mezi sebevědomím a namyšleností je u holky strašně tenká hranice ...

Nejen u holky...u všech lidí

Jinak jsem to též shlédnul a snad jen pár poznámek:

čekal jsem skutečně, že tam budou kapku starší slečny...ale o to více mne šokovalo že předmětem pořadu byly děti ve věku 11-13 let...nechci vypadat jako nějaký staromilec, ale já a lidi kolem mne, včetně holek, v tomhle věku, "řešili" naprosto jiné věci...ovšem doba se mění...takže se zdržím obšírnějšího hodnocení

celkem mne zamrzelo, že zpovídány byly výhradně studentky ostravských škol...nic proti ostrávákům, ale určitě by se hodil určitý průřez republikou...protože například v Praze by byly "výsledky" kapku odlišnější...stejně jako v Karlových Varech atd.

byl jsem šokován vyjadřováním redaktorek oněch dívčích magazínů - zejména té blondýny co vypadala kapku jako poslankyně Kateřina Jacques - stylizace těchto magazínů do v podstatě jediné "kamarádky", která nastupuje tam, kde masově selhávají rodiče atd.

dále byly dle mého názoru velmi směšné řeči o tom, jak se snaží z mladých dívek vyrábět nezávislé, myslící a inteligentní osoby, které nejdou se stádem...a nakupování těchto časopisů asi není "jít se stádem"

nevím, zda jsou tyto magazíny stále stejné, jako jsem měl možnost párkrát před lety nahlédnout u mladších sestřenic...shodou okolností též v okolí Ostravy...ale jeden z nich měl podtitul "pro malé/mladé rebelky"...tak to snad mluví úplně za vše...odkdy si rebelové masově kupují časopis pro to, aby jej rebelem učinil