2.7.2008 od 20:00 na CT2

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 02:39:55

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  2.7.2008 od 20:00 na CT2
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: 2.7.2008 od 20:00 na CT2  (Přečteno 735 krát)
kvarkopako
Globální Moderátor

Pohlaví: Mužské
Město: Praha

Zobrazit profil
« kdy: 02. Červenec 2008, 14:30:36 »

20:00
Ta naše povaha česká

Děvčátka, na slovíčko! Co jsou dívčí časopisy? Rádci ve zmatené době dospívání nebo naopak nebezpeční našeptávači, kteří nutí své čtenářky ke konzumnímu způsobu života a zbytečnému utrácení peněz?

Jsou jich plné novinové stánky. Už zdálky kolemjdoucí atakují barvami hýřícími lesklými obálkami a lákají fotkami známých nebo alespoň krásných tváří. Některé stojí pár korun a jiné slušné peníze. Každý je jiný, ale všechny v podstatě stejné. Dívčí časopisy. Každodenní průvodci dospívajících příslušnic křehkého pohlaví ví, jak se vlichotit do jejich přízně. Na první pohled jsou plné dobrých rad a "odborných" návodů, jak si poradit s problémy kolem dospívání. A jakmile dojde k seznámení, mnohdy se z nich stávají nesmlouvavé panovnice, které určují co, kdy, kde a jak. Jak najít toho pravého kluka, jak shodit pár kilogramů, jak být in, cool, free.

Směrovka může to být zajímavé...
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Buchy
*

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 02. Červenec 2008, 15:01:42 »

dám si na to bacha a shlídnu to ... další argumenty proti holkám se vždycky hodí  S jazykem  Šťastný
Zaznamenáno

Trance je prostě to nej Úsměv
http://www.youtube.com/watch?v=z9rlZLr5OeM (nejlepší song dob 8-) ;-) )
Kazisvět
**

Věk: 15

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 02. Červenec 2008, 15:21:19 »

taky doufám že na to nezapomenu...
Zaznamenáno

Opera
*

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. Červenec 2008, 15:09:14 »

pro ty  co to nestihli.
koukal jsem pár minut, nějak mě to nazaujalo...

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/02.07.2008/408235100011014-20:00-2-ta-nase-povaha-ceska-devcatka-na-slovicko.html
Zaznamenáno
stegy
*

Město: Pardubice

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 03. Červenec 2008, 19:42:01 »

tjn, bylo to hodně zaměřený na věkovou skupinu 11-15 let, což je trochu nežádoucí :-D
Zaznamenáno
Buchy
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 03. Červenec 2008, 20:19:02 »

shlédl jsem to a podle mě ty časopisy nejsou normální .... pak se má člověk divit že potkává samé nafintěné namyšlené dámičky už ve 14ti letech keré si o sobě mylsí bůhví co ..... nesnáší msebevědomé holky ... vadí mi, když si holka o sobě myslí...
Zaznamenáno

Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 03. Červenec 2008, 20:51:34 »

sebevědomý holky sou náhodou nejlepší
Zaznamenáno
gammarus
*

Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 03. Červenec 2008, 20:55:38 »

sebevědomý jo, namyšlený ne.
Zaznamenáno

Kazisvět
**

Věk: 15

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 03. Červenec 2008, 23:11:01 »

Díky moc, klasicky jsem to prošvih Šťastný
Zaznamenáno

Buchy
*

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 04. Červenec 2008, 10:52:22 »

sebevědomý jo, namyšlený ne.
zdá se mi, že mezi sebevědomím a namyšleností je u holky strašně tenká hranice ...  Kroutící očima
Zaznamenáno

kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 04. Červenec 2008, 11:35:20 »

mezi sebevědomím a namyšleností je u holky strašně tenká hranice ...  Kroutící očima
Nejen u holky...u všech lidí Nápad

Jinak jsem to též shlédnul a snad jen pár poznámek:
 Směrovka čekal jsem skutečně, že tam budou kapku starší slečny...ale o to více mne šokovalo že předmětem pořadu byly děti ve věku 11-13 let...nechci vypadat jako nějaký staromilec, ale já a lidi kolem mne, včetně holek, v tomhle věku, "řešili" naprosto jiné věci...ovšem doba se mění...takže se zdržím obšírnějšího hodnocení Mrkající
 Směrovka celkem mne zamrzelo, že zpovídány byly výhradně studentky ostravských škol...nic proti ostrávákům, ale určitě by se hodil určitý průřez republikou...protože například v Praze by byly "výsledky" kapku odlišnější...stejně jako v Karlových Varech atd.
 Směrovka byl jsem šokován vyjadřováním redaktorek oněch dívčích magazínů - zejména té blondýny co vypadala kapku jako poslankyně Kateřina Jacques - stylizace těchto magazínů do v podstatě jediné "kamarádky", která nastupuje tam, kde masově selhávají rodiče atd.
 Směrovka dále byly dle mého názoru velmi směšné řeči o tom, jak se snaží z mladých dívek vyrábět nezávislé, myslící a inteligentní osoby, které nejdou se stádem...a nakupování těchto časopisů asi není "jít se stádem" Projel jsem to
 Směrovka nevím, zda jsou tyto magazíny stále stejné, jako jsem měl možnost párkrát před lety nahlédnout u mladších sestřenic...shodou okolností též v okolí Ostravy...ale jeden z nich měl podtitul "pro malé/mladé rebelky"...tak to snad mluví úplně za vše...odkdy si rebelové masově kupují časopis pro to, aby jej rebelem učinil Smějící se Otázka
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Beru
*

Pohlaví: Ženské
Věk: 20
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 04. Červenec 2008, 12:30:16 »

Koncepce toho pořadu byla nějaká podivná, nic z toho nevyplynulo...

A k časopisům... taky jsem je sem tam četla ve věku 10-13 a fakt nic moc závadného na nich nevidím... ani na holkách, které jsem znala jsem nějak nepozorovala negativní vliv... pár stránek s hadříkama, něco o líčení, fotokomiks, nějaká poradna, většinou i nějaká jakž takž ucházející reportáž... Nevím jestli je to dneska horší než před nějakými 7 lety, ale pochybuju. Navíc tohle je věk, kdy člověk potřebuje zapadnout a jakoukoli originalitu spolužáci odmění posměchem...

Za daleko větší zlo považuju časopisy typu Elle a Cosmopolitan, které jsou pro dospělé(!!!) ženy... Půlka časopisu reklamy, zbytek obrázky oblečení (většinou tak za 20000 kus) doplněné naprosto šíleným nicneříkajícím článkem. Opravdu nechápu, kdo si to může kupovat.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS