Aldamir vs svět

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 15:57:26

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 247 příspěvků v 1 740 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Aldamir vs svět
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4 ... 10 Tisk
Autor Téma: Aldamir vs svět  (Přečteno 7871 krát)
Richard

Pohlaví: Mužské
Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 02. Březen 2008, 15:23:35 »

co takhle si to přiznat Aldo...bude ti pak líp
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 02. Březen 2008, 19:25:30 »

Richard: přiznat si, že život bez holek neni život? Jo, tak v otm má afi sakra pravdu... S jazykem
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Typson
**

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 02. Březen 2008, 19:30:08 »

Mně se třeba Aldo zdáš celkem v pohodě, prostě máš jinej přístup než jiní, což beru, otázka je jestli tobě vyhovuje.. Nápad
Zaznamenáno

"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 02. Březen 2008, 19:37:25 »

Typson: ale já sem celkem v pohodě, jen mám trochu kontroverznější názory... a tady je možnost, jak je ventilovat... jenže některý lidi to nechápou a myslej si, že se tak chovám i v reálu, což neni pravda...

jinak přístup k různejm věcem se samozřejmě u člověka vyvíjí, stejně jako jeho chování a podobně... i já si samozřejmě odsud beru některý věci, ale zas ne úplně všechno... a mě nevyhovuje jen jedna věc, jinak sem spokojenej člověk (pokud zrovna nerupnem ve fotbale jako dneska)...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
MarŤas
**

Věk: 27
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 02. Březen 2008, 19:50:44 »

Podívej se Aldo,
v přírodě samička chce samečka, který něco opravdu vybojuje, i kdyby to spělo k jeho prohře, jinak rod jde ke dnu. A ne toho, který brečí nad tím, že bez samiček život stojí za prd. A to v dnešním světě, ve kterým žijeme platí dvojnásobně.
Já nevím jak ty, abys potom v důchodu nelitoval, že jsi celej život probrečel a prokňukal. Co bys dal za větu, kterou vyslovíš, když se ohlédneš za svým životem: "Tak, to se mi povedlo a poznal tolik lidí. Stálo to za to"?

Podívej se na jiný lidi, kteří bojujou se svým handicapem a snaží se dostat tam, kam chtějí. A oproti tobě žijou opravdu polnohodnotně a s handicapem, který ty ani nemáš. Opravdu se zvedni a jdi opravdu nějakou oslovit, i kdyby ti dala přes hubu - Má to tu výhodu, že potom budeš svým vnukům vyprávět, jak jsi oslovil dívku, která ti dala přes hubu a vsaď se, že se u toho budeš smát.
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 02. Březen 2008, 19:51:41 »

Já Aldamirovi taky docela rozumím a často souhlasím (věčný téma - Na vzhledu záleží). Občas se divím, proč taky nemám tak nízkou karmu jak on, když píšu podobný věci (to neberte jako výzvu začít mi ji co nejdřív a co nejrychleji snižovat Smějící se )

Možná je problém Aldamira (respektive ostatních lidí z fóra s Aldamirem) v tom, že se občas docela opakuje...
Zaznamenáno

Kryzza
*

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 02. Březen 2008, 20:07:04 »

Ja v necem s Aldamirem take souhlasim. Nerikam, ze uplne ve vsem ale obcas je zajimave se na dany problem podivat z druhe strany.
Zaznamenáno

! DEAD GIRL NEWER SAYS "NO" !
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 02. Březen 2008, 20:10:01 »

J/R: Možná proto, že jsou ty příspěvky spíš pesimistické než naříkavé, a "gotický" pesimismus není úplně nesympatický.
Tak nebo tak, problém fóra s Aldamirem spočívá myslím hlavně v tom, že zpochybňuje pozitivní myšlení a to, že by metody sebezdokonalování v balení, o kterých se tu bavíme, (v jeho případě) někam vedly.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 02. Březen 2008, 20:41:50 »

To, že na vzhledu záleží, to mu nikdo nepopírá... s pár věcma se souhlasit dá...

J/R: nj já taky nechápu, jak je možný, že mam tak vysokou karmu Šťastný
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 02. Březen 2008, 20:43:14 »

Marťas: ok, pokud si myslíš, že neumim bojovat nebo tak, je to tvůj názor... Moh bych ti to začít vyvracet, a věz, že ve svým životě mám příkladů dost, ale mluvit o tom nechci, i proto, že to se vztahama vůbec nesouvisí... Nepatřím k lidem, co brečej pokaždý, když se jim něco nepovede, nebo nedostali to, co chtěli zadarmo... I proto, že sem nakonec všechno zvládnul, překousnul a obrátil... jedinej rozdíl je v tom, že v týhle oblasti se mi nedaří dlouhodobě a systémově, ať dělám cokoliv...

J/R: na karmu kašlu, ta o ničem nevypovídá... jinak souhlasim s tim, že se dost často opakuju, jenže když se na to podíváš, tak v oblasti vztahů (ani v žádný jiný) nelze vymejšlet stále nový argumenty a otevírat stále nový témata...

dazed: gotickej pesimista? no další zajímavá charakteristika do sbírky... Úsměv Jinak problém pozitivního a negativního myšlení podle mě souvísí do určité míry se životníma zkušenostma, čili to, co je podle mě reálný zhodnocení, většina těch věčnejch optimistů bere jako zbytečný chmury a zas se najdou lidi, který by o mě řekli, že to ještě vidim docela růžově...

Kryzza: Pohled z druhé strany? Přesně tímhle topicem sem tu na fóru startoval...
Zaznamenáno

dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 02. Březen 2008, 20:56:23 »

Ten gotický pesimismus nebyl míněný na tebe, ale na J/R a na jeho dotaz, proč má tak vysokou karmu ;-)
Zaznamenáno

Happiness under construction!
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 02. Březen 2008, 20:59:15 »

Marťas: ok, pokud si myslíš, že neumim bojovat nebo tak, je to tvůj názor... Moh bych ti to začít vyvracet, a věz, že ve svým životě mám příkladů dost, ale mluvit o tom nechci, i proto, že to se vztahama vůbec nesouvisí... Nepatřím k lidem, co brečej pokaždý, když se jim něco nepovede, nebo nedostali to, co chtěli zadarmo... I proto, že sem nakonec všechno zvládnul, překousnul a obrátil... jedinej rozdíl je v tom, že v týhle oblasti se mi nedaří dlouhodobě a systémově, ať dělám cokoliv...

Ale tady mi něco nehraje...říkáš, že dokážeš si vybojovat, co jsi chtěl, nebo jsi došel ke kompromisu. Beru to, je to skvělý, ale kde jsi nechal sebevědomí?? Bez sebevědomí bys jen tak něco nezvládl nebo překousl..
Zkus nechtít dívku a ono samo se to vyvine a nebo nech to bejt, věnuj se svým záležitostem (hudba, sport) a možná tam potkáš svou vyvolenou. Ovšem pod jednou podmínkou  Směrovka nesmíš ji tam očekávat. Samozřejmě, že mě odpálkuješ s tím, že se mi to lehce říká a praxi to je jinak. Ale bohužel tak to v lásce chodí a láska není jenom o štestí a radosti.
Nemám právo tě drze popisovat, ale zdá se mi, že svým přístupem jsi zhasl své světlo kolem sebe, za kterým by dívky otočily.
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 02. Březen 2008, 21:19:38 »

dazed: beru zpět... Stydlivý

MarŤas: možná teď plácnu naprostou kravinu, ale neni možný, aby měl člověk sebevědomí jen v určitý oblasti? Já sem si třeba vědom toho, že sem celkem chytrej, že sem si vydřel práci, kterou sem chtěl, že sem se dokázal vymanit ze zhoubného vlivu vlastní rodiny (to teda ne úplně a nepopírám, že to s některejma věcma okolo mě bohužel souvisí) a postavit se pevně na vlastní nohy, dokázal sem přesvědčit svý okolí, že sem dobrej člověk, mám kolem sebe spoustu lidí, který si mě troufám říct docela vážej, pač sem ochoten jim kdykoliv pomoct a vědí, že je nepodrazim atd... Jenže ačkoliv bych na sebe moh bejt s ohledem na výše napsaný bejt oprávněně hrdej (a že taky docela sem, jinak bych si to vůbec nelajsnul napsat), tak v tý oblasti, kterou tu řešíme, je mi to slušně řečeno naprosto k ničemu... a upřímně, nechápu proč...

Věnovat se svým záležitostem sem zkoušel skoro dva roky v kuse a nic, to bych moh takhle čekat do konce života... ale znám lidi, u kterejch to zabralo...
Nechtít sem taky zkoušel... nikdy se pak žádná už neozvala... ale taky znám lidi, který s tim slavili velký úspěchy...
Zkoušel sem i další různý přístupy a postupy, výsledky víceméně stejný... jen teda poslední dva tři roky získávám víc těch rádoby "kamarádek", ale nevim, jestli je to nějaká výhra...

Popisovat si mě můžeš jak chceš, už tim, že tu v topicu o sobě samém reaguju, jdu jakoby s kůží na trh...
Zaznamenáno

MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 02. Březen 2008, 21:39:18 »

Myslím, že je možný. Zní to sice egoisticky, ale nemá se s tím přehánět.
Nevytrubuješ podvědomě dívkám: "Neboj, neublížím Ti"? Nejsem zastánce jakkékoliv násilí, ale myslím to tak obrazně. Když dívkám vysíláš signály, jak jsi roztomilý, tak budou přijímat signály toho drzého kluka. Chce to se nebát a nepos-at se z ní (nebrat ji jako bohyni). Univerzální rady, jak je známo neexistujou, na každou se něco najde. Téměř každý dokáže imponovat dívce, pouze pod podmínkou, že lov probíhá v těch správných vodách. jinak to nejde.
Chce to suverénnost a nadhled - jak se říká: "Na každýho, ale opravdu na každýho jednou dojde" -jak já tvrdím svým kamarádům na OT co holky.
Zaznamenáno
Stranger
**

Mysterious One

Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 02. Březen 2008, 22:28:30 »

Směrovka Aldamir Směrovka

Podle mýho, tebe se prostě vždycky strašně dotkne, když tě ženská pošle do pr****. (A co hůř, živíš to v sobě.) Sice si namlouváš, že to navenek nedáš znát, ale opak je pravdou - jak tě to kouše zevnitř, podvědomě se to promítá aji do tvýho chování. A v tom je celá věda. Holky to poznaj, prej sou na todlencto nějak citlivější, a seš nahranej. [viz MarŤasův povedenej básnickej obrat "zhasínáš kolem sebe světlo, za kterým by se dívky otočily"]

Ze všeho nejdřív pochop, že ono vlastně o h***o jde. Nevyšlo to dneska? No tak se z toho přece nepo****, může to vyjít zejtra! Když seš zrovna otrávenej z dalšího neúspěchu, fajn, do ničeho se nenuť, stejně by to stálo za prd. Radši si dej oraz a vrať se k tomu pozdějc. - Stojí ti za to si kvůli babám kazit den? Po třech letech denního studia mezi nima bych řek, že ani ne.

Heleď, buďme upřímní, já sem taky docela dobrej nekop (jinak bych sem nechodil). Většina holek mě dřív nebo pozdějc odpálila; když teda nebyly ožralý na zábavě... Smějící se Ale tenhle post mě vždycky postaví na nohy:

Milý pane smolaři.

Zkus se na celou věc podívat jinak. Máš co jíst, máš kde spát, dokonce úspěšně studuješ vysokou škole. Nikdo ti neumřel, nevyvraždili ti rodinu, nikdo se tě nesnaží zabít. Máš rakovinu? Opovrhuje tebou okolí kvuli barvě pleti nebo vyznání? Máš nějaké zlé tělesné postižení? Například na vozejku? Štítí se tě ostatní lidi?

Nic z toho jsem v tvém příspěvku nenašel. Vlastně - pokud to chápu správně - si stěžuješ na to, že nejsi lamač dívčích srdcí a že se do tebe každá nezamiluje po třetím rande. Bože, dyť oni tě ani neposlaly do háje, nevysmály se ti, neztrapnily tě.

Promiň, ale největšího smolaře si opravdu představuju jinak. Ty jsi jen ukňouranej dezolát, co chce politovat. Navíc, jestli si myslíš, že ženský vensou do tvýho života pocit štěstí a pohody, tak se opravdu musím smát. Ženský jsou pakáž a je s nima jenom trápení. Jak už tu někdo řekl, neni v nich žádná logika. Nemůžeš se na to nijak připravit, nemůžeš si nic nastudovat jako na zkoušku na vejšce, neni v tom asbolutně žádná logika ani jistota, žádná. Každá slečna, se kterou se setkáš je autonomní individuálně myslící bytost se svym unikátnim životem. Jedinej způsob je dostávat tak dlouho přes hubu, než se trochu otrkáš. Naštvalo tě, že s tebou jedna randila a přitom měla jinýho? To počkej, jaká to bude sranda, až bude mít tebe a bude vesele šoustat s jinejma, to si teprve užiješ  Nápad

Lásky a odmítnutí a trápení z toho vzniklé si užilo 90% populace. Normálka, standart. Nešťastně zamilovanejch čí zrazenejch jsou tu zástupy. Ale většina lidí si to odbude ve 13ti. Pokud to tebe minulo a chceš do světa vztahů vstoupit až ve štyryadvaceti, tak musíš přijmout ten svět se vším všudy - to znamená především utrpení. Protože to do toho všeho neodmyslitelně patří. Tak si to uvědom, přestaň fňukat a seber se, tohle neni procházka růžovym sadem, ale tvrdej boj a ty házíš ručník už po prvnim kole a kňouráš tu pro nic!
Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 kdy: 02. Březen 2008, 23:44:48 »

Já s Aldamirem často souhlasim. Ale většinou je to jen nějaká konkrétní věc. Víš, co mě napadlo? Viděl jsi někdy někoho fakt schopnýho, jak balí holku? Mě to hrozně nakoplo, když sem to viděl. Já bych zkusil:
* jít s někym ven a zkusit balit aby tě on pozoroval a řek ti, co děláš špatně.
* domluvit se s někym, ať někoho balí a ty to budeš analyzovat Úsměv

Vážně u mě to mělo nedozírný následky. Když sem viděl, jak chytrá holka, kterou sem se marně snažil balit skočila na jeho vlastně naprosto primitivní keci. Vhodně pormixované s pohledy, dotyky, atp.

Verba movent, exempla trahunt - Slova hýbají, příklady táhnou.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 03. Březen 2008, 00:11:15 »

Avaranger: popravdě ne, protože nikoho takovýho ani neznám... stýkam se takřka výlučně s partou gympláků, což sou sice chytrý lidi, ale spíš slušňáci a žádný frajírci, který balej holky na potkání. Většina z nich měla v tomhle spíš hodně velkou kliku, že trefili na holku, která o ně měla sama zájem... Jeden kámoš dokonce se svou holkou chodil skoro každej den ven víc než rok, dokud si neuvědomila, že se svým tehdejším frajerem už vlastně jenom spí a kámoš jí dává všechno ostatní...
takže fakt nevim, jak tohle udělat, navíc kdybych měl někoho balit ještě pod dohledem další osoby, tak se z nervozity podělám a nebudu schopen ničeho... a koukat, jak nějakej jinak naprostej idiot sbalí holku, u který já bych si nejspíš neškrt, myslíš že je to pro sebevědomí to pravý? Ale nápad zajímavej...

Stranger: jo, tenhle příspěvek sem čet, je v něm mnohé pravdy, ale víš co, člověk jaksi automaticky vidí vždycky svoje problémy jako nejzásadnější... Je to samo objektivně blbost, ale děláme to všichni...
s tím, že se mě to dotkne, to je tak napůl... když sem byl malej, tak sem to bral v pohodě, na střední mě stejně zajímal víc fotbal, hospoda a kamarádi než holky, navíc mě to ani tak nevadilo, protože málokdo z kamarádů někoho měl (viz výše). Pak sem měl období, kdy mě to pod vlivem narůstajícího výčtu neúspěchů s*alo hodně a poslední tak dva roky už sem spíš takovej rezignovanej, protože s tím počítám dopředu... akorát teď posledně sem to nějak nemoh nejdřív vstřebat, protože to začlo vypadat jednoznačně dobře a nakonec to uťala s tim, že nestíhá kvůli škole (jako bych tuhle trapnou výmluvu už neslyšel x-krát), ale druhej den už sem zas normální...

MarŤas: hele, může to bejt klidně i tohle, já to nevylučuju... ale zas poté, co mi dvě holky, o který sem stál fakt hodně, daly košem proto, že sem na ně šel moc rychle a přímo, tak se to snažim brát spíš pomalu...
Zaznamenáno

Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #42 kdy: 03. Březen 2008, 00:16:51 »

a koukat, jak nějakej jinak naprostej idiot sbalí holku, u který já bych si nejspíš neškrt, myslíš že je to pro sebevědomí to pravý? Ale nápad zajímavej...
Je to fajn, protože uvidíš, že když budeš dělat věci při kterých si teď řikáš, že bys byl za blba, tak to zabere.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 03. Březen 2008, 00:50:03 »

J/R...s tim vzhledem už je to nuda......neřikám že na něm vůbec nezáleží...ale o úspěchu fatálně nerozhoduje...a ikdyby jo...tak v dnešní době už se na to vymlouvat nedá

Aldo...taky myslim že nějakej Qark kterej by se tě ujal by tě z toho dokázal během krátký doby dostat...a ani by to nebolelo
jinak tvrdíš teda že v reálu se chováš uplně jinak...a tim mi jako chceš říct že tady se to jako nepočítá?...je jedno jesi brečíš do zdi...kamošum...nebo na netu...prostě brečíš...a jak řikal Stranger...holky to umí vycítit že seš takovej

a ještě si všimni že ze všech rad se snažíš nějak vybruslit...hledáš na nich předevšim to nevýhodný...co bys všechno musel...a to že by asi nešlo...a pak to s klidem odpálíš
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 03. Březen 2008, 01:41:09 »

Avaranger: tak z tohodle pohledu možná, to mě nenapadlo...

Richard: jo, opravdu myslim, že tady se to nepočítá... to jestli to ženský nějakým senzorem vnímaj, to fakt nevim, každopádně dle mého názoru se chovám jinak a tohle beru jak způsob, jak ventilovat věci, který normálně nedávám najevo... a nebrečim, poukazuju na to, že to neni tak jednoduchý, jak se tu některý snažej tvrdit, vyjadřuju svůj názor...

to mám tak nějak v povaze, vždycky vidim nejdřív ty složitý věci, ty překážky... to je fakt o úhlu pohledu...
Zaznamenáno

Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: 03. Březen 2008, 23:53:36 »

Aldo...neni problém vidět nejdřív překážku...ale nemít chuť a vůli ji překonat...

souhlasils že život bez holek neni život...tak bacha aby ti neutek
nechcu po tobě abys byl ze dne na den neodolatelnej drsňák ale dokud budeš v bahně ve kterym se teď plácáš a budeš jen obhajovat to proč v něm si...tak se nikam nedostaneš...možná ti to teď nedělá takovej problém...ale časem tě to může omrzet a dojdeš k názoru že bys s tim měl něco dělat...jenže to už může bejt taky pozdě

vidíš že tvý názory a úhly pohledu na tenhle problém ti moc nepomáhaj...takže bych se s nima rači moc neoháněl...a začal už konečně jednat jako chlap
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 04. Březen 2008, 00:06:36 »

Já ale mám chuť jí překonat, jen mi to zatim nevychází... toť vše... Úsměv

a ty si myslíš, že nevnímám, jak mi utíká čas? Jedna z věcí, na kterou se tu snažim poukázat, je, že žádná rada neni univerzální - protože přesně v tuhle chvíli by spousta lidí (hlavně teda holek, který tohle vnímaj trochu jinak) řeklo, že je to blbost, že je mi teprv třiadvacet, že mám spoustu času a že se tim nemám stresovat... a ty teď jinými slovy říkáš něco úplně jinýho... S jazykem

jednat jako chlap - co to přesně znamená? Já se s holkama bavim, komunikuju, zvu je na kafe a podobný věci, snažim se je zaujmout a prodat to dobrý, co na mě je, jenže dámy jaksi nemaj zájem... oslovovat naprosto cizí holky a snažit se z nich vymámit číslo nebo se mlením s*aček snažit nějakou holku oblbnout, to je pro mě zatím moc vysokej level...
Zaznamenáno

Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 04. Březen 2008, 00:35:15 »

tak vyzkoušej všechny rady co tady padly...když máš tu chuť

času máš moooc...ale jedině když ho začneš účelně využívát...a to se asi zatim nestalo...takže pokud nezačneš zítra nezačneš třeba nikdy...tak sem to myslel

měl by sis přestat stěžovat na nepřízeň osudu...to nikoho nezajímá......prostě vyhraje ten kdo nepřízeň porazí...ne ten kdo na ni bude házet svoje nezdary

pokud dámy nemaj zájem tak buď...se s nima bavíš špatně...komunikuješ špatně...zveš je špatně...snažíš se je špatně zaujmout...špatně jim prodáváš to dobrý a nebo podobný věci děláš špatně......zkus se na to někdy kouknout jejich očima

je to všechno o tom přístupu Aldo...jesi považuješ balení za mletí sraček...tak asi těžko někoho zbalíš

takže zachovej se jako chlap...vyzkoušej si aspoň něco z toho co ti tady kdo radil...a pak se můžem bavit dál
Zaznamenáno
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 04. Březen 2008, 01:29:35 »

Richard: občas mám takový podezření, že vůbec nečteš, co tady píšu... protože už sem několikrát říkal, že sem ledacos z těch rad vyzkoušel, ale nezabralo mi to... je otázka, jestli sem to udělal úplně správně, ale to já samozřejmě nevim...

zkus se na to kouknout jejich očima... boha jeho, a jak to mám asi udělat? kdybych to uměl, tak tady nic neřešim... Problém pro mě je, že ženský chování nejenže je naprosto nelogický (což by se ještě dalo aspoň trochu eliminovat tim, že budeš čekat přesnej opak toho, co by mělo podle tebe logicky nastat), ale navíc i ve svý nelogičnosti naprosto nevypočitatelný, navíc každá chce úplně něco jinýho... to je to štěstí, o kterým tu mluvim, protože se mi nedaří trefit postup na tu konkrétní holku, čili na zdrženlivý spěchám a opačně, to tu asi rozvádět nemusim... jako jo, nejspíš něco špatně dělám, ale co to nevim, když se s tou holkou třeba bavim dál a zeptám se jí, v čem byl problém, vždycky to odehrajou do autu tim, že sem nedělal nic špatně, že je chyba asi na její straně, že nám to prostě jen nebylo souzený, potkali sme se ve špatnej čas a podobný výmluvy a kecy, to jak je to doopravdy mi stejně žádná neřekne, tohle sme tu myslim řešili v jiným topicu...

ne, balení pro mě neni mletí sraček, mletí sraček je určitej typ balení, kterej nezvládám, protože ono to možná bude znít namyšleně, ale já mlet sračky prostě neumim... Plkat naprostý kraviny tak, aby mi to ta holka žrala, to je fakt nad mý schopnosti, protože to ze sebe nevypravim naprosto nic...
Zaznamenáno

Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 04. Březen 2008, 14:31:48 »

hledat logiku tam kde musíš mít cit...to je špatný...stejně tak nějakej postup...chce to být prostě nej...všechno souvisí se všim...
kdybys ty byl na místě holky...chtěl by ses?...už sem psal že je blbost nabízet holce něco o čem si sám myslíš že je to šmejd

řikám ti...nejjednoduší a nejrychlejší bude když si najdeš nějakýho Qarka...a ten tě z toho bez problémů vyseká
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 ... 10 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS