Zdravím vás všechny zde na fóru. Potřeboval bych poradit z jistým problémem. (Ostatně jako většina) Holčina u které jsem si ještě v neděli byl naprosto jistý že "má zájem" řekl bych celkem i velký, mi dělá problém. Asi tak tři týdny mě furt pozorovala usmívala se (stejná škola)- řek sem si dobře a zeptal se její kámošky co to teda má znamenat. "Jo ona je hodná holka co tě má ráda," doslech sem se. Dobře taky sem se na ní začal dívat.
Všechno ok, dokud sem jí nepozval na večeři(spíš svačina cca 3 hodiny odpoledne - po škole). "Rande" probíhalo celkem běžně až na to celkem nepříjemné ticho. Opravdu nebylo lehké jí rozmluvit, ale úspěšně se povedlo. Rozloučili jsme se. Večer - protože jsem trošku srab- sem se ptal opět její kámošky. Ta si s ní volala a prej sem dopad dobře... nééé víc než dobře. No a v úterý už se na mě zas tak nekoukala. Sem tam když sem jí potkal. Pozdravila. Ale takový ty "úsměvy" zmizely. Někdy mi příde že dělá že nevidí. A já prosím o radu.
Co tohle může znamenat? Stydí se? Nebo už ze mě dostala všechno co mohla a nejeví zájem? Nebo to prostě bere tak že mě nemusí vidět každej den???
Všem přispívajícím děkuju.