kamarádka ti sotva řekne: ,,No ten její bejvalej byl takovej debílek s přejetym xichtem""
Ale já bych to řešil nějak tak že bych se snažil vyšpionit něco o jejích bejvalejch
Zaznamenáno

petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 23
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 01. Červenec 2008, 22:38:22 »

Jestli ses k ní choval doteď moc mile, tak na ni zkus být příště takový trochu "svůj", malinko namachrovaný, trochu ignorantní, blázen. Chápeš? Tedy v osobním setkání nejlíp. Jestli ucítíš, že je jí takhle líp (bude se víc bavit), tak je na přejetý xichty. Jestli ne, tak máš šanci, ale to neznamená, že jí budeš vyhovovat zrovna ty.

Jak často se stýkáte? Jestli častěji, tak to určitě zkus. Jestli ob týden a ještě to vypadá, že se vymlouvá, tak to je špatný-zkusit tuhle metodu můžeš taky, ale jak si tím něco pokazíš, tak už to může být jen horší (ale jestli by to tak stejně dopadlo, tak to aspoň zkusíš).

Být jako "přejetý xicht" se ti ale možná nepodaří. Oni jsou dost extroverti, hodně moc komunikativní...no však víš. Musíš prostě zkusit být takový (při balení to je tak vždycky), ale na rozdíl od nich taky ukaž svou dobrou stránku.
Zaznamenáno
Scientist

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 01. Červenec 2008, 23:00:16 »

no menit svojí povahu rozhodne nebudu... radsi budu sam a hodnej blbecek....jako jsem spis extrovert, furt neco melu a tak.... ale nvm jestli to ma ten spravny ucinek, chvilema si rikam estli to je dobre ze tolik mluvim... ale ja fakt nevim.... kazda holka ( i  tahle ) si stezuje ze narazi na samy devkare kery je opustily, ale proc mam porad takovej ten pocit ze ve svym okoli zadny devkare neznam... kdo sou oni ti devkari, to by me fakt zajimalo....
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 01. Červenec 2008, 23:11:46 »

Pocuvaj ju. ona ti vsetko o sebe povie. Bohuzial to nepovie slovami, ale medzi riadkami. Skusaj metodou pokus a omylu. Tu ti viac poradit nemozeme.
Zaznamenáno
Scientist

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 02. Červenec 2008, 00:47:44 »

Pocuvaj ju. ona ti vsetko o sebe povie. Bohuzial to nepovie slovami, ale medzi riadkami. Skusaj metodou pokus a omylu. Tu ti viac poradit nemozeme.

no cist mezi radky me ve skole neucili Smutný
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02. Červenec 2008, 13:17:52 »

Preto sa to musis naucit praxou
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 22. Červenec 2008, 19:00:57 »

Na to aby jsi poznal pravou povahu holčiny ti nestačí si jen povídat. Běžte např. někam sportovat, plavat, bavit se. Tak poznáš jedině povahu lidí, z toho jak se chovají, jak reagují, atd.
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS