co mají lidé a hlavné holky proti satanistům ?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
30. Srpen 2008, 04:33:32
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 947
příspěvků v
1 732
témat od
1 695
uživatelů
Nejnovější uživatel:
:P
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: co mají lidé a hlavné holky proti satanistům ? (Přečteno 2942 krát)
unfriendly
«
kdy:
09. Září 2006, 23:30:13 »
Zdravím, četl jsem si různé články a rozhodl jsem se napsat jeden svůj menší postřeh ze života ...
Seznámil jsem se s jednou holkou na jedné akci u kámoše. Chodily jsme spolu ven na procházky a povídali si o všem možném. Velice mi tvrdila, že je jí jedno jakou má kdo víru a tak jsem jí řekl , že uznávám satanisty, jejich názory a tak. Nejdřív na mě nechápavě hleděla a pak byla chvíli zaražená. O týden později, když jsem se jí ptal jestli by nešla ven, řekla mi že nemá čas. Když jsem si šel sednou do jedné hospůdky a chvíli popíjel, prošla okolo mě a velice se věšela na jednoho týpka. Když se mi je podařilo po chvíli dohonit, jen jsem jí řekl že je to od ní velice pěkné... nic víc, nic míň. Od té doby jsme spolu nepromluvili.
Kdykoliv se bavím s nějakou holkou a příjde řeč o náboženství (na krku nosím obrácený kříž) tak se pak ke mě nezná ... Lidé, řekněte mi, co máte proti satanistům? Házíte nás všechny do jednoho pytle jen kvůli pár hloupým fanatikům kteří zabíjí ve jménu ďábla a vůbec nic o tom neví? Já prohlašuji: "Jsem satanista a jsem na to hrdý" A jestli jsem tímto odsouzen k životu o samotě, s klidným srdcem to přijímám. Ale než nad námi vynesete rozsudek, snažte se nás trochu poznat a nedat na první dojem.
Zaznamenáno
josher
Re: co mají lidé a hlavné holky proti satanistům ?
«
Odpověď #1 kdy:
09. Září 2006, 23:46:27 »
skusim sa na to pozriet z opacnej strany. Chcel by som holku-satanistku? Nie. Preco? Lebo s takou holkou mam asi malo spolocne co sa tyka zivotne stylu a tak podobne.
ved napr. taktiez nevznikne vztah medzi zarytym hardcore raperom a zarytou hardcore punkerkou ..pokial sa aspon jeden z nich nezmeni
btw kolko mas rokov?
Zaznamenáno
unfriendly
«
Odpověď #2 kdy:
09. Září 2006, 23:54:36 »
tady nejde o zivotni styl, ale o nazory ... ja jsem satanista v tom smyslu ze ziju zivot naplno a neschovavam se za svou viru jak nekteri krestane (jen ti ktere jsem potkal a poznal), rikam co si myslim a celkove si uzivam zivota ...
je sice pravda ze jsem nemel zadny vztah, ale ja mam sve zivotni cile a delam vse pro to aby se mi splnily.
...
vztahy se snazim neresit jak ostatni (kolik kdo mel holek apod)
jinak je mi 18
Zaznamenáno
josher
«
Odpověď #3 kdy:
10. Září 2006, 00:01:05 »
hmmmm a byt satanistom je len o tom co si spominal? To som potom aj ja satanista
..a mohi z nas
Vies ta holka si pod pojmom satanizmus predstavila vselico mozne, ale urcite nie zitie naplno. Sice kazdy si zitie naplno moze predstavovat inac.
Zaznamenáno
Mikey
Město: Praha
«
Odpověď #4 kdy:
10. Září 2006, 00:28:43 »
Je to hlavně tím jak lidé chápou satanismus. Moderní ideologie satanismu je samozřejmě v pořádku a v souladu s přírodou. Zkus jím vysvětlit oč vlastně jde.
Zaznamenáno
seal
Město: Kladno
«
Odpověď #5 kdy:
10. Září 2006, 09:01:38 »
hm.....řeknu to takhle: V dnešní době se této společnosti nelíběj některé názory!!!nic víc nic míň!!!
Zaznamenáno
Salda
Město: Rosice, to je u Brna
«
Odpověď #6 kdy:
10. Září 2006, 11:22:25 »
nez sem setl jeden clanek v nejakym casaku, tak sem si taky myslel ze satanisti jsou nejaka hardcore sekta, tak jak to bylo v minulosti kdyz obetovavali zvirata a nekdy i maly deti, ale dnesni satanismus je ve skutecnosti nekde jinde, je to opak Krestanstvi.
Tady je Satansky devatero
1. Satan znamená ukájení choutek, nikoli odříkání!
2. Satan znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky!
3. Satan znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam!
4. Satan znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky!
5. Satan znamená pomstu, nikoli nastavení druhé tváře!
6. Satan znamená odpovědnost vůči odpovědným, nikoli péči o psychické upíry!
7. Satan znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech, člověka, jenž se díky "božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji" stal nejzkaženějším zvířetem!
8. Satan znamená všechny takzvané hříchy, jelikož vedou k fyzickému, mentálnímu nebo emočnímu uspokojení!
9. Satan je nejlepším přítelem, jakého kdy církev měla, jelikož ji po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu!
Zaznamenáno
ame na to!
unfriendly
«
Odpověď #7 kdy:
10. Září 2006, 15:53:58 »
áááno ... preste tak ... chtel jsem to sem hodit ...ale predbehli ste mne ...
Zaznamenáno
Mordemy
«
Odpověď #8 kdy:
10. Září 2006, 20:32:58 »
Jednou jsem měl tu čest promluvit si se satanistkou a bylo mi vysvětleno, že satanismus je ve své podstatě vlastně "jen" egocentrický filozofický směr, který má pramálo společného s uctíváním osoby Satana. Takže dnešní běžní satanisté nejsou žádní chlápci v rudých kápích, co na obětním kameni znásilňují nebohé panny...
Bohužel přestože nejsou zdaleka tak hrozní, jako je všeobecně zažitá teze, s většinou oněch "filozofických" názorů podle mě nejde souhlasit. Samostatně sice občas znějí lehce logicky, ale po hlubším prozkoumání vyjde najevo, že je to hloupost, vzhledem k tomu, co je cílem mnoha satanistů: Vytvořit jinou (někdy takzvaně "paralelní") společnost, ve které by platily zcela jiné zákony a hierarchie, než v té naší. Satanisté prý kupříkladu nedokážou pochopit, proč se nesmí krást, zabíjet nebo proč nemůžou chodit po náměstí nazí (bod 1 v zde publikovaném "devateru"). A stejně jako mnoho "věřících" přijímají svazující dogmata, která omezují myšlení a v horších případech vymývají mozky.
Jistě existují různé odnože a různé možnosti, jak chápat satanismus, ale hlavně s příhlednutím k všeprolínající sobeckosti a již zmíněnému egocentrismu nepovažuju tenhle... směr, za zrovna dvakrát... vhodný.
A přestože ta holka možná nevěděla oč jde, tak i kdyby věděla, nevím, jestli bys zrovna dvakrát pochodil...
Zaznamenáno
rustra legit qui non intellegit
Nadarmo čte ten, kdo nechápe.
Mourn
«
Odpověď #9 kdy:
11. Září 2006, 00:35:41 »
Ono jde o popleteni pojmu, ale zejmena na strane neosatanistu. To, co vyznavaji, je totiz jiz v antice formulovany "naturalismus" a jde spise o filosofii nez nabozenstvi. Pravy satanismus naproti tomu je skutecne cirkevni utvar, ktery vyuzival okultismu a tmarsvi k prevazne mocenskym cilum, pricemz historicky byly jijich prostredky jeste krapet horsi nez u krestanstvi.
Zaznamenáno
Ondrash
Pohlaví:
Věk: 26
Město: Neverhood
«
Odpověď #10 kdy:
12. Září 2006, 14:55:30 »
Ja osobne jsem satanskou bibly prelouskal - se spoustou veci lze souhlasit, ale nepovazuji se proto za satanistu. Cela kniha je zajimava filozoficka uvaha, akorat si to u me pohnojila tim, ze celou dobu zbroji proti cirkvi a nabozenskym obradum a na konci hlasa svoje vlastni ritualy a co se ma uznavat atd... to uz si clovek zase hraje na neco co ve sve podstate neni, ale kdyz clovek potrebuje nekam patrit - prosim, at je treba satanistou - je to podle me porad lepsi nez treba hnuti skinheads...
Zaznamenáno
sou tri druhy muzu, kteri nerozumeji zenam: mladeneckove, zrali muzi a starci.
Enjoy your life today 'coz yesterday had gone and tomorrow may never come
Oko za obe, zub za celist
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #11 kdy:
12. Září 2006, 16:40:53 »
Citace: "Ondrash"
je to podle me porad lepsi nez treba hnuti skinheads...
A co máš proti hnutí skinheads?
Zaznamenáno
josher
«
Odpověď #12 kdy:
12. Září 2006, 21:08:18 »
a co mate proti tym co su proti necemu ???
Zaznamenáno
Ondrash
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
13. Září 2006, 22:24:56 »
Citace: "Augi"
je to podle me porad lepsi nez treba hnuti skinheads...
A co máš proti hnutí skinheads?
Proti skinheads strasne moc - polovina (asi i vice) lidi nevi ani proc tam patri - jen chteji byt vyrazni - par skinu znam - proste lidi co byli velci a nikde je moc nebrali a tam je vzali jako nekoho s kym maji silu a zacali je tam uznavat - ale kdyz se s nima bavis, tak vlastne sami nevi co tam delaji... Nemam rad ty, co maji silou nekoho omezovat bez toho, aby meli racionalni duvody. Sam nejsem zadne tintitko - mam cca 185 cm a 90 kg - ale necitim potrebu se mlatit s ostatnima a kdybych ji citil, tak jdu do ringu a ne mlatit ostatni, slabsi, jen ze se narodil s jinou barvou kuze - to mi prijde hodne stupidni a ubohe - nemuzu si pomoct
Zaznamenáno
PachezZ
Město: Někd u Třeboně
«
Odpověď #14 kdy:
13. Září 2006, 23:18:18 »
Ale o tomhle skinheads (puvodneú vubec nejsou - to ze se tak vsichni v soucasny dobe berou verejnosti je druha vec...
btw skinhead nejsem...
Zaznamenáno
quot;Cítim bezprávie, prečo on hej, prečo ten hej, prečo ty hej a prečo ja nie."
Augi
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
14. Září 2006, 10:24:08 »
Proti skinheads strasne moc - polovina (asi i vice) lidi nevi ani proc tam patri - jen chteji byt vyrazni - par skinu znam - proste lidi co byli velci a nikde je moc nebrali a tam je vzali jako nekoho s kym maji silu a zacali je tam uznavat - ale kdyz se s nima bavis, tak vlastne sami nevi co tam delaji... Nemam rad ty, co maji silou nekoho omezovat bez toho, aby meli racionalni duvody. Sam nejsem zadne tintitko - mam cca 185 cm a 90 kg - ale necitim potrebu se mlatit s ostatnima a kdybych ji citil, tak jdu do ringu a ne mlatit ostatni, slabsi, jen ze se narodil s jinou barvou kuze - to mi prijde hodne stupidni a ubohe - nemuzu si pomoct
Tohle mi spíš připadá, že máš něco proti lidem, co se za skinheady vydávají, než že bys měl něco proti samotnému hnutí skinheads. Jak píše PachezZ, o tomhle původní skinheads vůbec nejsou.
A že ve sdělovacích prostředcích jsou volně zaměňováni skinheads a neonacisti, o tom vůbec nemluvím
Btw. skinhead ani náhodou nejsem, jen nemám rád, když někdo tvrdí, že něco nemá rád a ani to pořádně nezná...
Zaznamenáno
Ondrash
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
14. Září 2006, 12:39:19 »
Citace: "Augi"
Tohle mi spíš připadá, že máš něco proti lidem, co se za skinheady vydávají, než že bys měl něco proti samotnému hnutí skinheads. Jak píše PachezZ, o tomhle původní skinheads vůbec nejsou.
A že ve sdělovacích prostředcích jsou volně zaměňováni skinheads a neonacisti, o tom vůbec nemluvím
Btw. skinhead ani náhodou nejsem, jen nemám rád, když někdo tvrdí, že něco nemá rád a ani to pořádně nezná...
Opravdu jsem nijak blize problematiku skinheads nezkoumal a ani na to ted nemam cas. Diky tomu opravdu nevidim rozdil mezi skiny a neonacisty. Omlouvam se a opravuji se: Nemam rad ty, co sami sebe v nasi republice nazyvaji skinheads a jejich chovani... kdyz jsem se ceskych "skinu" vyptaval, sami mi nebyli schopni vetsinou odpovedet o cem to je - melou dokola jen nejake hesla, kterym sami podle meho nazoru ani nerozumi. Pokud mate nekdo nejake info o tom, o cem je hnuti skinheads, rad se poucim az budu mit trochu casu, napiste mi prosim odkaz v podobe soukrome zpravy, protoze tato debata zacina smrdet offtopicem
Zaznamenáno
PachezZ
Město: Někd u Třeboně
«
Odpověď #17 kdy:
14. Září 2006, 13:34:37 »
http://cs.wikipedia.org/wiki/Skinheads
A ti co jsou videt nejvic aspon v cr jsou nejspis tihle:
Citace: "wikipedia"
White Power Skinheads - příslušníci krajní pravice, kteří se odštěpili z původního hnutí skinheads a zcela obrátili myšlenky původního hnutí. Jedná se o vysoce politicky aktivní skupinu, která hlásá rasovou nesnášenlivost, myšlenky nacismu a netoleranci. Jedním z jejich idolů je kupříkladu Rudolf Hess.
Zaznamenáno
quot;Cítim bezprávie, prečo on hej, prečo ten hej, prečo ty hej a prečo ja nie."
Ondrash
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
14. Září 2006, 16:19:00 »
Dekuji PachezZovi.Letmo jsem to prostudoval, pochopil jsem, ze u nas jsou za skinheady povazovani nejvice Boneheads / WP Skins, i kdyz s prapuvodnim hnutim skinheads nemaji prilis spolecneho. Nic to nemeni na mem nazoru, ze je lepsi byt satanistou nez patrit mezi radoby skiny (avsak trefneji by meli byt oznacovani za neonacisty ci neofasisty) v CR... uz se shodneme?
Zaznamenáno
Augi
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
14. Září 2006, 16:58:58 »
Nic to nemeni na mem nazoru, ze je lepsi byt satanistou nez patrit mezi radoby skiny (avsak trefneji by meli byt oznacovani za neonacisty ci neofasisty) v CR... uz se shodneme?
Na tomhle se shodneme určitě
Zaznamenáno
Quilty
Pohlaví:
Věk: 29
«
Odpověď #20 kdy:
18. Září 2006, 15:10:19 »
Nejlepší je být sám sebou a za nikoho "nepokládat životy". Veškerý sekty, hnutí a náboženství vždycky nadělaly v minulosti víc škody než užitku. Je jen smůlou člověka, že má tendence pořád k někomu názorově patřit. Řekněme si tady upřímně, že když nastoupim na nějakou novodobě uvědomělou kočičku s tím, že žiju pro svou víru a že pozemský život pro mě ztratil smysl, tak jsem tímto u ní skončil. Taky kdyby to na mě vybalila ona, tak se slušně rozloučím a zařadím zpátečku. Ale fakt je, že i v tomto případě platí, že vrána k vráně sedá
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------