Cci se dnes vyslovit

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 08:11:23

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 300 příspěvků v 1 810 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Cci se dnes vyslovit
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Cci se dnes vyslovit  (Přečteno 1121 krát)
peet
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 14

Zobrazit profil
« kdy: 10. Duben 2008, 19:34:03 »

Ahojky všem, chtěl bych znát váš názor a dyžtak i jak by jsme to udělali. Jedno děvče ze třídy je nádherné asi dva tejdny s ní tak trochem flirtuju. Dnes na ICQ jí chi říct ,že s ní chci chodit, ale je tu problém, ona je moc hezká a tak trochu toho zneužívá, a to tak, že má každýho druhýho kluka kterýho chce. taky se o ní říká že je tak trochu "děvka". střídá kluky nehorázným tempem. ale je to fakt výzva, bohužel vím, že jsem nasadil 1. laťku moc vysoko. chci to udělat takto:" ahojky, chtěl bych ti něco říct, něco promě hodně důležitého, ale pro tebe asi né tolik, moc se mi líbíš a skorem furt na tebe myslím. prostě bych chtěl s tebou chodit." takhle bych to chtěl napsat, dík předem za všechny názory. a pls nepište že jsem blb protože je ze třídy. a kdyby si toho všimnul qark, tak bych byl velmi nadšen Úsměv
Zaznamenáno
gammarus
**

Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 10. Duben 2008, 19:39:47 »

A co jí to říct do očí??
Zaznamenáno

peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 10. Duben 2008, 20:24:00 »

po pravdě, asi tak jak to psal Qark v jednom článku, a to, že je těžké říct jí to do očí, když my na ní velmi záleží.
Zaznamenáno
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. Duben 2008, 20:25:25 »

jo, a taky vím, že si myslím,že jsem trouba, ale faktys by to byla moje první. nemám zkušenosti
Zaznamenáno
gammarus
**

Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 10. Duben 2008, 20:41:17 »

No já Ti plně rozumím. Všechno má své + a - . A to platí i u toho oslovení/vyznání. Dělej jak uznáš za vhodné, buď sám sebou a hlavně přirozeně. A když to nevyjde?? Tak budeš zkoušet dál no. Holek je dost, stačí jen najít "tu pravou" (může jich být také víc. Co my víme.?) a je Ti 13, takže času máš poměrně dost.
Zaznamenáno

peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 10. Duben 2008, 20:52:03 »

tak je to za mnou, začal jsem nevině a přešel k tomu pro mě zatím lepšímu. ale ještě se nerozhodla. ale jak jsem jí napsal to první, tak to šlo rychle, aji jsem si to užíval, není to vůbec špatný
Zaznamenáno
sheerjoy.

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 13. Duben 2008, 13:20:18 »

hlavně prosimtě napiš jak to dopadlo chlape : - )
Zaznamenáno
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 13. Duben 2008, 20:15:23 »

propadák, jsem na dně řekla ne, asi začnu chlastat
Zaznamenáno
Kryzza
*

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 13. Duben 2008, 20:24:49 »

To, ze se ozeres ti nepomuze...

Jak uz ti zde ostatni psali. Mnohem lepsi by bylo, kdyby si ji jen tak "kamaradsky" nekam pozval, bavili by jste se tam spolu, flirtovali a az by si ji doprovodil pred barak, tak by si ji dal pusu a je to. Je to rozhodne lepsi, nez ji na icq psat na rovinu, jestli s tebou nechce chodit...
Zaznamenáno

! DEAD GIRL NEWER SAYS "NO" !
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 13. Duben 2008, 20:36:24 »

Kluci (děti) v tomhle věku mají tendenci to na ty holky hned vychrlit stylem "chtěl bych s tebou chodit!!"... :// zkus si přečíst něco (všechno) na qark.net... komunikuj trošku pomalejš... a vůbec, je ti 13 a máš na holky dost času, tak zatim zlepšuj komunikaci a hlavně svojí češtinu...
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 15. Duben 2008, 06:56:33 »

jasně, už jsem v pohodě. a s tím chlastáním jsem to myslel jen tak ze srandy. a navíc jsem si teď určil svoji osobní rádkyni.
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 15. Duben 2008, 10:23:57 »

Ženským nevěř ani slovo, chtějí něco jinýho než si myslí ! ! ! Jedině se od nich nech motivovat, ale nevěř jim nic z toho co ti radí !
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 15. Duben 2008, 18:49:44 »

fakt jo? to jsem netušil. ale ještě k mé vyvolené. za pár dní mám narozky a kámoše napadlo že by to taky mohla jen tak hrát aby věděla jak reaguju a říct mi jo až na mojí oslavě. já myslím, že je to blbost, ale z části tomu věřím. co myslíte vy?
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 15. Duben 2008, 22:02:41 »

Myslim, že nevíme vůbec nic a ty musíš něco udělat, jinak se nepohneš Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 21. Duben 2008, 06:34:32 »

narozky mám dneska, ale oslavu až 24. ale poučil jsem se a dospěl jsem k závěru že jsem deb** a že jsem na to šel moc rychle, teď měním taktiku, budu jí jen připomínat, že po ní jedu a na začátku osmy jí někam pozvu. ale před tím, jedu na tábor, tam bych te měl všechno naučit. co vy na to?
Zaznamenáno
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 21. Duben 2008, 09:22:15 »

Nevim, co přesně tim myslíš, učit se na táboře........ ale já se na něm ohledně holek nenaučil nikdy nic, jenom mě po každym táboře štvaly jako celek Šťastný .... co si pamatuju, na většině táborů je v každym oddíle jeden centrální balič, co má těch holek několik, a zbytek na to kašle..... ale uvidíš, může to dopadnou všelijak Úsměv
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Maki
*

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 21. Duben 2008, 11:09:13 »

Souhlasím s ostatními názory. Udělal si chybu. A ta hlavní je, že si to na ni "vysypal" tak rychle a ještě horší, že přes ICQ (to už by snad byla lepší SMS). Lepší by bylo (když už by si jí to chtěl říct takhle na rovinu), někam ji pozvat a tam jí to říct.
A vůbec nejlepší by bylo, co napsal Kryzza.
Jít na to pomalu a dávat jí to najevo.
Zaznamenáno
peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 21. Duben 2008, 21:47:01 »

chápu, jsem pytel naprosto jsem to zeslonil. uvědomil jsem si svoji chybu a myslím, že by se to snad jěště dalo napravit. a ještě k tomu táboru, je to vojenskej tábor, a tam každej myslí jen na sebe, a na to aby vyhrál, takže je tam jen jeden centrální balič. ale to mi starost nedělá jelikož nemůže mít na sebe nalepenejch 50 bab za ráz Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 kdy: 21. Duben 2008, 23:43:50 »

Ne, že by jich měl x nalepených, ale budou mít oči jen pro něho Mrkající
Zaznamenáno

peet
*

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 22. Duben 2008, 21:50:34 »

a je tu ještě jedna věc, tenhle rok duť musí bejt instruktor nebo nejede, a bejt instruktor není žádná sranda. Co by taky bylo lehkýho na tom, že musíš hlídat 20 harantů.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS