|
Artist
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #201 kdy: 19. Květen 2011, 22:08:30 » |
|
Dnes mi prvý krát povedala ženská "Miluji te"
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode" popis Artyho jednym znamym "Polib mi můj naleštěnej zadek!" Bender Bending Rodrigue
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #202 kdy: 20. Květen 2011, 07:03:03 » |
|
Z praktické části a ze 3 ústních zkoušek maturity jsem neztratil ani bod, a mám tak samé 1.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
pata07
Pohlaví:
Místo: Východní čechy
|
|
« Odpověď #203 kdy: 20. Květen 2011, 16:07:37 » |
|
Objevil jsem na škole plakát s nápisem PUA
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Chandler
Pohlaví:
Místo: CR
|
|
« Odpověď #204 kdy: 22. Květen 2011, 16:41:02 » |
|
Objevil jsem na škole plakát s nápisem PUA A já na rádiu co máme doma nápis AFC... (doopravdy kdyžtak hodím fotku kdyby to někdo nevěřil...) Mě rozesmály a udělali mě radost některý příspěvky co jsem si tady přečetl. Tohle forům se skvělé. Díky všem kteří tu chodí a přispívají.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život není takovej jaký si vysníme, ale takovej jakej si ho uděláme! Tak zvedni prdel a začni něco dělat.
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #205 kdy: 07. Červen 2011, 18:40:50 » |
|
zvladol som opravný test, jooooo! a sám, bez opisovania!
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Kombinace jeho brutalniho fyzickeho vzhledu s dobrosrdecnyma jiskricima ocima, musi mit na holky ultimatni effekt kdyz je v pohode" popis Artyho jednym znamym "Polib mi můj naleštěnej zadek!" Bender Bending Rodrigue
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #206 kdy: 13. Červen 2011, 10:04:39 » |
|
práve som zložil test za angličtiny, na ktorý sa učia 2 roky za 1 týždeň ućil som sa business administration English a pohádal som sa so vyučujúcou, z ktorej sa vykľula skúšajúca. Takže som musel na skúšku z úplne inej angličtiny - English for economists, ktorej som spočiatku nerozumel ani v českom jazyku Joooooooo! Som geniálny!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #207 kdy: 20. Červen 2011, 13:02:29 » |
|
Úspěšně jsem udělal maturitu, a už mám doma maturitní vysvědčení. Udělal jsem to dokonce s vyznamenáním.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
pata07
Pohlaví:
Místo: Východní čechy
|
|
« Odpověď #208 kdy: 20. Červen 2011, 15:20:51 » |
|
rozvrh ve škole na tento týden
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
Věk: 31
|
|
« Odpověď #209 kdy: 20. Červen 2011, 17:41:22 » |
|
Úspěšně jsem udělal maturitu, a už mám doma maturitní vysvědčení. Udělal jsem to dokonce s vyznamenáním. že ses ani dneska nepochlubil
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #210 kdy: 20. Červen 2011, 20:51:40 » |
|
Úspěšně jsem udělal maturitu, a už mám doma maturitní vysvědčení. Udělal jsem to dokonce s vyznamenáním. že ses ani dneska nepochlubil Jsem skromnej
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #211 kdy: 22. Červen 2011, 11:39:13 » |
|
Zvětšující se svaly, čím dál lepší vztah, maturita, kterou přítelkyně v pohodě zvládla, nové boty za super cenu (sleva z 2 800 na 1 600). Tak nějak vše vychází jak má! To zas přijde nějakej průser...
jo a začal jsem v rámci osobního rozvoje studovat zásady zdravé výživy a snažím se omezovat živočišnou stravu a nahrazovat ji rostlinnou. Normálně lidi nadávají, že jíst zdravě je drahé.... není, jen to chce tomu nějaký čas věnovat a stojí to na peníze uplně stejně jako normální jídlo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
|
|
« Odpověď #212 kdy: 22. Červen 2011, 14:55:18 » |
|
Joei to je super!:-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo ví, třeba i tady..
|
|
|
Barzini de Tutto
Pohlaví:
Místo: LA, Milano
|
|
« Odpověď #213 kdy: 22. Červen 2011, 17:23:21 » |
|
Jen tak dál Joei;-)
Dnes mi poprvé za můj holý život řekla v metru pohledná MILFKA (slabý slovo pro pohledná), že mi to sluší, což krásně vybalancovala svým úsměvem. Nejdřív jsem netušil, jestli mě odněkud nezná, ale ne. Chtěl jsem ji doběhnout a dát třeba rande, ale upřímně byl jsem fakt zaskočenej, že mi ztuhly nohy:-)
|
|
« Poslední změna: 22. Červen 2011, 17:26:35 od Barzini de Tutto »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Comanch
Pohlaví:
Věk: 32
|
|
« Odpověď #214 kdy: 23. Červen 2011, 16:41:16 » |
|
Barzini: To jsem byl teď v sobotu s přítelkyní v klubu a když jsme odcházeli (přítelkyně už byla skoro venku a já dost opožděně za ní), stoupla mi do cesty MILFKA asi HB9 se slovy: "Kampak fešáku?". Nezbývalo mi, než odpovědět: "domů"
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zambrota
Pohlaví:
Věk: 34
|
|
« Odpověď #215 kdy: 23. Červen 2011, 17:36:17 » |
|
To je mazec, že vás otevíraj cizí ženský. Musíte asi vypadat fakt božsky, nebo už z vás vyzařuje taková ta děvkařská aura. Mě většinou otevíraj osamělí důchodci a vágusové, to je ale paráda
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #216 kdy: 24. Červen 2011, 00:33:15 » |
|
Co je MILFKA? Nejaká vylepsena MILKA? Tak sa pochvalim tiez: Vo vlaku som cestoval s jednou velmi peknou kockou. Nehovoril som s nou, len sa jej spytal na cas, zdvorilo podakoval a odisiel. Ked som sa vratil, nasiel som na sedadle listok s cislom
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Chandler
Pohlaví:
Místo: CR
|
|
« Odpověď #217 kdy: 24. Červen 2011, 06:24:48 » |
|
Co je MILFKA?
Citace z Wikipedie MILF je anglický akronym k mother I'd like to fuck (česky máma, co bych píchal, MCBP) mezi „slušnější varianty“ patří mother I'd like to find (česky máma, kterou bych rád našel).
Termín byl zpopularizován americkým filmem Prci, prci, prcičky (1999). Slovo MILF se používá na sexuálně atraktivní starší ženy, které jsou ve věku 35 až 50 let. Ženy takto označované však nemusí být matkami.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život není takovej jaký si vysníme, ale takovej jakej si ho uděláme! Tak zvedni prdel a začni něco dělat.
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #218 kdy: 24. Červen 2011, 11:24:17 » |
|
aha. Tak potom Commanch, Barziny: wow!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #219 kdy: 24. Červen 2011, 19:50:27 » |
|
Barzini de Tutto, Comanch, Zambrota: Dneska mě otevřeli dva bezďáci a oba měli náramnou touhu si se mnou povídat. Jeden mi dokonce půjčoval brýle Ha, to se vám jen tak nestává Každopádně co vím, tak ženský sami otvírají jen naturáli. Takže je jasný, jak moc jste se posunuli. Gratuluju.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #220 kdy: 24. Červen 2011, 19:55:44 » |
|
A čo ja?Krasna zena mi necha cislo s usmevom a nedostanem ani troska pochvaly? Bah!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #221 kdy: 24. Červen 2011, 19:59:14 » |
|
Moc pěkný Artist, já to přehlédnul.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Artist
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #222 kdy: 25. Červen 2011, 00:12:50 » |
|
tak
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Rend
Thoughts become things.
Pohlaví:
Věk: 31
|
|
« Odpověď #223 kdy: 25. Červen 2011, 13:31:07 » |
|
Koupil jsem si MacBook Pro
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen mrtvé ryby plavou s proudem!
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #224 kdy: 25. Červen 2011, 13:46:33 » |
|
<!-- zbytečný provokativní joke --> Supr! Teď můžeš balit holky na EMO rozřezaná zápěstí od té ostré hrany vpředu
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
|