časopis
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
30. Srpen 2008, 02:08:37
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 947
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
časopis
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: časopis (Přečteno 3344 krát)
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
časopis
«
kdy:
07. Listopad 2006, 22:30:18 »
Me tak napadlo, jake casopisy si kupujete, jake Vam naopak na trhu chybi nebo jake byste si nikdy nekoupili. Zajima me cokoliv...komercni, tak i ucelove, pro zeny, pro muze, pro deti, duchodce, ....
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Honoghr
časopis
«
Odpověď #1 kdy:
07. Listopad 2006, 22:35:34 »
v dnesni dobe internetu uz si nekupuji skoro nic
Chip mi chodi pres firmu a spolubydlici nam zasobuji zachod Cosmopolitanem...jednou za rok ho taky koupim
)) jinak si na denni zpravy vystacim s netem a na sudoku do skoly sbiram Metro, 24ku a metropolitan express
))
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
daemoniack
Pohlaví:
Město: Praha
Re: časopis
«
Odpověď #2 kdy:
07. Listopad 2006, 22:36:00 »
Ja si kupuju, kdyz mam krizi ctyrlistek nebo cosmopolitan - oboji docela dobre pomaha. Jinak co se mi do ruky dostane - versinou zena a zivo, bazar, elle, mens health, muscle and fitness, fitness... casopisy typu vlastna, chvilka pro tebe, statny jim a podobne me moc neberou... vubec mi prijde, ze se to posledni dobou nak zhorsilo
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Lee Cougan
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
07. Listopad 2006, 23:08:41 »
Citace: "daemoniack"
Jvubec mi prijde, ze se to posledni dobou nak zhorsilo
Vesmes se ptam proto, ze uvazujeme o uvedeni noveho casopisu, tak tady zbezne sonduju, co bych mel navrhnout
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
07. Listopad 2006, 23:22:04 »
Citace: "Lee Cougan"
Jvubec mi prijde, ze se to posledni dobou nak zhorsilo
Vesmes se ptam proto, ze uvazujeme o uvedeni noveho casopisu, tak tady zbezne sonduju, co bych mel navrhnout
To je asi tezke - vymyslet neco, co by uz nebylo. Me se na tech casopisech nelibi, ze se opakujou, nebo moc smerujou k prumeru - proste pisou, co zajima masy - jenze jinak by se asi neprodali, holt nejsem vetsinovej zakaznik
Zaznamenáno
Kotja
«
Odpověď #5 kdy:
07. Listopad 2006, 23:22:31 »
Já si kupuji Pevnost a Ikárii.
Citace: "Lee Cougan"
Co to bude za časopis?
Zaznamenáno
aroslav.kotlaba@gmail.com
Morituri nomulus mori. - Rincewind the wizzard
Come shall ten well bloat ? Ten well bloat shell when blaight !
Lee Cougan
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #6 kdy:
07. Listopad 2006, 23:36:03 »
Zatim neni jiste vubec nic...ale cim objektivnejsi nazor (cilova skupina 17 - 30 let) ziskam, tim vetsi monost na prosazeni budu mit.
Co byste si predstavovali?
Zaznamenáno
Mikmik
Pohlaví:
Věk: 17
Město: icq na požádání v PM
časopis
«
Odpověď #7 kdy:
08. Listopad 2006, 15:16:19 »
ABC, obcas Computer (kdyz mi to rodice zaplati
) a jinak asi nic,, semtam si prectu mistni informativni nebo republikove noviny typu Blesk
Zaznamenáno
World isn't bad but people are
New systems generate new problems
když nejde o život jde o howno
--------------------Dixi--------------------
halftime
Pohlaví:
Věk: 19
Město: Pardubice
časopis
«
Odpověď #8 kdy:
08. Listopad 2006, 18:49:29 »
No mě osobně chybí nějakej časopis kde by se mohli prezentovat začínající hudebníci a všeobecně hudební časopisy...Co tu vychází?
Zaznamenáno
Když je člověk na dně, alespoň se má od čeho odrazit.
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
Věk: 23
Město: praha
časopis
«
Odpověď #9 kdy:
08. Listopad 2006, 19:07:16 »
asi jediny tema casopisu ktere by me bralo by byl casopis o "velkych a drsnych" vecech - tzn. hi-tech vyzkum, prirodni divy, megalomanska technika, kolosolni bitvy historie, vojenska technika, nejake totalni zvirata, Neuveritelne (treba i absurdni) fatalni epizody historie, priloha - miss Atomovy hrib mesice
(klidne i nejake dost totalni zahady - ale s mirou aby to nesnizilo duveryhodnost)
ale na podobne tema existuji casopisy... jen je problem ze kdyz jsou zamerene na tuto pompeznost, tak jsou potom psane jako HRAZNY BULVAR. Fakt se niz z toho co tu je neda cist protoze clovek bud ma pociut ze sou to sarlatani kteri veci nerozumi, nebo primo lzou, nebo ze to bylo napsane tak alibisticky ze se z toho clovek stejne nic o te veci nedozvedel
-jo a potom by me fakt vubec nezajimalo jaky mobil/auto/pocitac/hokejku nebo co bych si mel koupit...takze tohle fakt neberu do te kategorie Hi-tech
v soucasnosti taky nectu zadny casopis, jsou to jednak vsechno kokotiny, druhak je lepsi zasnout pri cteji vykipedie.
chtel bych casopis o vecech nad kterimy bych mohl ZASNOUT (s hezkyma ilustracema)
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
vomi
Město: Křesín
časopis
«
Odpověď #10 kdy:
08. Listopad 2006, 19:27:33 »
Tak já čtu hlavně o tunningu aut a přesněji HIFI tunning, proste ty maníci co nabuší auto všelijakejma reprákama, basákama, zasíkama, výhybkama, zdrojema, kondíkama a podobně...
Ale jinak takový ty záhady (klidně i neobjasněný - tím to má záhadnější nádech) jak psal 0254 si taky občas rád přečtu... A pak hlavně bulvár no...
A každý den si beru do školy Metro (noghri: u nás rozdávaj jen metro
nic víc...) kvuli křížovce, sudoku, horoskopu a komiksu, jinak se to číst nedá...
Zaznamenáno
ejhorší co může při rande nastat je ticho delší než 2 vteřiny...
Rachel
časopis
«
Odpověď #11 kdy:
08. Listopad 2006, 21:15:44 »
Reflex a Sorry. Ten Reflex stejně někdy nestíhám přečíst celý, protože toho tam je hodně a já nestíhám, tak ho někdy čtu i na internetu.
Zaznamenáno
Lee Cougan
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #12 kdy:
08. Listopad 2006, 21:55:43 »
Citace: "0254"
asi jediny tema casopisu ktere by me bralo by byl casopis o "velkych a drsnych" vecech - tzn. hi-tech vyzkum, prirodni divy, megalomanska technika, kolosolni bitvy historie, vojenska technika, nejake totalni zvirata, Neuveritelne (treba i absurdni) fatalni epizody historie, priloha - miss Atomovy hrib mesice
(klidne i nejake dost totalni zahady - ale s mirou aby to nesnizilo duveryhodnost)
ale na podobne tema existuji casopisy... jen je problem ze kdyz jsou zamerene na tuto pompeznost, tak jsou potom psane jako HRAZNY BULVAR. Fakt se niz z toho co tu je neda cist protoze clovek bud ma pociut ze sou to sarlatani kteri veci nerozumi, nebo primo lzou, nebo ze to bylo napsane tak alibisticky ze se z toho clovek stejne nic o te veci nedozvedel
-jo a potom by me fakt vubec nezajimalo jaky mobil/auto/pocitac/hokejku nebo co bych si mel koupit...takze tohle fakt neberu do te kategorie Hi-tech
v soucasnosti taky nectu zadny casopis, jsou to jednak vsechno kokotiny, druhak je lepsi zasnout pri cteji vykipedie.
chtel bych casopis o vecech nad kterimy bych mohl ZASNOUT (s hezkyma ilustracema)
to zni bezpochyby zajimave
budes delat redaktora?
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #13 kdy:
08. Listopad 2006, 22:37:35 »
jasne, ale fakt, hned do toho pujdu jestli budes investor
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
Lee Cougan
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #14 kdy:
09. Listopad 2006, 16:29:41 »
Citace: "0254"
jasne, ale fakt, hned do toho pujdu jestli budes investor
je to tak 50/50...kdyz to vyjde, 100% se ti ozvu!
Zaznamenáno
dexx
Město: Praha/n/Vltavou
časopis
«
Odpověď #15 kdy:
10. Listopad 2006, 17:50:57 »
Mě dost zajímá hudba..kupuju si F:LTER...je věcnej, obsáhlej a nezaujatej...hlavně nekradou nebo nekupujou informace (většinou). Taky se zabejvaj věcma, který zaujmou širokou skupinu lidí. Mno jestli ste si ho ještě nekoupily tak Vám ho doporučuju. Občas (dlouhý cestování) si taky koupim 21. Století...jinak je to všechno..začínal sem na ABC a čtyřlístku
Jinak co tak průběžně sleduju, tak se mi zdá, že u nás lidi utratěj ročně 10ky milionů za blesk, aha a jiný seriozní deníky uplně zybtečně..ten internet má fakt něco do sebe. Ale někdo si tim kulturní znalosti rozšiřuje rád, tak proč ne
Zaznamenáno
=There's always something to believe in=-
Věk: 18
Mikmik
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #16 kdy:
10. Listopad 2006, 19:54:06 »
hele napadlo me..
pro holky je spousta casopisu o klucich, nejaky triky a tak..co takhle udelat neco podobnyho pro kluky, akorat trochu inteligentnejsi, aby si to nekdo koupil
mozna je to blbost ale ja (a myslim ze nejenom ja) bych si to mozna koupil
Zaznamenáno
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #17 kdy:
10. Listopad 2006, 21:55:04 »
to Mikmik
-myslim ze urcite veci v tomhle oboru snad existuji (bravo neni jen pro holky od toho je bravo-girl ne?) ale obecne situace neni zcela asimetricka
-z hlediska vseobecneho spolecneskeho povedomi, kultury, i biologickych predispozic se bere ze holky se o tyhle veci zajimaji vice nebo prinejmensim otevreneji. Zatimco u holek je to naplni i valne casti jejich rozhovoru a zabavy s kamaradkama, u kluku toto spise vytlacuje sport technika a podobne. Kluci k tomu pristupuji jako k mnohem intimnejsi veci, takovy casopis pusobi mnohem cizirodeji, neduveryhodneji atd. Kluk podle me k necemu takovemu pristupuje podbne jako k drzeni se s kamaradem za rucicku (vs. drzeni se dvou kamaradek za rucicku).
Zaznamenáno
---- 0254 o sobe -----
Mikmik
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #18 kdy:
10. Listopad 2006, 22:33:04 »
jo mas asi pravdu, kluci se o tom fakt nebavi..
leda tak udelat total revolution
Zaznamenáno
Mourn
časopis
«
Odpověď #19 kdy:
11. Listopad 2006, 00:50:58 »
Citace: "Mikmik"
hele napadlo me..
pro holky je spousta casopisu o klucich, nejaky triky a tak..co takhle udelat neco podobnyho pro kluky, akorat trochu inteligentnejsi, aby si to nekdo koupil
mozna je to blbost ale ja (a myslim ze nejenom ja) bych si to mozna koupil
Esquire, Playboy, urcite jsou dalsi. Kvalita materialu je vsak asi tak na urovni toho Bravo Girl
.
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #20 kdy:
11. Listopad 2006, 11:15:32 »
Mens Healt, v Muscle a fitness take neco byvalo... ale nic moc..
ale tohle vsechno je pro starsi kluky - spis mlade muze. Pro zajicky toho asi moc neni...
Zaznamenáno
Lee Cougan
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #21 kdy:
12. Listopad 2006, 15:16:52 »
Mens Healt, v Muscle a fitness take neco byvalo... ale nic moc..
ale tohle vsechno je pro starsi kluky - spis mlade muze. Pro zajicky toho asi moc neni...
zajicek...super vyraz
dycky sem se tlemil, kdyz ho moje sestra pouzivala a ted uz sem si ho taky zaryl...
Ja kdyz si kupuju naky casopisy, tak vetsinou jen Maxim...jenze je otazky, jestli by podobnej casopis uspel na trhu, kdyz uz je jich celkem dost...
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
časopis
«
Odpověď #22 kdy:
17. Listopad 2006, 19:36:11 »
Jelikož nemám čas číst denně noviny, tak mi v pondělí chodí do schránky TÝDEN, který je s přehledem nahradí. Považuji jej za jeden z kvalitnějších časopisů na trhu - sice už také není co býval, ale pořád je to nadprůměr.
Dále občas RESPEKT a sem tam Reflex.
Kdysi to býval také National Geographic, ale časem mi přišlo jako zbytečný luxus, platit relativně dost peněz, když si z něj člověk stihne jen prohlédnout obrázky
Zbytek jistí internet a všechny možné nejprodávanější časopisy jdou naprosto mimo mne a občas si tedy připadám jak v jiném světě](*,) , když se řeší jejich obsah a já jsem nějak mimo obraz
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
walkmanek
Město: Prostějov
časopis
«
Odpověď #23 kdy:
30. Listopad 2006, 19:59:23 »
já když už si koupim časopis tak buĎ MAXIM nebo TUNING
Zaznamenáno
Cj
časopis
«
Odpověď #24 kdy:
30. Listopad 2006, 22:27:43 »
Já si kupuju každý týden Svět motorů a zbytek si přečtu na netu, chybí tady časpopis zaměřený na rally, jeden sice vychází, ale je to občasník a je ho problém sehnat.
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------