Ahoj,
Vrší se mi tu dotazy na to awesome zastavování ála Badboy. Takže jsem se rozhodl o tom něco málo napsat a ukázat vám jedno video.
Technické provedení nechám až na zmíněném videu (slovně se to stejně hodně špatně píše tak, abyste to dokonale pochopili), spíše tu napíšu osobní zkušenosti. Takže jde o to, že když tohle uděláte, tak už automaticky máte attraction někde v nebesích. Čím hezčí holka, tím máte attraction větší. Kolik lidí přijde hezky čelem k holce, udělá tohle gesto a nahlas řekne stop? Nedělá to nikdo, HBs na to nejsou zvyklý, zaujme je to.
Je důležité si dát pozor především na dostatečný odstup od té holky. Když jsem tohle dělal poprvé, tak jsem předběhl holku, otočil se a málem jsme se srazili, protože jsem špatně odhadl vzdálenost mezi námi. Takže pokud holku dobíháte zezadu, je nutné jí předběhnout o takových 5-6 metrů a až potom se otočit a začít jí tímhle gestem zastavovat. Když budete blíže, tak se vás lekne a bude automaticky uzavřená. Ideální je samozřejmě ty holky zastavovat hned, když jdou proti vám, ale to se vždycky nepodaří - vidíte jí na poslední chvíli, nemáte brýle a tak nevíte, jestli se vám vůbec líbí, ... -, takže v tomhle případě jí prostě předběhněte. Nikdy se mi nestalo, že by mi holka řekla něco v tom smyslu, že za ní nějak divně běhám.
Dejte si pozor na to, abyste stáli čelem k té holce a v její dráze pohybu. Zastavujte jí zepředu, ne nijak z boku a stůjte k ní čelem, ne nijak natočení. Tohle chce hodně cviku, takhle se to lehce napíše, ale sám mám někdy s tímhle problém, protože na ulici je spousta lidí, kteří se vám tam budou motat, čili ne vždycky to vyjde podle představ - každopádne je lepší jí zastavit i trochu blbě, než excusnout.
Samozřejmostí je se usmívat. Pokud zastavujete dvojset, dělejte tohle gesto dvouma rukama, funguje to skvěle.
Myslím, že jsem napsal všechno, co jsem chtěl, teď video, kde vám to předvede přímo Badboy:
http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=1Ri7r4vNekQ&NR=1&gl=USUvítám feedback na tuhle metodu, rád si přečtu vaše názory a zkušenosti s tímhle.
Díky za přečtení.