Comanch
Pohlaví:
Věk: 32
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #150 kdy: 24. Leden 2011, 20:09:40 » |
|
BMW e34 525 tds facelift
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
pata07
Pohlaví:
Místo: Východní čechy
|
|
« Odpověď #151 kdy: 24. Leden 2011, 21:32:28 » |
|
To že nemám na pololetí ani jednu 3.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #152 kdy: 27. Leden 2011, 13:28:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Artist
Pohlaví:
Věk: 36
|
|
« Odpověď #153 kdy: 27. Leden 2011, 13:44:00 » |
|
Ctrl + C - Ctrl + V
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode" popis Artyho jednym znamym "Polib mi můj naleštěnej zadek!" Bender Bending Rodrigue
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #154 kdy: 27. Leden 2011, 13:55:26 » |
|
Ačkoliv jsem na zrzky vysazený, tak tyhle se mi nijak moc nelíbí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aleš
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Hranice/Ostrava
|
|
« Odpověď #155 kdy: 27. Leden 2011, 17:30:54 » |
|
Tohle nejsou zrzky a HB taky ne. Díky hoši, lichotíte mi... . Osobně bych řekl, že v ČR je to u kluků spíš naopak, tady jsou zrzci pro opačné pohlaví spíš méně atraktivní, než třeba bruneti, protože na to nejsou tak zvyklé a není to běžné, jako třeba ve Švédsku. Takže rada pro jeiho, jeď do Švédska, je to blíž než do Ameriky a zrzek je tam procentuálně víc...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jde všechno,když neschází kuráž! Dosáhnout můžeš i toho,co není na dosah! V životě je každý konec novým začátkem. Je jedno, co si o tvé výšce nebo síle myslí ostatní,důležité je,co si o sobě myslíš ty sám. Vztah, kterej nekončí rozchodem, končí smrtí.
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #156 kdy: 27. Leden 2011, 17:37:38 » |
|
Díky hoši, lichotíte mi... Nj, Aleš je ukázkový zrzek Na tomhle fóru jich je víc, peterblack je taky zrzek.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
Věk: 31
|
|
« Odpověď #157 kdy: 27. Leden 2011, 21:39:52 » |
|
Dneska mi snad poprvý neujely eskalátory (a to sem je ještě dobíhal)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
Věk: 29
Místo: Maloměst o/a
|
|
« Odpověď #158 kdy: 31. Leden 2011, 20:26:27 » |
|
Nejlepší třídní průměr na pololetí
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jak se můžete bát něčeho co vás osvobodí ? Na světě existuje jen jedno hrdinství : Vidět svět takový, jaký je a milovat ho.
|
|
|
pata07
Pohlaví:
Místo: Východní čechy
|
|
« Odpověď #159 kdy: 31. Leden 2011, 21:06:01 » |
|
Druhej nejlepší třídní průměr na pololetí. Snad poprvé
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Josh
štěstí přeje připraveným!
Pohlaví:
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #160 kdy: 31. Leden 2011, 21:56:14 » |
|
třetí nejlepší třídní průměr na pololetí + nový Yoyo
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Po třiceti letech se naučil číst lidské myšlenky. Tři dny na to umřel nudou."
"But I want something good to die for, To make it beautiful to live."
|
|
|
Comanch
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #161 kdy: 02. Únor 2011, 14:02:25 » |
|
Kamarád, který byl odsouzen být věčným panicem to konečně měl s holkou. Zapíjet se bude až o víkendu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
|
|
« Odpověď #162 kdy: 02. Únor 2011, 16:51:19 » |
|
Od teď mam prázdniny, až do příští neděle
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo ví, třeba i tady..
|
|
|
Maťko
Kto si hraje, nezlobí ;)
Pohlaví:
Místo: Slovakia
|
|
« Odpověď #163 kdy: 02. Únor 2011, 16:53:34 » |
|
Paradoxne rozchod
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Ty máš problém osloviť holku na ulici? Ty budeš určite pickuper " "Aj obyčajným "Ahoj" môže začať neobyčajný príbeh "
|
|
|
Chandler
Pohlaví:
Místo: CR
|
|
« Odpověď #164 kdy: 02. Únor 2011, 17:52:21 » |
|
Nejlepší třídní průměr na pololetí Druhej nejlepší třídní průměr na pololetí. Snad poprvé třetí nejlepší třídní průměr na pololetí + nový Yoyo 4 nejlepší průměr ve třídě bohužel se o něj dělím s dalšími 4 lidmi...Ale i tak mi to udělalo radost.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život není takovej jaký si vysníme, ale takovej jakej si ho uděláme! Tak zvedni prdel a začni něco dělat.
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
Věk: 29
Místo: Maloměst o/a
|
|
« Odpověď #165 kdy: 02. Únor 2011, 18:14:24 » |
|
Takže kdo byl pátej přiznejte se !
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jak se můžete bát něčeho co vás osvobodí ? Na světě existuje jen jedno hrdinství : Vidět svět takový, jaký je a milovat ho.
|
|
|
Dredwerkz
Pohlaví:
Místo: Kladno
|
|
« Odpověď #166 kdy: 02. Únor 2011, 22:11:50 » |
|
Vám to zkazim První!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maťko
Kto si hraje, nezlobí ;)
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #167 kdy: 07. Únor 2011, 18:08:50 » |
|
Počasie
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Ty máš problém osloviť holku na ulici? Ty budeš určite pickuper " "Aj obyčajným "Ahoj" môže začať neobyčajný príbeh "
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #168 kdy: 09. Únor 2011, 14:08:19 » |
|
1) Dostal som prácu v obrovskej tabakovej firme. Tabakový priemysel predáva legálne drogy, učí deti fajčiť a sposobuje mnoho úmrtí na rakovinu. Som hrdý na to, že sa možem podielať na takej lumpárne Keď na tohto silvestra odbila 12. hodina,moja prvá myšlienka bola: Satan,tento rok si moj patrón! A bolo to správne prianie. Navyše, hlavný dovod, prečo ma vybrali z takého množstva kandidátov, bol ten, že sa páčim HR riaditeľke . Tak som si kúpil novú vodu poholení a nakúpim nejaké handry, aby mala na čo čumieť. Kozičky mám z posilky dobré jeden a polky a rozhodne ich nebudem skrývať - košela bude rozopnutá hriešne nízko. 2) Dostal som ešte jednu prácu v inej firme: príjemné prostredie a narvatá kočkami!!! Vek okolo 30, presne to, čo hladám. Pár sa mi celkom páčilo a to som videl iba niekoľko z nich. Bože, keby tam ešte tak chodili mladé mamičky, bol by som v raji! . Teda v tom pekelnom .
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode" popis Artyho jednym znamym "Polib mi můj naleštěnej zadek!" Bender Bending Rodrigue
|
|
|
warez man
|
|
« Odpověď #169 kdy: 14. Únor 2011, 17:37:47 » |
|
Rend: Jaký objektiv a na co fotíš? (taky jsem fotograf, tak mě to zajímá)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aleš
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Hranice/Ostrava
|
|
« Odpověď #170 kdy: 14. Únor 2011, 18:15:22 » |
|
Našel jsem si nové bydlení resp. od března budu spolubydlet s jednou slečnou a klukem v mým věku, každý budeme mít 1 pokoj ve 3+1, život je výzva a každej den žijem jenom jednou, takže domovnici dám dneska sbohem, takže "nový život" blíž centru, noví lidé, nové příležitosti, víc v kontaktu s lidma a věřím, že mě to namotivuje i do změny zaměstnání. Takže po malých krůčcích měním svůj život a pickup je také jednou z mých cest. Docela se těším.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jde všechno,když neschází kuráž! Dosáhnout můžeš i toho,co není na dosah! V životě je každý konec novým začátkem. Je jedno, co si o tvé výšce nebo síle myslí ostatní,důležité je,co si o sobě myslíš ty sám. Vztah, kterej nekončí rozchodem, končí smrtí.
|
|
|
Rend
Thoughts become things.
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #171 kdy: 15. Únor 2011, 18:44:22 » |
|
Moje fotka se dostala na hlavní stránku Rajce.net
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen mrtvé ryby plavou s proudem!
|
|
|
Maťko
Kto si hraje, nezlobí ;)
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #172 kdy: 18. Únor 2011, 10:42:23 » |
|
Postup do 2.semetra
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #173 kdy: 28. Únor 2011, 17:56:57 » |
|
vášnivá noc
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #174 kdy: 02. Březen 2011, 14:13:12 » |
|
ďalších pár super nocí. Mám doškrabaný chrbát, pohryzenú tvár, periny od krvi (??) a dnes som dostal sms, po ktorej som sa musel začať na prednáške smiať: "Ahoj, dnes z mojej strany nič nebude, celé ma to tam bolí". A povodne to bolo také mierne, pokojné a flegmatické dievča Spokojnosť. Aspoň pre dnešné popoludnie.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|