Silvestrovská párty

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
18. Prosinec 2024, 14:11:32

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
68 112 příspěvků v 2 569 témat od 3 709 uživatelů
Nejnovější uživatel: sordson
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: Av4, Mistar)
| | |-+  Silvestrovská párty
0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2 3  Vše Tisk
Autor Téma: Silvestrovská párty  (Přečteno 21989 krát)
Shorty
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 34
Místo: Plzeňský kraj

Zobrazit profil
« kdy: 01. Leden 2011, 13:52:17 »

Zdary lidi potřebuji vědět váš názor na jednu věc. Včera sem byl slavit silvestra s pár přáteli, začali jsme u kamarádky a jejího přítele doma a pak sme šli na jednu diskošku. Takže sme pařili a já tam potkal pár známých, ale potkal sem tam kamarádku tak sem sní kecal a tak sme s pozvali vzájemně na pánaka Úsměv pak tam přišla její kamarádka a ta měla takový ty sobí rohy Úsměv já měl malou santa čepici tak sem si jí vyndal a řekl sem na co mě pozve dobrýho :-D tak říkala na nic, že Santu nemůže přece opít :-D tak sem si jí sundal a nasadil si svojí klasickou kšiltovku Úsměv a ona mi jí pořád brala prostě si sní hrála tak já jí zase bral ty její rohy Úsměv no oni se pak někam stratili, ale pak sem je zahlídnul a chvilku se na ně koukal a všimnul sem si, že se tamta dotyčná slečna na mě kouká a usmívá tak sem za nima šel a chvilku sme pařili Úsměv pořád mi brala čepici a já jí ty rohy :-D no pak sem šel najít lidi s kterýma sem tam šel a když sem je našel tak sme tak nějak kecali a asi tak po chvilce šli kolem mě tak říkám kam jdou a, že prej mě hledaj Úsměv tak mě vytáhli zase pařit jenže to už nebylo to takový skákání, ale prostě začli hrát takovej ploužáček tak sme začali tancovat a to ikdyž tam pak hráli i normální hity :-D prostě se žačala v mým objetí tak hezky kroutit no a já jí říkám proč sem nedostal novoroční pusu a tím to začalo Úsměv několikrát sme se dlouze vykousli... zjistil sem jen její jméno a nic víc... nevím jestli to mám z její strany brát jako jen úlet trošku v náladě určitě byla Úsměv ale zajímalo by mě jestli bych ztoho mohl udělat něco víc ?? jelikož není problém si na ní kontakt sehnat a fakt se mi líbila a podotýkám nebyl sem nalitej Úsměv byl sem střízlivej Úsměv sice nějakej ten panáček byl .. tak co myslíte a promintě za ten román Úsměv
Zaznamenáno

Když je život děvka, správný chlap ji plácne po zadku a jde dál. Šťastný Šťastný

Chceš hezčí život? Začni u sebe !!
puzzle
Věk: 33
Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 01. Leden 2011, 14:09:17 »

Ahoj Shorty.

Citace
nevím jestli to mám z její strany brát jako jen úlet trošku v náladě určitě byla Úsměv

Kdo ví, možná jo, možná ne.

Citace
ale zajímalo by mě jestli bych ztoho mohl udělat něco víc ??

Kdo ví, možná jo, možná ne.

Chci tím říct to, abys to vyzkoušel a šel si za tím, co chceš. Jinak se totiž odpovědi nedobereš. Ať se daří Úsměv
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 01. Leden 2011, 19:55:50 »

no ale vůbec nevím jestli si na ní sehnat kontakt přes tu kamarádku, že bych jí napsal ? a nebo jí projet přátele a napsat jí sám, jestli toje ona ? ani přesně nevím co jí mám napsat ??
Zaznamenáno

Když je život děvka, správný chlap ji plácne po zadku a jde dál. Šťastný Šťastný

salmon

Věk: 31

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. Leden 2011, 20:49:33 »

Je celkem jedno, co jí napíšeš  Šťastný A zkus jí nejdřív najít sám. Podle fotek z akce, nebo podle seznamu přátel (za předpokladu, že nemá (jako většina dnešní ženské FB populace) zkomolené jméno do nějakého paskvilu). Ovšem to jen za předpokladu, že víš, jak vypadá  Šťastný Jinak si ten kontakt vem od její kamarádky.
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 01. Leden 2011, 20:57:41 »

tak jako sem jí našel na FB podle tý mojí kamarádky Úsměv ale nejhorší je že si nejsem stopro jistej jestli je to právě ona Úsměv asi se poptám tý kamarádky tak nějak Úsměv
Zaznamenáno

salmon

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 01. Leden 2011, 21:03:39 »

To nemusíš. Prostě jí napiš, jestli si na tebe ze včerejška pamatuje a pokud jo, můžeš to rozjet Úsměv A pokud ne, tak to můžeš taky rozjet Šťastný
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 01. Leden 2011, 21:22:20 »

no tak si teď píšu s tou kamarádkou a nějak sme se dostali ktý holce a tak mě napadlo že bych se jí zeptal na celý jméno ? znám jen křestní Úsměv
Zaznamenáno

salmon

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 01. Leden 2011, 21:24:14 »

Tak se jí zeptej Mrkající
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 01. Leden 2011, 21:39:20 »

tak hotovo už vím jak se jmenuje Úsměv takže vím jakej má profil na Fb tak jí jen napsat Úsměv
Zaznamenáno

Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 02. Leden 2011, 12:05:52 »

no tak sem včera napsal tý holce Úsměv napsal sem jí jestli si mě pamatuje ze včerejška(ze silvestra) a odepsala mi, že jo, že si mě trošku pamatuje Úsměv
Zaznamenáno

puzzle

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 02. Leden 2011, 12:56:44 »

No vidíš. Tak jí někam vytáhni a pokračuj. Úsměv
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02. Leden 2011, 21:04:36 »

jj mám to v plánu Úsměv ale spíš mě zajímá kdy jí někam vytáhnout. vím čím dřív tím líp, ale nerad bych to nějak třeba uspěchal jednou sem to takhle uspěchal u jedný holky a díky tomu si vytvořila obranej reflex a začal se na něco vymlouvat, že nemůže a tak...
Zaznamenáno

salmon

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 02. Leden 2011, 21:08:43 »

Tohle neřeš. Prostě jí někam pozvi. Když půjde, je to bezva. Když ne? Když se bude vykecávat na kraviny a jiné termíny se jí nebudou líbit? NEEEXT!
Zaznamenáno
Sargans

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 03. Leden 2011, 00:00:29 »

Hehe, já řeším něco podobného. Byli jsme ve středu v bazéně, náhodou jsem tam potkal kamaráda s jeich bandou a seznámil jsem se jednou jeho kámoškou. Trochu jsme zablbnuli, jenže oni najednou zjistili, že jim za pár chvil jede vlak (poslední spoj v ten den), zmizeli jak pára nad hrncem, tak jsem si nestihl ani vzít kontakt. Ale jelikož existuje facebook, tak jsem ji dohledal. Věděl jsem jen křestní jméno a vesnici kde bydlí. A jistý si taky 100% nejsem, protože na fotkách na fb vypadá jinak než ve skutečnosti. Napsal jsem jí, zatím čekám na reakci, uvidíme.
Zaznamenáno
Aleš
Věk: 41
Místo: Hranice/Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 03. Leden 2011, 13:47:31 »

Shorty: Myslím si, že v té minulosti, jak ta holka neměla zájem, to bylo něčím jiným, než že tím, že jsi to uspěchal. Prostě neměla zájem. Mrkající
Chce to trochu nadhledu, jak píše Salmon.

Navrhni ji setkání samozřejmě co nejdřív, něco na způsob:
Ahoj XY. Věř mi, já si tě pamatuju do detailu(buduj pocit důvěry). Nebyl jsem si ale jistý kontaktem na tebe. (Jsi to skutečně ty?)
Co se někdy nazávazně setkat, jinde než v XY(klubu), jindy než v 1(?) ráno a dát si něco jinýho než vodku? XY(tvoje jméno)

Na závěr pár rad, čeho by ses měl vyvarovat. Smějící se
Nikdy nezvi, nepros nebo žádej o setkání, měl bys ho navrhovat. Mrkající
Neříkej nic, co by ji k tobě nějak zavazovalo, nebo v ní vzbuzovalo pocit vážnosti vašeho setkání, nezačni s vyznávaním citů k ní dřív než ona.
Vyhni se komunikaci přes Skype, ICQ, Twitter, pokud ji budeš psát sms, snaž se psát stručně, vtipně, tak abys ji pobavil a bez chyb.
Z toho jde poznat to, jak by postoj by jsi měl zaujmout(mít rád sám sebe a být si vědom svojí hodnoty Super!
Držím ti palec, pak se ozvi, jak pokračuješ.

Zaznamenáno

Jde všechno,když neschází kuráž!
Dosáhnout můžeš i toho,co není na dosah!
V životě je každý konec novým začátkem.
Je jedno, co si o tvé výšce nebo síle myslí ostatní,důležité je,co si o sobě myslíš ty sám.
Vztah, kterej nekončí rozchodem, končí smrtí.
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 03. Leden 2011, 17:43:33 »

jj děkuju za rady Úsměv jo ohledně toho žádání schůzky apodobných věcí tak to už vím a znám Úsměv četl sem pár knížek kde něco o tomhle bylo tak se podle toho řídím Úsměv no tak zatím ani ICQko nebo nic takovýho na ní nemám jen na ní mám profil na FB tak sme si zatím napsali jen pár vzakzů no... jen si říkám jestli jí mám říct o číslo (ikdyž ted nemám kredit) a nebo až bych jí třeba někam vytáhnul
Zaznamenáno

salmon

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 03. Leden 2011, 18:45:44 »

pokud ji budeš psát sms ...

Raději jí volej. Má to osobnější ráz, než taková SMS a hlavně jí nedáš tolik času na rozmyšlenou. Ten nebudeš mít sice ani ty, ale na to by jsi měl být připravený. Jinak Aleš shrnul všechno podstatné, čemu se vyhnout a na co si dát pozor.

O číslo si jí můžeš říct na Day2, když tě i tam zaujme. A rozhodně o něj neškemrat, prosit, nežádat. Prostě jí stručně oznam, ať ti nadiktuje číslo.
Zaznamenáno
puzzle

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 03. Leden 2011, 18:48:13 »

Citace
četl sem pár knížek kde něco o tomhle bylo tak se podle toho řídím Úsměv

Úsměv já taky hodně četl o PU. A zjistil jsem, že mi to je dost k ničemu. Praxe, praxe, praxe a ještě jednou praxe.

S tím kontaktem na ní. Poslední dobou preferuju mobil a volání - dle mého to je osobnější než její FB, ICQ, etc.. Ale zase, chce to mít klidnej hlas, nebýt z toho vystresovanej, pokud si myslíš, že pohodovej hovor nezvládneš, tak raději SMS.
Zaznamenáno
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 03. Leden 2011, 21:07:09 »

jj taky preferuju volání Úsměv bohužel nemám teď kredit abych jí zavolal a ani číslo ... no jak sem si psali tak sem jí napsal něco ve smyslu jako že mi příjde hodně zajímavá a proto bych jí chtěl poznat líp Úsměv na tohle mi odepsala hmm. tak možná někdy.-)
co jí na to teď mám napsat nebo spíš kdy jí tak mám vytáhnout ?
Zaznamenáno

stoudy
**

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 03. Leden 2011, 21:40:20 »

no jak sem si psali tak sem jí napsal něco ve smyslu jako že mi příjde hodně zajímavá a proto bych jí chtěl poznat líp Úsměv na tohle mi odepsala hmm. tak možná někdy.-)
co jí na to teď mám napsat nebo spíš kdy jí tak mám vytáhnout ?

hmm. Tak možná někdy- podle mě to v babštině znamená- smůla hochu!

Vůbec jsi jí neměl říkat, že ti příjde zajímavá a chceš jí poznat líp... Měl jsi zvednout telefon, krátce a vtipně se připomenout a uvolněným oznamovacím tónem navrhnout místo a čas, kde se sejdete. A kdybys chtěl ještě víc zapůsobit, mohls jednou dvěma větama to budoucí setkání nějak zatraktivnit, navnadit jí a donutit, aby byla zvědavá.

Zkus si dát týden pauzu a pak jí zavolat. Sice si myslím, že to spíš nevyjde než vyjde, ale aspoň to budeš mít ano/ne- a nejen nějaké dohady a odhady, jako jsou ty moje Úsměv

Hodně štěstí.
Zaznamenáno

"Brány svého vězení si nosíme v sobě".   Jean Paul Sartre

"Žena neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane".   Oscar Wilde

"Je hezky, hormony se bouří, sukně se zkracují a na qarkovi se objevují nadrženci, kteří se bojí holku svést...."  joei
stoudy
**

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 03. Leden 2011, 21:41:06 »

A číslo si snad někde seženeš, ne?
Zaznamenáno

"Je hezky, hormony se bouří, sukně se zkracují a na qarkovi se objevují nadrženci, kteří se bojí holku svést...."  joei
Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: 03. Leden 2011, 22:56:58 »

no napadlo mě jí odepsat něco v tomhle smyslu : no tak se někdy můžem nezávazně setkat, jinde než na střelnici Úsměv ale zkus nemyslet na to, že bychom mohli společně strávit velmi pěkné chvíle někde na procházce nebo u něčeho dobrého Úsměv 
Zaznamenáno

joei

Happy in a relationship

Věk: 37
Místo: Východní Čechy

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 03. Leden 2011, 23:47:43 »

no napadlo mě jí odepsat něco v tomhle smyslu : no tak se někdy můžem nezávazně setkat, jinde než na střelnici Úsměv ale zkus nemyslet na to, že bychom mohli společně strávit velmi pěkné chvíle někde na procházce nebo u něčeho dobrého Úsměv 
needy
Zaznamenáno

* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže."
* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
* Luck is what you have left over after you give 100 percent *
stoudy
**

Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 04. Leden 2011, 07:36:17 »

ale zkus nemyslet na to, že bychom mohli společně strávit velmi pěkné chvíle někde na procházce nebo u něčeho dobrého Úsměv 

Bylo by to velmi dobré rande, kdybys byl ve Viktoriánské Anglii a společně s tvou vyvolenou tam byla ještě teta- gardedáma. Úsměv

Jestli tohle použiješ, tak to zabiješ definitivně. Teda pokud Tě ta holka tajně nemiluje.
Zaznamenáno

Shorty
**

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 04. Leden 2011, 10:31:18 »

jj tak mě to pak došlo až když sem to napsal :-D , že je to pěkná blbost :-D jen mě to napadlo bohužel takhle to dopadá když člověk má za sebou 4 hodiny spánku tak vymýšlí kraviny:-D myslíte, že bych jí měl pozvat třeba už tenhle týden a nebo to nechat až na příští ??
Zaznamenáno

Stran: [1] 2 3  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2024 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS