Ahoj, teraz sa tu niekde v susednej téme riešil vzťah, keď sa k vám kamarátka správa viac než priateľsky, vykazuje dokonca všetky znaky záujmu, možno aj niečoho viac, no napriek tomu vás v skutočnosti nechce, a tento stav jej vyhovuje. Prečo je to tak?
A dostávam sa k jadru veci: 2 roky som mal s kamarátkou takýto vzťah aj ja, všetko tam bolo, reči, dvojzmysly, dotyky, no napriek tomu sa to nikde neposúvalo a vyzeralo to že ani neposunie, že to obom vyhovuje. Mala frajera, no napriek tomu sa takto správala, takže som to bral ako to bolo a o nič sa nesnažil (tiež som mal vzťah).
Potom prišlo zhruba na 1 rok ochladenie, ale teraz je všetko späť, s novou intenzitou.
S intenzitou väčšou ako kedykoľvek pred tým. Znova sa ma začala dotýkát, už absolútne nehanebne
. Dokonca píše, že sa na to teší znova. Absurdum je, že si dokonca vymyslela, že sme spolu spali a ja si to nepamatam lebo som bol pod vplyvom (nikdy sa to nestalo, nespali sme pri sebe blizsie ako 30km) - určite
Aj svojej kamarátke povedala na otazku ci spolu chodime, že nie, iba spávame... Rozpráva o spoločnej budúcnosti atď.
Proste začínam cítiť, že niečo chce. Vztah, sex, neviem. eJasné, niečo z toho bolo aj predtým a ani mi to nenapadlo, ale proste pozorujem výraznú zmenu a brutálne náznaky. Pozoroval som, skúmal a hladal príčiny. V dobe keď toto začalo, sa rozišla s frajerom a nikoho nemá.
A teraz čo s tým.. Mám svoju LTR, a meniť rozhodne nechcem. Takže ženská má smolu. Každopádne.. Mám v poslednom čase úspešné obdobobie, veľké sebavedomie a cítim že výžarujem veľkú atracttion, komunikujem ľahko ako nikdy. Lenže doteraz vždy som dokázal každé dievča namotať, no nikdy som nemal odvahu na finálnu fázu, teda pretaviť tie náznaky do vzťahu. Aj s LTR to bolo so štastím, takmer som znova vycúval ako vždy predtým a nemal nič. Preto by som si to teraz chcel nejako bezpečne skúsiť. Iba to, či poznám, že má dievča skutočne záujem a či by som ju mohol mať. Som rozmýšlal, že by som jej dal pusu, a potom to samozrejme uťal, kvoli LTR. Co vy na to? Cítim že to potrebujem pre posun vpred, pretože túto fázu som vlastne nikdy neprekonal. Ani pri LTR, tam to bolo na loosera cez ICQ. Cítim, že ak by sa niečo stalo a ja hladal nejaky plnohodnotný vzťah znova by som to nedokázal...
Myslíte, že mám ísť do toho? Alebo je už aj toto podvádzanie a budem tu ukameňovaný? Vďaka za každý názor, dúfam v plodnú diskusiu.