Prvně Vás chci tímto pozdravit. Jsem tady nový a ty Vaše zkratky jako CTRL
![Šťastný](http://forum.qark.net/Smileys/classic/icon_biggrin.gif)
nebo co, mi nic neříkají....... Potřebuju radu a doufám, že mi trošku píchnete.
Moje situace se má asi takto, mě je 20 a jí je 24+ bonus je zadaná
Proč to chci řešit? Je to sestra mého nejlepšího kamaráda a bojím se, že když s ní něco budu mít, tak kamarádství co bylo mezi ním a mnou už nebude tak skvělé, jako předtím.
Kamoš a jeho sestra bydlí sami, tak je jasné, že tam občas s ním jsem, když něco potřebuje nebo něco potřebuji já a většinou je doma aji jeho sestra (tomu se velice divím když má přítele). Jeho sestra se mi vždycky líbila, ale najednou mi nabídl, že by jsme mohli jit ¨zapařit¨ jako ve složení jeho sestra, on+jeho přítelkyně, já a jště jeden nej. kamoš. Tak ¨oné¨ noci jsme teda vyšli, seděli jsme v klubu a tam to ZAČALO, já jako jedinej kuřák jsem si pouze jednou zapoměl na stole cigarety a jak jsem přišel tak krabička byla prázdná, tak jsemje chvilku hledal a nakonec mi její bratr řekl ať je hledám dál, už jsem tušil, že je schvovala ta jeho sestra, no nakonec jsem je našel..... měla je schované mezi kozama
Na ní bylo vyloženě vidět, že chce abych si je vytáhl sám, taky jsem si je vytáhl
no tak se bavím furt s jejím bratrem a ona chtěla furt sedět vedle mě, jak náhle odešel její bratr a ten kamoš, tak začali otázky hodně na tělo (přitom furt chtěla abych ji šahal na kozy(nevystavovala je, ale vyloženě mi to říkala)) ZDŮRAZNUJI, ŽE NEBYLA OPILÁA!!! tak jsme si vykládali a nejdnou mi řekla toto, a to mě dostalo: TY JSI PRO MĚ JAKO MŮJ BRATR a dostal jsem pusu na tvář,(furt mi chtěla sedět na klíně a taky jsem jí to dovolil)......chvilu jsme tancovali tělo na tělo atd... najednou sjme všichni jeli domu s jejím bratrem, protože nepil tak řídil, no a jak jdeme ten kus k autu tak mě furt držela za ruku........jedeme v autě a najednou mi usnula (to jsem si myslel že spala a i to říkala) na rameni ale jak ¨spala¨ tak mi furt držela ruku(myslel jsem si že je to reflex) tak na zkoušku jsem uhnul s rukou a potvrdila se moje teorie, že nespala.jak jsem dojel domu TAK MI HNED psala a že na ten večer nezapomene. No ten večer pro mě přeskočila ta jiskra, Najednou jsme si psala každý den, jako různe blbosti atd... najednou jsem u nej. kamoša nebyl asi už 3 dny. Potom jsem se od ruhého nej. kamoša dozvěděl, že si volali přes net a řekla svýmu bratrovi,že si myslela jak si vykladá, že tam jsu aji já, tak mu trošku vynadala. A ještě jsem se od toho druhýho nej. kamoša dozvěděl, že má velice zvláštní vztah...... Jenom jednou jedinkrát mi napsala, že jde za svým SNADpřítelem potom přišla zase na net a začli jsme si znovu psát mezi řeči mi napsala,že její přítel je její přítel, potom konverzace pokračovala normalním směrem. No a pře 2 dny se na mě urazila a napsala mi, že už mi nikdy nenapíše, potom náslodovalo slovo kuře!!! tak jsem se jí zeptal proč kuře (proč mě tak přirovnává) a na to odpověděla: to neřes tak ahoj a konec rozhovoru!!!! to mě celkem mrzí a teď jsme si už 2dny nepsali. Mám ji napsat jako první a omluvit se? (pokaždé mi psala první ona)
A ještě jedna, věc už jednou se rozešla se svým přítelem (a zrovna jsem byl s jejím bratrem, když mu volal, takže jsem to věděl z první ruky)a ješte ten večer jsme si psali, ale ani zmínka o tom, že se s ním rozešla, takSMSky pokrčovali až do dalšího dne, ale najdou z ničeho nic přestala psát. Ještě ten den jsem se dozvěděl od jejího bratra, že si to spolu vyříkali.
Takže otázky:
Vodí mě za nos? Nešlape si cestičku ke mě? Co to přirovnáni, že jsem její další bratr? Má to cenu s ní něco mít (delší vztah) a i kdyby ano tak nechci pokazit přátelství mezi mnou a jejím bratrem
Prosím o Vaše názory a pár rad by se hodilo, protože bych ji aji chtěl....