začiatok
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
07. Září 2008, 20:14:49
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 962
příspěvků v
1 724
témat od
1 707
uživatelů
Nejnovější uživatel:
martina kozakova
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
začiatok
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: začiatok (Přečteno 456 krát)
mareq
začiatok
«
kdy:
04. Červenec 2008, 09:10:41 »
Ahoj
poznám jedno dievča, ale len z videnia. Chodí na tú istú stranu v kostole ako ja a často stojíme blízko seba. Všimol som si ju už veľmi dávno, no len spôsobom "aké milé divčatko". Aby som to vysvetlil, myslel som že je o dosť mladšia odomňa a ja mám rád deti. Mala také zvláštne veľké smutné modré oči a často som ju vídal, preto som si ju zapametal (dosť si všímam aké majú ľudia oči a tie jej su naozaj zaujímavé).
Po čase som si všimol že chodí k nám na školu, dokonca do triedy na mojej chodbe a na moje prekvapenie je len o rok-dva mladšia ako ja. V poslednomčase som na ňu začal myslieť častejšie. Ked som si to uvedomil, snažil som sa aspoň nadviazať očný kontakt na chodbe a zdalo sa mi, že mi do očí hladí aj ona. Možno ju len zaujímalo prečo na ňu čumím. zrazu som ju začal stretať dosť často, ale nikdy nie samu (čo by som ešte nechcel však xD)
Je dôležité povedať, že mám 17 a som dosť hamblivý, podla niektorých nekomunikatývny, čo však nieje úplne presné, ale niečo na tom pravdy bude. Nie som zbabelý a pokial ide o dievča ktoré ľúbim dokážem spraviť asi čokolvek, no v posledných rokoch sa mi pri dievčati na ktorom mi záleží veľmi rozbúcha srdce a začnem sa chvieť. Možno mám niečo s nervami stáva sa mi to aj v posilke a kamoši sa na mne smejú. V takom stave nie som schopný ani slušne pozdraviť.
Zistil som ako sa to dievča volá, a vygooglil som si jej nick na chate. Máme zopár spoločných záujmov a názorov. To však usudzujem iba z jej profilu. problém je že neviem ako sa jej prihovoriť. Viem že chodí občas chatovať do jednej miestnosti, no nikdy ju tam nemôžem zastihnúť. Keď som online, vždy je v miestnosti venovanej našemu mestu a teda nemôžem rozhovor začať "ahoj aj ty si z Vrútok?" ... ja moc na chat nechodievam, využívam ho len na posielanie správ kamošom ktorých poznám ... Neriešim to o čom budeme kecať, téma sa nájde... ja vás prosím, pomôžte mi ako nadviazať rozhovor, najlepšie aby som ju zaujal... poprípade aj ako ho viesť lebo mám problém že keď si aj s niekym neznámim píšem, po chvíli prestane mať záujem... Nie je problém v tom že neviem počúvať, problém je v tom že neviem ludí rozrozprávať.
/ja viem že komunikovať na nete je strata času ale chcem sa jej touto formou aspoň prihovoriť a upozorniť na seba...
Ďakujem
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
Re: začiatok
«
Odpověď #1 kdy:
04. Červenec 2008, 15:05:49 »
Radsej na seba upozorni v skole alebo v kostole. Zacni napriklad obycajnym ahoj. To dievca si za chvilu zacne vraviet, ze preco ju zdravis a ked uvidis, ze ma chut s tebou komunikovat, tak kludne zacni.
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
«
Odpověď #2 kdy:
04. Červenec 2008, 22:11:56 »
Taky jí můžeš na chatu v místnosti o vašem městě napsat vzkaz "ahoj, všiml jsem si tě, že chodíš do kostela, kam já". Tak se seznámíte na netu. Ale mnohem lepší bude, když se potom zase potkáte osobně a popovídáte z očí do očí než po icq nebo na chatu
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
04. Červenec 2008, 22:24:38 »
na kontakt pres net se vykasli, je to nejisty, nesmely a hloupy, holky si vic vazi odvaznejsich kluku. rozhodne bude lepsi,kdyz ji oslovis osobne az ji nekde potkas, prime konfrontaci se driv nebo pozdeji stejne nevyhnes,tak proc to oddalovat a komplikovat?
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
«
Odpověď #4 kdy:
04. Červenec 2008, 22:40:42 »
Brnator: sice máš pravdu, ale ber v úvahu co autor psal: je dost nesmělý, introvert. Já bych na něj nešel hned tak zprudka (jaký to metody balení se tu objevují). Prostě začiatok
jinak pro mareq: malinko se porozhlédni po tomhle fóru, hodně věcí (do začátku) co bys rád věděl se určitě dozvíš ze starších článků
, taky z hlavního webu
Zaznamenáno
mareq
«
Odpověď #5 kdy:
05. Červenec 2008, 12:02:04 »
Citace: petanx 04. Červenec 2008, 22:40:42
Brnator: sice máš pravdu, ale ber v úvahu co autor psal: je dost nesmělý, introvert. Já bych na něj nešel hned tak zprudka (jaký to metody balení se tu objevují). Prostě začiatok
jinak pro mareq: malinko se porozhlédni po tomhle fóru, hodně věcí (do začátku) co bys rád věděl se určitě dozvíš ze starších článků
, taky z hlavního webu
dakujem vsetkym ale zvlast tebe... pochopil si to co som pisal... jj ja by som ju urcite zavolal von, cim skorej
problem je ze fakt neni moc kde ju stretnut... z kostola sa vzdy dako vypari a pokial ma pamäť neklame tak učitelka spominala že brany školy su pre nas na 2 mesiace zatvorene...
ja chat moc nevyuživam ako som spominal...
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
05. Červenec 2008, 14:00:14 »
mareq: takze smysl tohoto topicu byl v tom,ze jsi od nekoho chtel slyset,ze jsi mel skvely napad a ze napsat ji na netu je idealni reseni?
Je to tvoje rozhodnuti, ja rikam,ze to jde udelat i lepe a efektivneji,kdyz ji pravidelne potkavas naživo.
jsi nekomunikativni a rikas,ze ani neumis vest rozhovor, k cemu ti pak hoka bude? co s ni pak chces delat,kdyz ne mluvit a vest rozhovor? a co se vyresi tim,ze ji nejdriv napises na chatu,kde ji otravuje 10 jinejch kluku? .. pak s ni stejne budes muset mluvit nazivo? Budes se muset jeste hodne ucit, chlapče.
Zaznamenáno
mareq
«
Odpověď #7 kdy:
05. Červenec 2008, 15:22:56 »
Brnator maš pravdu... ja viem, s komunikaciou sa snažim niečo urobiť(qark.net mám prečítaný skoro celý už dosť dlho)... take tragicke to zasa nie je, ale faktom je že je len málo ludí s ktorými dokážem viesť rozhovor ktorý baví obidve strany, na druhej strane na množstvo ludí dokážem zapôsobiť takmer okamžite - problém je že sú to buď malé deti, alebo dospelí ludia
a zmysel témy? nie ja som fakt chcel vedieť ako sa prihovoriť na chate niekomu koho poznám z videnia ...
Zaznamenáno
Mike330
Pohlaví:
Město: Vendryně
«
Odpověď #8 kdy:
06. Červenec 2008, 00:11:56 »
Citace: mareq 05. Červenec 2008, 15:22:56
..na druhej strane na množstvo ludí dokážem zapôsobiť takmer okamžite - problém je že sú to buď malé deti, alebo dospelí ludia..
No tak si tu svoji představ jako sexy devadesátnici
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra