O účelu vztahu

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
22. Listopad 2008, 07:26:38

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
44 742 příspěvků v 1 873 témat od 1 866 uživatelů
Nejnovější uživatel: O.p.E.r.A.t.O.r
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  O účelu vztahu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: O účelu vztahu  (Přečteno 550 krát)
Kiruy

Zobrazit profil
« kdy: 04. Únor 2008, 21:36:13 »

Zajímala by mě jedna věc, zamyslete se nad tím dobře.

Čeho chcete ve svém vztahu dosáhnout? Dívali jste se podobnýma očima na vaše bývalé vztahy?
(dosáhnout, tím myslím typy jako - "chci ji dostat do postele", "pochopitelně svatba a život spolu až do smrti...")
Zaznamenáno
Lee Cougan

Pohlaví: Mužské
Město: Fox River

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 04. Únor 2008, 22:34:54 »

Ja ve vztahu teda hledam neco vic, nez "dostat ji do postele" a soucasne je pro me jeste trochu brzo myslet na svatbu, deti, ...

Od holky ocekavam, ze mi bude oporou, bude mi dodavat dobrou naladu, travit se mnou cas, delat mi kamarada na povidani, pusinku na mazleni a milenku na sex, bude poslouchat, kdyz potrebuji nekomu neco rict, poradi mi s mymi problemy, sveri se mi se svymi, pomuze mi, kdyz budu potrebovat a zaroven se na me bude moci spolehnout, ze ji pomuzu, coz pro me bude radosti. Soucasne ocekavam, ze me pritelkyne bude reprezentovat mezi prateli a na pracovni urovni a bude utesovat mou rodinu, kdyz zahynu pri padu letadla.  Super!
Zaznamenáno

Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 04. Únor 2008, 22:39:20 »

"Bejt s ní spokojenej a přitom na tom chtít pracovat tak, aby mě to neomrzelo. "

A do toho patří (resp. jsou prostředky, jak toho dosahnout):
  • sex
  • svatba
  • společný život
  • společné zážitky
  • kompromisy
  • a pro retrospektivu "rozchod nebyla (jen/především) moje vina"
atd.

Ne nutně v tomto pořadí Mrkající Ten cíl jetak neurčitej především proto, že cokoli jako "dostat jí do postele" je natolik exaktní, že jakmile toho dosahnu, tak mě to přestane bavit a jde to k šípku Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 26
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. Únor 2008, 23:10:22 »

cile se v prubehu vztahu pro me meni...

na zacatku je jen jeden "byt s nim". ke stesti mi to bohate staci a uzivam si jeho pritomnosti. casem, kdyz prvotni vlna zamilovanosti pomine a ja zjistim, ze je mi s nim stale fajn, neubranim se snum o spolecne budoucnosti. sice ji netlacim, ale pokud se ten vztah po case nikam neposunuje, vznika pro me problem. jake cile budu mit, kdyz uz tu spolecnou budoucnost budu jednou s nekym realizovat v podobe manzelstvi? nevim, asi deti Úsměv a pak se proste uvidi Úsměv
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 05. Únor 2008, 10:40:30 »

Partnerství .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Mawe47

Věk: 24
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05. Únor 2008, 19:06:13 »

oboustranne spokojenosti ze spolecneho vztahu, casem klidne i manzelstvi, deti...

nejde o to si JEN uzivat, ale aby mel clovek o koho se oprit i za 30 let
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS