Do delší odmlce, teda hooodně dlouhé sem se dokopal do dopsat.
Jak jsem psal výše, je to o kontrole mysli a něco říznuté z meditace. Na internetu kolujou semináře, materiáli at videa či text. formátu. Google → Silvova metoda.
Takže Step One - Já jsem začínal večer. Před spaním. Zašel jsem se vychcat, napít a zalehl do postele. Pokud spíte se dvěma a více polštářema, vyhoďte je a mějte jeden. Lehněte si tak, aby jste měli poštář i tak zhruba kousek pod ramenama, ono to pak pomáhá k uvolnění, protože nenamáháte krčí a zádové svaly ( Nemáte hlavu podloženou pouze pod krkem ).
Ležte uvolněně, má to být příjemné né pocit mučení!
. Zavřete oči, nohy dejte mírně od sebe a ruce uvolněně podel těla, dlaněmi nahoru. Nádech. Já se nadechuji 3krát pořádně nejlépe do břicha a pomalu vydechnout. Myslete na to, jak vás opouští napětí, potíže, stress. Tady je na vás, co chcete dále. Já si před tím, než se pustím do počítání projedu seznam přání, představím si to.
Počítání. Ono se všude uvádí jinak. Pokud jste na tuto metodu naučení, tak někomu stačí od 10 k 0 a spí.
Počítejte třeba od 25. Nádech a při výdechu 25, Nádech a výdech 24 ... U 10 si řekněte, jsem za polovinou. Nádech a výche 9 .
U 5 si řekněte: Blížím se k hladině Alfa. Ono to má fungovat jako nabuzení mozku, že se blížíte k vámi požadované úrovni.
0 - slovy Jsem v hladině alfa vydechněte a zhluboka dýchejte. Znova si představte co chcete.
Až budete chtít, tak vylezte s Alfy - Počítejte od 1 do 5 a u 5 - Vycházím z hladiny Alfa otevřete oči.
Upřímně, ten konec jsem dělal jen přes den. Tohle je fajn, pokud chcete usnout. Z druhého hlediska mozek večer odmítá pracovat pokud víte, že jdete spát...