Aldamir vs svět

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 00:53:45

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Aldamir vs svět
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 8 9 [10] Tisk
Autor Téma: Aldamir vs svět  (Přečteno 7743 krát)
Brnator
**

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #225 kdy: 02. Duben 2008, 22:26:38 »

Richard: upřímně, na to fakt nemám... Zas tolik volnýho času, abych zval každou druhou holku, kterou potkám, na kafe (ohlédněme od toho, jestli bych se vůbec odvážil), nemám... Takže pokud se dostanu na rande jeden měsíc se dvěma různejma holkama, je to už docela úspěch...

to pusobi jako vymluva...mas cas na kafe(tzn. hodka az dve) jen dvakrat za mesic (1x za dva tydny?)..    no,je dost nepravdepodobny,ze by s tebou nejaka holka vydrzela,kdyz bys ji venoval jen dve hodky jednou za dva tydny.. jedine,ze by byla stejne pracovne a studijne vytizena jako ty..
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #226 kdy: 02. Duben 2008, 22:33:39 »

Brnator: já se vyjádřil trochu blbě... chvíli trvá, než se s ní poznám tak, abych ji moh pozvat na kafe, a pak taky všechny holky se snažej minimálně budit zdání, že toho maj děsně moc (aby tim daly najevo, že tě zas až tak nepotřebujou), takže třeba tuhle poslední sem uháněl čtrnáct dní, než nám to konečně klaplo... Navíc pleteš dvě věci dohromady, na přítelkyni bych si čas našel vždycky, u nezávaznýho kafe má člověk trochu jinej žebříček priorit... Super!
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Richard
**

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #227 kdy: 03. Duben 2008, 00:05:07 »

jo Brnatore...nech Aldu ať si jede jak chce...hlavně že jede  Super!
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #228 kdy: 15. Duben 2008, 10:46:52 »

Přináším nové zprávy z bojiště, pokud to teda ještě někoho zajímá... s onou poslední slečnou sme to dali o víkendu dohromady, takže situace vypadá víc než slibně... a víceméně mi stačilo na ní svým způsobem docela dost kašlat... no některý věci v životě asi nikdy nepochopim, i když teď je mi to popravdě docela jedno... Mrkající
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
p@lo
*

Věk: 24
Město: Bratislava

Zobrazit profil
« Odpověď #229 kdy: 15. Duben 2008, 10:58:17 »

no vidis, ze tvoj skepticizmus bol bezdovodny. stacilo zvolit spravnu strategiu a mas to. vela stastia Šťastný
Zaznamenáno

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
larry flint

Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #230 kdy: 15. Duben 2008, 11:09:04 »

huraaa slavaaa aldamir ma holku, konec skepsi a depresim ... no offence, vazne ti to moc preju. good luck at vam to vydrzi  Znepokojený
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Richard
**

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #231 kdy: 15. Duben 2008, 21:20:44 »

heh...no pěkně Aldo...taky ti to přeju...kdo by nepřál Úsměv
Zaznamenáno
Typson
**

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #232 kdy: 15. Duben 2008, 22:02:28 »

Dobrá práce. Prostěs na ni kašlal a šlo to? Úsměv
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #233 kdy: 15. Duben 2008, 22:41:06 »

Ja taktez pripojuji gratulaci a doporuceni nenechat se zblbnout hormonama, az se zamilujes a nedelat ji prvni posledni Úsměv Ať to vydrží Mrkající KDyz by ses chtel podelit verejne nebo privatne o fotku, tak se jiste zlobit nebudem Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #234 kdy: 15. Duben 2008, 23:08:10 »

Bééé, už i Aldamir má holku a já zas nic  Smutný  Smutný

Ne, to byl vtip, samozřejmě gratuluju a držím dál palce Šťastný
Zaznamenáno

Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Blaughriox - Deskaëlbah

Zobrazit profil
« Odpověď #235 kdy: 15. Duben 2008, 23:29:55 »

Tak si teď podobnej topic založ i ty, třeba to taky takhle dopracuješ Šťastný
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Bobo

Zobrazit profil
« Odpověď #236 kdy: 15. Duben 2008, 23:53:51 »

Mna tento topic velmi zaujal a uz som si hovoril, ze zapadol prachom, ked tu znenazdania sa ohlasil sam Aldamir. Pripajam sa ku gratulaciam.. Tak si to stihol este skor ako ja. Uz by som ta mohol aj nasledovat Úsměv
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #237 kdy: 16. Duben 2008, 00:44:28 »

Tak si teď podobnej topic založ i ty, třeba to taky takhle dopracuješ Šťastný

Já teď zrovna řeším tohle http://forum.qark.net/o-zenskych/vztah-z-rozumu-t1847.0.html tak se mrkněte a poraďte, jestli chcete. Ale někdy v budoucnu si eventuálně takovou místnost, jako je tato, třeba založím Úsměv
Zaznamenáno

Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #238 kdy: 17. Duben 2008, 09:44:00 »

Ježiš, tolik gratulací, to si snad ani nezasloužim... S jazykem Děkuju Stydlivý

p@lo: nevim, jestli to bylo jen o správný strategii, pač já vlastně žádnou neměl, jen sem neměl nějak čas tuhle holku řešit... takže na zprávy a maily sem odpovídal druhej den a podobně (ona to teda dělala taky), no a dopadlo to takhle... Smějící se

larry flint: neboj, skepse a deprese nekončej, jen se pozvolna přesunuly k tématu "Jak mám stihnout napsat za 35 dní 30 stránek bakalářky"... Kroutící očima

Avaranger: nevim, jestli se po necelým tejdnu dá už mluvit o zamilovanosti, já to tak zatím necejtim, ale až to přijde, budu se snažit se hlídat... S jazykem Jinak o fotku se nepodělim, pač ji ještě sám nemám...

J/R: i když mi možná bude dost lidí oponovat, tak je to i trochu o štěstí... Třeba je mi naprosto jasný, že kdybysme šli na tisíc jinejch míst než je plavečák, tak bych se buď k ničemu neodhodlal nebo by nebyla příležitost... tady příležitost byla a já to zkusil...
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 8 9 [10] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS