poloha

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 14:45:22

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 946 příspěvků v 1 723 témat od 1 705 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O čemkoliv (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  poloha
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: poloha  (Přečteno 629 krát)
ten největší smolař
*

Zobrazit profil
« kdy: 14. Duben 2008, 07:47:23 »

ahoj všichni. Mám takový dotaz - s přítelkyní jsem se miloval a chtěl jsem změnit polohu - jinou něž misionářskou - např na koníčka. Ona řekla ne, zeptal jsem se proč a řekla mi že se bojí. Nechal jsem to být, jenže tohle trvá už měsíc, je to dost divné, ale nevím jak to mají ostatní holky. Máte nějaké rady jak ji nenásilně omluvit aby to zkusila? díky za rady
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 14. Duben 2008, 08:14:15 »

A zeptat se ji přímo při sexu? Lépe řečeno to navrhnout, pokud bude dostatečně rozpálená, mohla by na to kývnout.
Zaznamenáno
Brnator
**

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 14. Duben 2008, 08:54:36 »

na dost velké posteli se dá přejít z polohy na polohu celkem plynule ..  každopádně ji do ničeho netlač, hlavní je,aby se to líbilo oběma, ..
nebo můžeš zkusit polohu na boku.. ta se holkám často líbí..  dej tomu čas . . .
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 14. Duben 2008, 11:45:14 »

No a hodně často se holky bojí, jak při tom budou vypadat. Při misionáři si po ní prostě rozvalenej a je to, teoreticky bys neměl "nic vidět"... ale třeba na koníčka se rozhodně strachuje, jestli jí nebudou vypadat prsa svěšeně, zezadu - jestli má hezkej zadek, atp.

Chválit Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15. Duben 2008, 08:22:22 »

vyuzij silove prevahy a proste si ji v prubehu "vykonu" ( Smějící se) prehod do jine polohy...nemusi to byt hned na konicka, treba si ji obrat na brisko, nebo jeji nohy kolem tveho krku...proste pokud nema metrak, tak by  to nemel byt problem a to, ze ti ve stavu nevzrusenem rika, ze nechce neznamena, ze se ve stavu vzrusenem bude branit. Ono se ji to bude libit, zvlast kdyz pripojis nekolik poznamek typu jak nadherne ted vypada a jak moooc te ted vzrusuje atd  Provokatér  Andílek a kdyby se nahodou branila, je na case zahajit konverzaci a nenechat se odbyt poznamku ze se boji ... to je totiz blbost. Neuzivat si v sexu jen proto, ze ma v hlave myslenky typu jak u toho vypada, je ta nejvetsi kravina na svete
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 15. Duben 2008, 10:31:50 »

Neuzivat si v sexu jen proto, ze ma v hlave myslenky typu jak u toho vypada, je ta nejvetsi kravina na svete
<ironie>Taky to jako většina kravin pochází z ženské hlavy Šťastný</ironie>
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
L1ST3r
**

Věk: 18
Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 15. Duben 2008, 17:10:04 »

jo holky někdy pochopit to stoji za to ze všechnym střašně nadělaji proč nemužou byt hrrr jako já Smějící se Šťastný
Zaznamenáno

Úsměv
daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 15. Duben 2008, 20:05:59 »

Hmm... kolik ji je? V jistem veku jsem "to" spis chtela mit za sebou, pac jsem se porad neceho balaa....a pak mi doslo, ze je to uplne zbytecne. Ale to jsme potrebovala o tom mluvit s pritelem i mimo postel, potrebovala jsem vedet, ze na tom celem neni nic spatneho, a ze je dobre, kdyz je to tak nejak "neslusne" a kdyz to vzrusuje a tak. Vic s ni o tom mluv - to vyuziti sily, nemusi byt spatne, ale na druhe strane se pak muze zacit trosku bat.
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Avaranger

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 kdy: 15. Duben 2008, 22:09:55 »

daemoniack: Tohle se mi pozdává, nechceš se o tom rozepsat? Co konkrétně si řešila a co konkrétně ti pomohlo?
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS