Velka chyba

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
28. Srpen 2008, 18:15:21

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 862 příspěvků v 1 728 témat od 1 691 uživatelů
Nejnovější uživatel: kmstyl
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na ženský (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Velka chyba
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Velka chyba  (Přečteno 389 krát)
Fary

Zobrazit profil
« kdy: 11. Květen 2008, 21:46:18 »

Mam velkej problem doufam ze mi poradite jestli teda bude jak pomoct este   Smutný                          predem se omlouvam za pravopis

Kamos me seznamil se svojema kamosema hned se mi tam zacala libit jedna holka tak sem sni pokecal a byli jsem dobri kamaradi
a po case jsem se do ni zamiloval flirtovali jsme atp znate to  Úsměv pak jsem jedno byli sami venku vklidku jsem si pokecali a jak jsme dosli k jejimu vchodu tak si predeme stoupla citil jsem ze chtela neco vic nez pusu ale neodvazil jsem sem se Smutný a odte chvile to bylo cim dal vic horsi

Zabouchla se dome jedna holka a pozvala me ksobe na chatu pod zaminkou ze tam je kalba bylo tam cca 7 lidi (i jeden kluk co bali tu co chci jaa) ozral jsem se a udelal sni ulet(jen cucacka) Smutný ona si to vzala trochu vic ksrdci tak rekla brachovi at se ne zepta jestli sni nechci chodit (jak trapne) a jsem mu rekl ze at se nezlobi ze mam rad jinou byl jsem ztoho celou noc dojebanej tak jsem si sel lehnout prilezl do chatky zamnou kamos a zacali jsme to resit ze ji proste nechci atp ze mam rad jinou a pridaval do toho takovi ty pripominky pubertacky ze si mam pripravit gumu ze to bude drsna noc a najednou se nekdo zacal vchatce chlamat a kua co ted lezela tam jeji nej kamoska (te co pome jede) ta hned vybehla wen a rekla to vsem u ohne (pulku veci si domyslela) a jak jsme tam tak lezel tak premyslel jsem jak se co nejrychleji zabit nakonec jsem sem se dorazil zbitkem chlastu a sel domu pridu ve 2 rano prihlasim se na icq a moje vyvolena byla zrovna na icq tak jsem zacal psat strasne sracky ztoho jak jsem byl ozralej a rekl jsem ze ji zitra neco musim rict.

Jenze jsem se rano zbudil a sel wen vsechni kamosi na me cumeli jako na debila vseci uz to vedeli kvuli toho blbce co balil tu holku co ja hned rano si privstal a utikal to rict te kterou miluji

Tak jsem sel mlcky snima na starou stavbu a byla tam ,uplne dojebana shlavou dole sedela tam asi tak 5 min a pak jsem ji chitl za ruku a vytahl za stavbu ptala se me co to ma jako znamenat at ji to vysvetlim rekl jsem ji vsechno jak to bylo rekl jsem ji do oci ze ji miluji po chvilce me obejmula a dala mi pusu hladil jsem ji a rekl jsem ze kdyz jsem sni tak jsem ztoho dojebany ze je horzne chodit wen snekym jako kamarad a pritom ji milovat a ona ze je to jeji wina ze nemala semnou tak moc chodit wen a tak jsem tak jsem ji ujistil ze to neni prawda oba jsme tam malem breceli  Velmi smutný

A ted to je to asi tak ze se sami sobe vyhybame nekdy prohodime slovo a to je tak asi vse ale kdyz reknu ze chci domu furt me premlouva at zustanu furt je dojebana kdyz jsem wenku a ja taky nwm co si mam o tom myslet uz ani na icq si nepisem vsechno pokazila ta blba chata ze jsem tam lozil  Velmi smutný

Mam na ni zapomenout ? Ma cenu se este vubec snazit ?  Smutný Otázka

Zaznamenáno
GR77A
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 25
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 11. Květen 2008, 22:02:50 »

Tyjo já občas v tom tvém příběhu vůbec nevím kerá páčka  Smějící se Asi bych to s ní ještě zkusil, protože tady nemáš co ztratit, ale asi bych to teď nechal spíš trochu uležet, než se trochu zapomene ta chata. Podle mě šanci pořád máš, jenom jí musíš dát trochu čas.
Zaznamenáno

Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
henry

...

Věk: 23

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 11. Květen 2008, 22:51:44 »

a hlavně nebuď pořád "dojebanej"  Šťastný
Zaznamenáno

Láska je defakto nelogický jev, doprovázený optickým klamem idealismu
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Květen 2008, 23:19:37 »

Snad jsem se v tom vyznal, příště prosím používej interpunkci a nepoužívej w Úsměv ... Podle chování některých lidí ve vyprávění odhaduju věk všech tak 13 až 15 let, takže se nemůžeš divit, že těm holkám nerozumíš - v tomhle věku totiž dost holek vůbec neví co chtějí.

Jde o to, že na tebe těžko změní názor za krátkou dobu (pochopil jsem to tak, že ta holka, která se ti líbí, tě bere jako kámoše). Takže mám pro tebe trochu drsnou radu: Jestli se ti nelíbí ta holka, která po tobě jede, šel bych hledat někam úplně jinam. Aspoň dočasně, tak měsíc, dva. Během toho uvidíš, jak se to bude vyvíjet s tou co se ti teď líbí (a samozřejmě to můžeš vyvíjet i ty Mrkající).
Zaznamenáno
Luky
**
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 14. Květen 2008, 18:52:16 »

Kdyz po tobe skoci zenska a ty si ozraly, je to od ni svinarna Ďábelský. Viz. kauza Leos Mares...
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS