totalni uprimnost and detektro lzi
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
07. Září 2008, 14:43:31
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 946
příspěvků v
1 723
témat od
1 705
uživatelů
Nejnovější uživatel:
headshot
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
totalni uprimnost and detektro lzi
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
[
2
]
Vše
Autor
Téma: totalni uprimnost and detektro lzi (Přečteno 1743 krát)
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
Re: totalni uprimnost and detektro lzi
«
Odpověď #25 kdy:
25. Duben 2008, 00:09:45 »
Kdo tady mluví o sexu? Znám kupu kluků, co nikdy nic neměli s holkou (a myšleno nic jako žádné hlubší setkání, ne sex). Prostě žijou v té lži, co píše lister "Najednou to přijde, ani nebudeš vědět jak. " A přesně těm by pomohl svět bez "milosrdných" (uvozovky záměrné - protože milosrdné jsou max. tak pro nás, že nemusíme nést následky svých názorů) lží...
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
Richard
Pohlaví:
Věk: 21
Město: FC Boby Brno
«
Odpověď #26 kdy:
25. Duben 2008, 10:56:44 »
no to s tou holkou a klukama je uplně jiná dimenze
...
řekni mi jak bys té holce pomohl víc tim že jí řekneš že je hnusná než že neni
...
a to s těma klukama uznávám
...
tam je to zbytečný
...
ale snad nejseš loutka ne
?
aby ses řídil podle názoru ostatních
na mě to co si psal působilo tak
...
že ti někdo něco řekne
...
a na tom základě si to začneš myslet taky
......
a tohle u mě nikdy moc nehrálo roli
...
jesi sem podle někoho blbej nebo dobrej je mi celkem jedno protože sem takovej jakej chci bejt
...
neřkám že mě to neovlivnňuje
...
ale zásadní to neni a neřídim se podle toho
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #27 kdy:
25. Duben 2008, 12:54:04 »
Když bys poslouchal to samé, od různých lidí a dost dlouho, tak tomu začneš věřit ať chceš nebo ne. Speciálně ve věku, kdy hledáš svoje místo ve společnosti. A proč zase řešíme vzhled? Co takhle říct nafiňtěné blondýnce, že je úplně blbá?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
dextera
Město: Brno
«
Odpověď #28 kdy:
25. Duben 2008, 18:30:41 »
Citace: barbarela.trust 22. Duben 2008, 12:25:12
Ale kdyby můj partner přijel ze služebky a řekl zlato byl jsem ti nevěrný s tou a tou tak a tak , no tím by mě asi naštval a proč ? Já to nechci vědět ! Fakt nechci , je spousta věcí které nechci vědět , je mi fajn když je nevím a chci aby to tak zůstalo .
Tomu se říká zbabělost a neschopnost podívat se pravdě do očí. no,asi to spoustě lidí tak vyhovuje a proto to na světě vypadá tak, jak to vypadá. Lži, lži a zase jen lži....(a teď nemyslím jen nevěru,... jen způsob uvažovaní, který tady nastínila barbarela je vlastní hodně lidem. Nikoho za to neodsuzuji, jen doufám, že ještě pořád existuje pár lidí, kteří spíš ocení upřímnost i když je třeba nepříjemná....) Nechci žít v iluzi, že je vše ok, když to tak není, sakra
.
Zaznamenáno
"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
dextera
Město: Brno
«
Odpověď #29 kdy:
25. Duben 2008, 18:42:01 »
Citace: barbarela.trust 23. Duben 2008, 16:40:47
nehodnotím kvality člověka (muže) podle toho jestli strká svůj pohlavní úd bezvýhradně a pouze do jedné a té stejné vaginy , přiřazené mu k tomuto účelu (pro ženy platí , že si nechává strkat ...) , protože jsem bytostně přesvědčená , že jsou mnohem vyšší , hodnotnější charakterové vlastnosti .
A samozřejmě se tím nesnažím nikomu nic vnutit , jen bych asi chtěla suše konstatovat - vy mravokárci , pro něž je věrnost středobodem všeho se jednou (třeba) budete hodně divit .
Ono tak ani nejde o to, do kolika vagin to strká, spíš o to, že by mi pak lhal klidně do očí a přetvařoval se. To jeho charakterové kvality teda dost snižuje..... Nepokládám se za mravokárce, ael i ve svých 30letech se pořád tomu divím...Víš, barbarelo, někdo z té naivity prostě nevyroste, i když s nevěrou (ze strany svých bývalých partnerů) mám taky zkušenosti. Pořád se nejsem schopna smířit s tím, že by to takhle mělo fungovat a brát to tak, že je to normální. Pro mě není normální, když mi někdo lže a já nechci lhát někomu jinýmu a na starý kolena už se to ani nechci učit. A docela mi vadí, že žiju ve společnosti, kde se lhaní stalo běžnou věcí a ten, kdo chce vědět pravdu je považovanej za jednoduchýho debila (teď nenarážím na barbarelu, jen podobný reakce a názory poslouchám poslední dobou dost často a už me to se....
Ale jednu věc mi vysvětli, barbarelo. Píšeš, že nehodnotíš člověka podle toho, jestli ti je věrnej nebo ne. O příspěvek výš se zmiňuješ, že o nevěře svého partnera slyšet nechceš. Proč, když to teda není středobod tvého vesmíru a jeho kvality by to nesnížilo. Není teda lepší, pokud jsi schopna to tolerovat vědět pravdu?
«
Poslední změna: 25. Duben 2008, 18:56:11 od dextera
»
Zaznamenáno
"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #30 kdy:
25. Duben 2008, 19:28:02 »
dextera:
Souhlas, jen se mi to nedařilo nějak podobně hezky sepsat.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #31 kdy:
25. Duben 2008, 20:29:20 »
Dextera - ty si o mě myslíš , že jsem kráva , ale nikdy jsi mi to neřekla - nenapsala , jsi proto tedy lhářka ? Já si myslím , že nejsi .
Něco jiného by bylo kdybych se tě zeptala - myslíš si o mě , že jsem kráva a ty by jsi odpověděla - ale kdepak jsi fajn holka .
Proto se já NIKDY svého partnera na tyhle věci neptám , protože bych ho tím (možná) donutila ke lži .
Nepátrám , neslídím , nevyzvídám , nehrabu se ve věcech , vždy když se vracím domů dříve zavolám , nepůjčuju si jeho auto , nesahám mu na mobil ani na počítač , nechodím do jeho kanclu v jeho nepřítomnosti .
Pokud to dělá , tak to dělá dobře . Nelže mi protože já se neptám . Totéž platí i naopak .
Musela bys mě znát abys to pochopila , ale pokusím se - já to beru takhle : mám vztah s fajn klukem , on pozná sexy holku a párkrát s ní stráví pěknou chvíli , sám zhodnotí , že to byl jen úlet a , že večeřet chce se mnou a proto toho po pár akcích buď nechá nebo si z ní udělá holku na telefon , já budu slídit a vyslídím to , udeřím na něj , on se přizná , já kvůli svým morálním hodnotám , které dostaly na frak vztah ukončím . Jenže !!! co by se stalo , kdybych to nevyslídila ? NIC . On by dál byl tím fajn klukem co se mnou večeří . Rozdíl je jen v tom jestli se na to přijde anebo ne . Samozřejmě , že teď namítneš , že pro tebe by už nebyl tím fajn klukem , ale Dextero
pokud bys na to nepřišla tak by byl
.
Já svůj názor nikomu nevnucuju a ani neříkám , že je to správné takhle přemýšlet , jen říkám , že tak přemýšlím já a , že mě to takhle vyhovuje .
To , že si uvědomuju , že existuje konkurence (a že mi po chlapovi sakra jedou) mě akorát nutí o sebe dbát , nekašlat na to , udržovat se konkurenceschopnou i proti holkám o deset let mladším a to , že můj partner je stále se mnou pro mě znamená , že se mnou být chce a né to , že jsem ho dostatečně dobře ohlídala před ostatníma anebo , že by měl strach z represe .
Jsou ovšem i situace kdy ani já nevěru beru se skřípáním zubů a to třeba v době , kdy je žena těhotná = nemůže se bránit .
Ale když mi kamarádka , která za deset let manželství přibrala dvacet kilo , vlasy si myje jednou za týden a všude lítá v teplákách a její manžel pracuje čtrnáct hodin denně je úspěšný manager a pohybuje se mezi atraktivníma ženskýma , manželce domů nosí víc než dost peněz a děti se mají jak v ráji , brečí na rameni , že on si našel milenku - tak se nebojím ji říct - a ty se divíš ?
Prostě z nevěry nedělám drama , ale taky to není tak , že bych chlapovi řekla , klidně se k...vi je mi to jedno , prostě o tom nemluvím a kdo mě zná a pozná tak pochopí .
Na druhou stranu bych třeba nesnesla , kdyby můj partner kradl , bral drogy , hazard , kašlal na děti , řídil opilý , nedržel slovo ...
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
D9
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #32 kdy:
25. Duben 2008, 21:07:54 »
Citace: barbarela.trust 25. Duben 2008, 20:29:20
Nepátrám , neslídím , nevyzvídám , nehrabu se ve věcech , vždy když se vracím domů dříve zavolám , nepůjčuju si jeho auto , nesahám mu na mobil ani na počítač , nechodím do jeho kanclu v jeho nepřítomnosti .
Nechceš se mnou chodit?
Zaznamenáno
9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Opera
Pohlaví:
«
Odpověď #33 kdy:
25. Duben 2008, 22:33:06 »
Citace: barbarela.trust 25. Duben 2008, 20:29:20
............ se já NIKDY svého partnera na tyhle věci neptám , protože bych ho tím (možná) donutila ke lži .Nepátrám , neslídím , nevyzvídám , nehrabu se ve věcech , vždy když se vracím domů dříve zavolám , nepůjčuju si jeho auto , nesahám mu na mobil ani na počítač , nechodím do jeho kanclu v jeho nepřítomnosti ...........
mě se tento názor na věc moc líbí,
když chodím s holkou neptám se jí kolik měla kluků jelikož by u mě akorát klesla.
Ona nevědomost je sladká
. Každej má své mouchy, někdo větší někdo menší ,a barbarela.trust má pravdu. Jinak já taky nechci vědět všechno.
Nedávno mi moje nejlepší kamarádka řekla tolik věcí, že u mě teda docela klesla a začíná se mi vzdalovat, i když asi je pořád nejlepší kamarádka, tak nevím jestli je dobré říkat i nejlepšímu kamarádovi vše co má na srdci holka.
ono stejně když už se to posere a je to vážné že mě nechce tak s tím nic nenadělám takže tak.
i když je fakt že se ptám kde byla s kým.... to je taková kontrola .. sakra to musím asi změnit
Zaznamenáno
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #34 kdy:
26. Duben 2008, 00:45:18 »
barbarela.trust:
Tohle je opravdu zničující. Právě jsi mě svými argumenty přesvědčila
Ne snad, že bych to chtěl taktéž provozovat, ale proto, že sem pochopil jak to bereš.
Neřikám, že zavírat před problémy oči je "správné", ale rozhodně je to to nejjednodušší a mezi námi - v životě jde především o to, si ho co nejvíce užít a co nejméně si přidělávat problémy.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
0254
Radioactive for fun
Pohlaví:
Věk: 23
Město: praha
«
Odpověď #35 kdy:
29. Duben 2008, 08:45:00 »
to Avaranger on barbarela.trust: No ja sem s barbarelou souhlůasil a chapal to v tom prvnim bode (chapu ze muze torelovat nevere at uz kvuli jinym kvalitam nebo proste proto ze ji prijde ze se nevyplati kvuli tomu delat nejake komplikace).... me prijde ale nanejvis povrchni a nesmyslna veta
Citace
já budu slídit a vyslídím to , udeřím na něj , on se přizná , já kvůli svým morálním hodnotám , které dostaly na frak vztah ukončím .
je to jakysi samozvany moralni imperativ, ktery je uplne nesmyslny pokud barbarela smysli tak ze stejne takovou neveru predpoklada. Jako rekl bych ze to je taky do znacne miri jen spolecenske klise - "kdy je partner neverny a vis o tom musis delat scenu" je napsane urcite v nejekem kodexu slusneho spolecenskeho chovani. Ale proste kdyz sem v kontextu s tim videem mluvil o te uprimnosti (a tim sem nemyslel jen uprimnost k druhym lidem, ale taky k sobe - proste forma uprimnosti jaka se bere za neormu v exaktnich vedach - pravda je vzdy to nejlepsi a vede k nejslepsim vysledku - ne proto ze by zrovna nekomu konkretnimu pomohla, ale proto ze v konecnem dusledku pomnaha vsemu) tak sem prave chtel rici hlavne to jak je nesmyslkne kvulit tomu (necemu - nejake pravde - jako ze je nekdo hnusny, blby...) delat sceny a nastvavat se na nekoho, kdyz to ten dotycny ve skrytu duse docela i tak predpoklada predem....
Zaznamenáno
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe -----
http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #36 kdy:
29. Duben 2008, 08:54:47 »
Ten příklad byl mířený právě na ty kteří tu nevěru řeší a odsuzují a paradoxně právě oni za ní pasou a pátrají a když partnera odhalí tak ukončují vztahy , promě tedy si vlastně sami vyrobí vypátrají důvod k rozchodu .
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Prágl
«
Odpověď #37 kdy:
29. Duben 2008, 12:16:18 »
A pak je tu zlatá střední cesta, kdy dáš partnerovi volnost, nekontroluješ ho, ale pokud mu přijdeš na nevěru, tak se s ním rozejdeš, protože zneužil tvojí důvěru. Člověk, který neustále svého partnera kontroluje, neustále ho vyslýchá, ho nakonec "donutí" být nevěrný (dalo by se to tak chápat), ale v normálním vztahu rozhodně nechápu, co myslíš tím vyráběním/vypátráním důvodu k rozchodu...
Jinak tvůj pohled na věc samozřejmě chápu, ale pro mě to je degradování na úroveň služky, ke které se chlap vrací pouze protože jí má jistou a protože mu uvaří a vypere... holt každý to vidí jinak
A taky nechápu, co je úžasného na chlapovi, který partnerce zahýbá a dokáže se perfektně přetvařovat a tajit to...
«
Poslední změna: 29. Duben 2008, 12:20:36 od hustejdym
»
Zaznamenáno
Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #38 kdy:
29. Duben 2008, 13:11:18 »
Dýme tohle může fungovat pouze a jedině pokud je to oboustrané , takže tak jak já nejsem služka , která vaří a pere a chlap si dělá co chce , tak můj partner není bohatý využívaný blbeček . Jinak by to samozřejmě nemohlo fungovat .
Hele tenhle postoj se fakt blbě vysvětluje
Zaznamenáno
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Prágl
«
Odpověď #39 kdy:
29. Duben 2008, 15:59:34 »
aha... pokud vám to vyhovuje, není co řešit
Zaznamenáno
Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
Stran:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra