Ahoj.před rokem jsem poznal holku svých snů. (to byl nástup na střední a ona byla moje spolužačka) .Začal jsem po ní nenápadně koukat a ona po mě občas taky koukla

. Dobu jsem ji balil a zdálo se mi ,že na to reaguje.Zeptal jsem se jestli by se mnou chtěla chodit ,ale odmítla.Byli jsme minulý týden na jedné akci(zůstali jsme kamarádi).Domluvili jsme se jako na rande.Na zpáteční cestě jsem ji doprovodil domů.Po cestě jsme potkali spolužačku ,která šla s holkama z bazénu.Řekla :CO VY DVA SPOLU DĚLÁTE?.
Je to už pár dní a ona se mnou ani ve škole moc nebaví..Nejlepší kamarád mi prozradil ,že mluvil s kamáradkou té mé vysněné a ta mu řekla že ve skutečnosti chce jít sním a že šla se mnou kvůli tomu ,protože byla naštvaná.Ona mi všechno zapřela a řekla že mám věřit jí.
Kamarád mi sdělil ,že mu ta její kamárádka řekla aby s ní někam vyšel..(on o tom nechce ani slyšet..).Sám nevím komu věřit.
Můžu se připravit o kamaráda nebo se pokusit začít nový vztah .Doufám ,že nepřídu o obě.Bojím se ,že jsem se do ní zamiloval a že se budu trápit dalších mnoho let když ji budu vídat ve škole.
Díky všem co napíší svou radu a názor.