Sice jsem tu nový ,ale jest-li ti můžu aspon trochu poradit pulse ,být tebou zajdu do nějákého BU/BS klubu (pokud jsi z většího města ,tak by neměl být problém něco najít) nejlépe , který je postaven na neustálém kontaktu v tém případě Box/Kick/Thai nebo třeba i judo ,ale určitě bych vynechal taebo ,taiji , apod...
.Za prvé poznáš nové lidi pokud si introvert budeš to muset překonat , dostaneš fyzičku ,naučís se rány přijímat i rozdávat tudíž nějáké žduchnutí od třídního "kápa" tě ,ale fakt už nerozhodí , a určitě pokud vydržíš a nevzdáš to !!!!! Dostaneš sebevědomí na velmi vysoké úrovni . Takže má rada zajdi do nějákého klubu bojového umění/sportu !!! Víc získáš než ztratíš
A ohledně těch třídních postaviček ze south parku ,nevím ,ale dělat za každou cenu ze sebe vola ,abych pobavil druhé jenom proto ,že mi dají na pár hodinek ,když řeknu dobrou "hlášku" možná den klid.Mi přijde trochu potupné ,trochu mi to smrdí lehkou psychickou/fyzickou? šikanou ,bohužel jak jednou dostaneš nálepku "TARGET" už se ji nezbavíš ve své podstatě nic neděláním.