Jak z tohohle začarovanýho kruhu?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
08. Září 2008, 07:55:57
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 984
příspěvků v
1 724
témat od
1 707
uživatelů
Nejnovější uživatel:
martina kozakova
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Jak z tohohle začarovanýho kruhu? (Přečteno 2265 krát)
msankh
«
kdy:
11. Březen 2007, 20:44:32 »
No, tak jsem se rozhod sepsat svůj problém, který bych hrdě nazval úvahou, na téma co odpovím, když se mě někdo zeptá: „Proč teď s žádnou nechodíš?“ Odpovědi na tuto otázku jsou různý od „Neumím jí sbalit“ až po „Ale to mě nebaví lepší je s nějakou skočit do postele a vys..t se na nějakej vztah.“ Prostě od extrému do extrému, ale moje odpověď na tuto otázku by se dala pokládat za jedinečnou
Jen tak pro informaci je mi 17 a i když bych sám sebe nezařadil do skupiny misáků krásy, tak určitě bych se zařadil do skupiny lidí, který se nebojej a dokážou bejt zajímavý (někdy až moc). To je asi moje dobrý plus, ale každopádně jsem ještě neodpověděl na hlavní otázku. „Nemám čas a to už asi dva měsíce
“ No můžete namítnout, že co asi dělám tak důležitýho. No tak v podstatě dělám samý kraviny, který se nahlodaj a který jsou mou příjemnou povinností. Takže angažoval jsem se do jednoho překladatelského týmu, mám rozepsanej xy článků, mám fotbal, školní časák (do redakce jsem se dostal omylem
), doma něco a nejhorší je, že nechci nic šidit, ale potom mi prostě nezbejvá čas. Takže v podstatě vždycky o víkendu nikam s kámošema jedeme, zapaříme, zabalíme, ale o číslo si prostě říct nemůžu (i když bych asi určitě uspěl), protože by mě to lákalo jí napsat, a potom by všechny nahoře uvedený věci šli do prde… Takže i když se mi jedna (no možná i víc) holka líbí už dost dlouho, vím o ní první poslední, tak jí prostě nikam pozvat nemůžu, protože bych na ní neměl čas a dostal kopky. A už jsem dost trapnej, za chvíli se na mě vysere
Tak tohle je páni a samozřejmě i dámy bilance co? Ale jak z tohodle ven, to fakt netušim
Díky za odpovědi.
PS: Nevěděl jsem kam to zařadit :-D
Zaznamenáno
quot;Existují dvě nekonečna - vesmír a lidská hloupost. U vesmíru jsou pochybnosti.
infiniti
«
Odpověď #1 kdy:
11. Březen 2007, 21:58:20 »
Napisu ti k tomu asi tolik - ujasni si priority, ale jestli muzu radit, vykasli se na ty vymluvy co nam tady pises a skoc do toho po hlave s nejakou slecnou a uvidis, ze cas si rad najdes. Nejakej trapnej skolni casak ti fakt neutece ...
Zaznamenáno
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #2 kdy:
11. Březen 2007, 22:06:40 »
Uf. Este ze si polozil nakonec tu otazku. A odpoved bude komplexni, ac jednoducha.
Stanov si priority.
Chces holky? Ano? Tak presun do pozadi nektere ze svych aktivit. Ne? Tak co resis? Chces prekladat vic nez holky? Tak prekladej, mej holku a zbytku nech.
Udelej si seznam. Serad si v nem aktivity podle priorit. A ke kazde si pak napis, kolik casu denne ti to zabere. Napis tam VSECHNO! Priklad:
Jidlo 2h
Spanek 8h
Skola 6h
Holky 5h
Prekladani 1h
Prace na novem jadru linuxu 2h
Curling 1,5h
Chov krecku 0,5h
Yachting 2h
Spani pod sirakem. 0,2h
A pak odspodu skrtej, az se dostanes na 24h (tucne). V mem prikladu konci tve aktivity praci na jadru linuxu. Zbytek delat nebudes. Tecka.
Tak a ted si vem den = prouzek papiru 24cm dlouhy. A druhy papirek 24cm dlouhy. A ted si nastrihej kousky papiru tak, aby meli tolik cm, kolik casu je potreba na dannou aktivitu. A nasledne je seskladej vedle sebe na ten prvni papirek, tak aby ti to vyhovovalo. A je to. Mas zorganizovany zivot (1.krok) a den (2.krok). Je dobre si take stanovit, kolik z danneho casu se u kazde ulohy da presunout nebo zrusit v pripade krize (nemoc, dovolena, ...) - vetsinou nejvic se da rusit u aktivit na zebricku nize umistenych.
Tak a ted uz je vsechno podle planu. Ted uz te prekvapi jen smrt.
P.S.: Nerikej, ze nemuzes s nicim skoncit. Muzes, kdybys chodil s holkama, tak by byli na seznamu a byly by dosti dulezite. Takze je spousta veci ktere delas a nejsou tak dulezite jako holky.
P.P.S.: Doufam, ze sem ten seznam posles, sem zvedav jak si to seradis.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Praha
«
Odpověď #3 kdy:
12. Březen 2007, 07:22:30 »
Avaranger - tak to je pekne... nikdy jsem na chlapa nemela vyhrazenych 5 hodin
)) (take zadneho nemam, no
)
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Brno
«
Odpověď #4 kdy:
12. Březen 2007, 07:58:42 »
Avaranger docela si me pobavil, ale asi nejak tak je treba to nekdy delat...
ja do vztahu s mym pritelem sla, i kdyz me hned rekl, ze na me nebude mit cas, rekla sem si, ze to za to stoji s takovym klukem vyzkouset...
nakonec sme to vyresili tak, ze sem s nim jednou tydne chodila na jednu z jeho aktivit (tanecni) a patecni vecer mel take vyhrazeny pro me a docela nam to slo... ovsem v 50% pripadu sme zasli nekam si sednout a tak do pul hodiny sms, ze mu spadl server a muselo se dom...
A nakonec sme to hekticke obdobi preckali ve zdravi a ted ma casu trochu vic:)
takze to muzes aspon zkusit... stav si ty priority, rekni holce, ze na ni budes mit jen malo casu, ale ze aspon jeden den pravidelne si na ni udelas(samozrejme nemyslim celej) a pak uvidis, zda to pujde, nebo nepujde
Zaznamenáno
msankh
«
Odpověď #5 kdy:
12. Březen 2007, 13:24:22 »
To Avaranger: No nevim jak tě napadlo zrovna práce na jádru Linuxu, ale trefil ses
Nechci říct, že jsem nějakej machr, co se tohodle týká, ale něco o tom vim a baví mě to zkoumat
Díky!
To Mawe47: Jo, tak to můžu taky zkusit, ale popravdě řečeno jsem si vždycky myslel, že tohle když nějaký řeknu, tak KO. Díky!
Zaznamenáno
quot;Existují dvě nekonečna - vesmír a lidská hloupost. U vesmíru jsou pochybnosti.
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
«
Odpověď #6 kdy:
12. Březen 2007, 16:27:17 »
msankh : jo tak tyhle problemy sme resili pres putty;) sedel u nas za kompem, pres putynu pripojenej a aspon sem mu mohla uvarit caj, sem tam polibit a trochu s nim i kecat, zatimco kompiloval treba nove jadro:)
Zaznamenáno
B961
Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #7 kdy:
12. Březen 2007, 19:52:49 »
Lidi a co chuť do života? Teda sorry, ale mít takovej seznam, tak snad ani nechci žít (stejně jako kdybych měl jíst tmavý pečivo a nesměl se dotknout nezdravejch věcí
). Říká vám něco stereotyp? Navíc ukažte mi někoho, kdo si to takhle stanoví a rozpis dodrží...
A 5h denně na holku? To bych nevydržel ani týden... Teda pokud to nebylo myšleno 5h na holky komplexně (tedy nejen na tu svoji)... to pak souhlas
Podle mě má člověk dělat to, na co má chuť. Pokud sem vytíženej, od něčeho upustim a dělám to, co je důležitější, nebo to kombinuju. Když potřebuju udělat spoustu práce a do toho se učit do školy, dělám práci a když mě přestane bavit, věnuju se třeba půl hodiny škole. Ale lidi nejsou stroje a nejde je přesně naplánovat. A pokud to někdo udělá, sem přesvědčenej, že ho to za čas totálně znechutí.
Zaznamenáno
HONDA
The power of dreams.
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
12. Březen 2007, 22:17:45 »
Nekdo ma obcas i ZODPOVEDNOST (!),
B961
, to je prekvapeni, co?!
Proste delas neco, kde to neni jen na tobe, ale delas to s dalsima lidma a nemuzes se na to jen tak vyprdnout.
Teda muzes, ale to bych s tebou pak nic nechtel resit...
EDIT1: BTW: Muzu rict, ze kdyz sem se nad tim zamyslel, tak tech 5h je moc, ale myslim ze 4h jsou realne. Nekdy cely den, jindy treba hodinka nazivo nekde a pak v noci pres ICQ 2h nebo tak a ono to naskace. A pocita se do toho i lezeni v posteli a premysleni co asi to moje zlaticko ted v ty Francii dela
EDIT2:
B961
- Neznam nikoho, kdo by tohle fakt dodrzoval, ale pomuze ti to ujasnit priority, pokud to nedokazes tak nejak... prirozene.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
B961
Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
12. Březen 2007, 22:44:50 »
Avaranger: Pokud mám něco řešit v závislosti na ostatních lidech, udělám to samozřejmě tak, jak je potřeba bez ohledu na své chutě. Ale dlouhodobě to tak praktikovat nejde. Věřím, že jde přijít v 6 ráno do fabriky na směnu a manuálně to tam u pásu odpracovat. Nevěřím ale, že stejnou časovou jednotku bude pracovat programátor / podnikatel / ředitel / právník. Tihle lidi si nosí práci domů a pracují tehdy, kdy na to mají klid a chuť (u programování nesmírně důležité).
Ad. 5 hodin: Podle mě reálné max. ze začátku vztahu. Kdyby mě přítelkyně takto zatěžovala, neměl bych na nic jinýho čas a na ni vůbec chuť.
Ad. francie: Sakra, nemáme stejnou babu?
Zaznamenáno
HONDA
The power of dreams.
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
12. Březen 2007, 22:49:18 »
Citace: "B961"
Ad. francie: Sakra, nemáme stejnou babu?
Nemame, pac ja nemam zadou. Leda, ze bych mel tu tvoji a ani o tom nevedel. Ale zda se ze mam urcity dar odhadovat lidi
(Me holka do Francie nikdy neodjela)
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
B961
Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
12. Březen 2007, 23:39:56 »
Avaranger: Safra, tak koho to máš ve francii?
Zaznamenáno
HONDA
The power of dreams.
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
13. Březen 2007, 09:29:43 »
B961: to je stale ta se kterou ses nevedel jak/jestli rozejit???
Zaznamenáno
B961
Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
13. Březen 2007, 17:33:39 »
daemoniack: Vim jak, jenom to stale rozmyslim...
Zaznamenáno
HONDA
The power of dreams.
GSXR
Město: Trebeach
«
Odpověď #14 kdy:
13. Březen 2007, 18:25:02 »
Citace: "Avaranger"
Jidlo 2h
Spanek 8h
Skola 6h
Holky 5h
Prekladani 1h
Prace na novem jadru linuxu 2h
Curling 1,5h
Chov krecku 0,5h
Yachting 2h
Spani pod sirakem. 0,2h
Ty vole ty chovas krecky?
jestli chces tak ti poslu kontakt na jednoho borce, urcite si budete rozumet!
Zaznamenáno
My ochotní vedení nevědomými děláme nemožné pro nevděčné.
http://www.youtube.com/watch?v=UZsnqUwr6f0
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
13. Březen 2007, 19:55:08 »
ROFL, ne. Nechovam, nikoho ve francii nemam. V Linuxu neumim
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
B961
Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
13. Březen 2007, 20:05:35 »
ROFL, ne. Nechovam, nikoho ve francii nemam. V Linuxu neumim
Kurňa, ale všichni sme ti to uvěřili
Zaznamenáno
HONDA
The power of dreams.
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #17 kdy:
13. Březen 2007, 21:52:11 »
Tomu se rika manipulace
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
daemoniack
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
14. Březen 2007, 00:00:05 »
B961: no, to ji teda nezavidim
Zaznamenáno
Bob
Pohlaví:
Věk: 21
«
Odpověď #19 kdy:
17. Březen 2007, 15:02:52 »
Citace: "msankh"
tak jí prostě nikam pozvat nemůžu, protože bych na ní neměl čas a dostal kopky. A už jsem dost trapnej, za chvíli se na mě vysere
Děláš jako kdyby si holka měla určit, že na procházky s tebou bude chodit v pondělí a ve středu od tří do pěti a pokud jednou vynecháš tak ti dá kopačky. Panebože takovou holku jsem ještě neviděl. Dyť je to přece o domluvě. Zato že děláš něco mimo školu ti žádná holka kopačky nedá.
Btw Ji můžet zapojit do svých činností. Může se za tebou chodit dívat jak hraješ fotbal. Bude ráda že nesedíš doma na prdeli. Spíš si myslím, že jsi chtěl napsat, že se ji bojíš říct o číslo a maskuješ to nedostatkem času.
Zaznamenáno
"Jak vypadáte je daleko méně důležité, než jak se cítíte." - D. Lewis
Lee Cougan
Pohlaví:
Město: Fox River
«
Odpověď #20 kdy:
17. Březen 2007, 19:33:25 »
Tomu se rika manipulace
A ty si zase nejak veris kamarade
Zaznamenáno
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
msankh
To fakt ne
«
Odpověď #21 kdy:
25. Březen 2007, 14:50:08 »
Citace: "Bob"
Btw Ji můžet zapojit do svých činností. Může se za tebou chodit dívat jak hraješ fotbal. Bude ráda že nesedíš doma na prdeli. Spíš si myslím, že jsi chtěl napsat, že se ji bojíš říct o číslo a maskuješ to nedostatkem času.
O její číslo jsem si řek už před jakou dobou. To by mi dělalo problémy tak před rokem a půl, ale teď už fakt ne.
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #22 kdy:
26. Březen 2007, 19:34:51 »
LOL
nulový čas na přesuny, na každodenní drobnosti, neřkuli, že na přikízané činnosti můžeš velmi rychle ztratit chuť a že každýden v týdnu může mít úplně jinou skladbu povinností a volného času. Ostatně i těch 6 studijních hodin, do těch se vejde málokdo.
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
26. Březen 2007, 22:07:37 »
Citace: "0724"
nulový čas na přesuny, na každodenní drobnosti, neřkuli, že na přikízané činnosti můžeš velmi rychle ztratit chuť a že každýden v týdnu může mít úplně jinou skladbu povinností a volného času. Ostatně i těch 6 studijních hodin, do těch se vejde málokdo.
Smarja! To neni rozvrh hodin
To nemusis mit omluvenku, kdyz jednou budes studovat o hodinu mene
Mas to proto, aby ses mohl jedodusseji rozhodnout!
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
0724
«
Odpověď #24 kdy:
26. Březen 2007, 23:21:37 »
Já s tím problém nemám, ale té prostotě návrhu se musím smát ještě teď:)
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------