Fester
|
|
« kdy: 15. Duben 2008, 19:06:32 » |
|
Chcem sa spytat ci aj ostatni chlapi mate u seba v izbe (byte) neporiadok (rozhadzane knihy, obaly zo sladkosti, ponozky pri posteli atd.) alebo som len ja taky strasny bordelar?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
gammarus
|
|
« Odpověď #1 kdy: 15. Duben 2008, 19:25:41 » |
|
Já mám rád, když jsou věci na svém místě a vím, kde je najdu. Takže mám radši uklizeno, ikdyž prach se mi moc utírat nechce, vzhledem k množství věcí na stole a policích.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Brnator
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #2 kdy: 15. Duben 2008, 20:14:09 » |
|
nesnasim neporadek,ale obcas se mi to vymkne z ruky, unava, nedostatek casu a lennost zpusobi,ze je muj stul a jeho okoli zavaleno bordelem..
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
J/R
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Minas Morgul
|
|
« Odpověď #3 kdy: 15. Duben 2008, 20:23:57 » |
|
Já mám kolem stolu rozházený papíry a to tak, že už se postupně tvoří něco jako archeologický vrstvy. Třeba něco hledám a podle toho, jak je věc stará, můžu čekat, jestli bude navrchu nebo naspodu hromady. No, trochu přeháním, ale skoro to tak je
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #4 kdy: 15. Duben 2008, 20:49:27 » |
|
Ja sem neuveritelny bordelar a miluju poradek
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Tedy
Věk: 32
|
|
« Odpověď #5 kdy: 15. Duben 2008, 20:52:23 » |
|
Jako bys mi z oka vypadl
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Aldamir
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #6 kdy: 16. Duben 2008, 00:50:06 » |
|
Fester: no já myslim, že drtivá většina chlapů, co žijou sami, jsou více či méně bordeláři... třeba já mám v pokoji vyšlapanou cestičku od dvaří k posteli a k počítači a zbytek je neuvěřitelnej bordel... a naprosto mi to vyhovuje...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Aldamir strikes back!
|
|
|
Brnator
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #7 kdy: 16. Duben 2008, 07:01:41 » |
|
ale kdyz ma prijit zajimava navsteva... to ja pak rychlost uklizeni.. primo svetelna
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
|
|
« Odpověď #8 kdy: 16. Duben 2008, 11:56:08 » |
|
jsem na tom stejně jako gammarus
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
|
|
|
Typson
Pohlaví:
Věk: 35
|
|
« Odpověď #9 kdy: 16. Duben 2008, 16:28:49 » |
|
Jsem bordelář,ale občas se snažim navodit chvilkový pořádek. Třeba teďka to vypadá celkem uspokojivě,ale věřim že to dlouho nevydrží..
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
|
|
|
Kiruy
|
|
« Odpověď #10 kdy: 16. Duben 2008, 16:55:10 » |
|
Člověk neuklízí, pouze se snaží ředit špínu na únosnou míru.
Já osobně preferuji stavy s vysokou entropií, pro udržování nízké entropie se musí vynakládat vysoké množství energe, jednou za čas si ovšem i já uklidím;-)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
|
|
« Odpověď #11 kdy: 16. Duben 2008, 19:27:04 » |
|
pokud se jedna o entropii, pak je uklid neefektivni. z hlediska vesmiru jako izolovaneho systemu je jedine efektivni reseni udrzovat status quo jelikoz treti veta termodynamicka )) jinak se snazim ale take uklizet... v bordelu se necitim psychicky dobre, ale ma lenost ma obcas neskutecne silnou vuli
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Typson
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #12 kdy: 16. Duben 2008, 20:40:17 » |
|
No noghri jenom nekecej. Když mluví chlap a ženská o binci, nikdy to není ten samej binec.
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Každý dělá chyby. Proto se vyrábí tužky s gumou na konci." Carl Carlson
|
|
|
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Místo: Honoghr
|
|
« Odpověď #13 kdy: 16. Duben 2008, 20:50:17 » |
|
nejak se snazim prijit na to cim kecam... jen jsem rekla, ze mi bordel nedela dobre, tudiz se snazim uklizet. ale kdyz prijdu utahana z prace jako dnes, tak me nestve, ze se mi vali ctyri kabelky na zemi, po pokoji jsou roztahane dve sperkovnice, zupan se vali na beanbagu, rucnik na topeni a veci z treninku byly jen volne vyhozeny na zem jelikoz se uz na male topenicko nevesly. na malou garsonku je tohle uz celkem na povazenou ale byvalo tu i hur. jedine co jsem zlikvidovala po prichodu z prace byla hora nadobi co tu zbyla po vikendu s daemoniack... cili dnes ma lenost tak trochu prevahu...
|
|
« Poslední změna: 16. Duben 2008, 20:55:12 od noghri »
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Hunter
Pohlaví:
Místo: Ova
|
|
« Odpověď #14 kdy: 16. Duben 2008, 21:05:30 » |
|
Vypadá teda na slušný bordel.....kam se hrabem co chlapi? No i když....rozhlídnu se a vidím pár plastovek na zemi, nějaké sešity , oblečení samozřejmě a ne zrovna málo župan visí, takže první světlejší bod. Pak míč....trénovat se musí všude a bez fotbalu ani ránu no a stůl radši komentovat nebudu jsem rád že mám kde položit hrnek
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Steko
Pohlaví:
Věk: 32
Místo: Zvolen
|
|
« Odpověď #15 kdy: 17. Duben 2008, 06:33:30 » |
|
k tomu len stare zname... poriadok je pre hlupakov. Genius sa vyzna v chaose. Ale tak raz zacas treba aspon utriet prach.....
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
L1ST3r
Pohlaví:
Věk: 34
Místo: někde u Prostějova
|
|
« Odpověď #16 kdy: 17. Duben 2008, 15:38:14 » |
|
jsem na tom stejně jako Steko vym kde co pohodim tak to tam aji ptom najdu ale mám rád uklizen a to se mi nechce
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
sanco
|
|
« Odpověď #17 kdy: 19. Duben 2008, 19:01:35 » |
|
já sem na tom jak Aldamir taky mám pěkný cestičky od dveří ke stolu s pc a do postele a na uklízení moc nejsem protože když mám "bordel" (já tomu říkám jiný uspořádání věcí) tak vim kde co mám ale když si uklidím tak všechno hledám a většinou nemůžu nic najít protože to dám tam kam si myslim že bych to mohl hned najít ale když něco hledám tak přemejšlím kdy sem s tím naposled něco dělal > kde sem to mohl nechat
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
daemoniack
Pohlaví:
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #18 kdy: 19. Duben 2008, 22:38:03 » |
|
Hehe, Noghri to rika pekne, problem je, ze pokazde kdyz prijedu, je relativne uklizeno, ale jakmile se tam chvili vyskytuju, tak na zemi neni pomalu kam slapnout A u me doma... myslim, ze vrstva prachu na knihovne a policich patri k me osobe. Odpadky se snazim mit jen v kosi, stejne tak spinave nadobi obvykle likviduju. Co se tyka obleceni - to se povaluje vsude mozne (postel, dvere, zidle)... myslim, ze chorobnej poradek je skodlivej. Stejne tak hnusnej dobrej - to co mam doma ja nazyvam "pracovnim poradkem"... proste je videt, ze tu nekdo zije
|
|
|
Zaznamenáno
|
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
|
|
|
antton
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Praha - vychod
|
|
« Odpověď #19 kdy: 20. Duben 2008, 20:52:36 » |
|
pokud nema nikdo prijit(chodi vyjimecne), tak mam v pokoji vyslapany cesticky akorat ke stolu(kde je misto akorat na pc a na lokty) a k posteli, ze ktery vecer vzdycky musim prehazat bordel nekam jinam
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
moron
Pohlaví:
Věk: 34
|
|
« Odpověď #20 kdy: 24. Duben 2008, 19:31:45 » |
|
No, ja si v pokoji udržuju strategicky romístněný bordel Pokud má příjít nějaká návštěva(ženská), tak provedu bleskový úklid, při němž většina onoho bordelu(krom pet-flašek ) končí pod postelí...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milhaus
Jsem introvert, ale léčím se....
Pohlaví:
Místo: Morava
|
|
« Odpověď #21 kdy: 25. Duben 2008, 17:34:37 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tomassimo
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Pomalý bar
|
|
« Odpověď #22 kdy: 26. Duben 2008, 21:48:45 » |
|
to je dobrý, jak tomu každej říká jinak...já to nazývám tvůrčí prostředí...pokud chci na stůl něco položit, buď musím zavřít notebook(na něj se toho vleze dost a pak to z něj sklouzne až ho otvírám dozadu) nebo odhrnout s tím, že na druhé straně to spadne Když ale někdy uklidím, snažím se pořádek co nejdýl udržet, ovšem pak se to zas vymkne kontrole...a musí přijít návštěva, aby to zmizelo.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Life is outside!
|
|
|
minea
|
|
« Odpověď #23 kdy: 27. Duben 2008, 14:20:14 » |
|
Pořádek je pro blbce - inteligent zvládá chaos
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
qaz
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #24 kdy: 27. Duben 2008, 14:26:43 » |
|
poradek=seskupeni v nemz je pozorovatelna jista periodicita razeni bordel=seskupeni v nemz je pozorovatelna jista periodicita razeni prave jednou
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|