LordAli

Věk: 1018
Místo: Mousillon
|
 |
« Odpověď #50 kdy: 15. Leden 2007, 16:22:22 » |
|
omg, řešte reálný věci, protože většina lidí má menší rozpočet než Gates, tudíž si nic takovýho jako vrtulník nekoupí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska jest plna jedu i medu! Láskou se sluha nenasytí. Škoda krásy, kde rozumu není. Bez opatrnosti i moudrost slepa.
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
Věk: 42
Místo: Honoghr
|
 |
« Odpověď #51 kdy: 15. Leden 2007, 17:10:38 » |
|
cena kolem tri litru je bezna cena dnesnich hracek na DO... (to je za to UFO...vrtulnik je tusim min...), to mi moc neprijde... jedna moje vyplata... bych i dala...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Lenny
|
 |
« Odpověď #52 kdy: 15. Leden 2007, 17:24:46 » |
|
Vrtulník stojí 40$ plus jednou tolik za poštovný. To přeci nění nereálný. Přiznej se LordAli, že tys pozorně nečetl diskuzi?  Tak co? Složíme se na to poštovný, nebo si to budeme objednávat každý zvlášť? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
esta do pekel jest dlážděna dobrými úmysly.
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #53 kdy: 15. Leden 2007, 17:46:01 » |
|
kurna jsem se koukla na muj wishlist na thinkgeeku... vychazi asi na $1000  omg...to uz je nerealne  ja si snad budu muset vybrat!!!!  ))
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Lee Cougan

Pohlaví: 
Místo: Fox River
|
 |
« Odpověď #54 kdy: 15. Leden 2007, 18:29:55 » |
|
Postovny te vyjde tak na $11 + $39 za vrtulnik...to mame $50 Pri dnesnim kurzu neco kolem 21Kč je to neco malo pres litr. Asi jsem vazne magor, ale zacinam o tom vazne uvazovat...hehe 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Strach brání lidem dosáhnout toho, co chtějí.
|
|
|
0254

Pohlaví: 
Věk: 40
Místo: praha
|
 |
« Odpověď #55 kdy: 15. Leden 2007, 18:47:04 » |
|
hmm... me to teda nejak neoslovuje, k hrackam se mel vzdycky vztah spis jako k veci ktera se da rozebrat a skusit premontovat (bezuuspesne) v neco jineho mozna jeste tak vysokofrekvencni plazmova lampa by mi udelala radost nebo dobre rostla tisova nebo zimostrazova vetev na longbow  ne ze bych si nerad hral ale nemam rad veci ktere maji vyrobcem urcene cim vlastne maji byt zabavne
|
|
|
Zaznamenáno
|
NC jsou vlastne jen takove drobne IOI
|
|
|
Lenny
|
 |
« Odpověď #56 kdy: 15. Leden 2007, 18:49:41 » |
|
Poštovný za jeden vrtulník vychází na $34.96 s DHL, s UPS je to ještě o dva dolary dražší. Mají tam na to takovou pěknou tabulku.
Ještě jedna věc. Má tu někdo kerditku se kterou může platit na internetu?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lee Cougan

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #57 kdy: 15. Leden 2007, 18:51:56 » |
|
Kreditku bych mel...ale dneska sem vyplaznul posledni prachy za ocni vysetreni...musim pockat,nez mi prijdou prachy.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lenny
|
 |
« Odpověď #58 kdy: 15. Leden 2007, 18:58:54 » |
|
Lee Cougan: Fajn, nakonec to dáme dohomady 0254: Ani jako malý Borg jsi neměl hračky jenom na hraní? Jinak chápu tvou snahu všechno okamžitě asimilovat. 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
0254

Pohlaví: 
Věk: 40
Místo: praha
|
 |
« Odpověď #59 kdy: 15. Leden 2007, 19:05:04 » |
|
Lenny  - lol, a moc diky, slozi si mi velky kompliment  -no maminka si myslelela ze je chci na hrani kdyz mi je kupovala, ale ja sem si dycky rikal jak musi mit ta fantasticka vec slozite a uzitecne vnitrnosti ktere bychcchtel nejak ovladnout  -jinak seva a pisek rulez
|
|
|
Zaznamenáno
|
NC jsou vlastne jen takove drobne IOI
|
|
|
B961

Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví: 
Věk: 36
Místo: Brno
|
 |
« Odpověď #60 kdy: 15. Leden 2007, 19:17:39 » |
|
-no maminka si myslelela ze je chci na hrani kdyz mi je kupovala, ale ja sem si dycky rikal jak musi mit ta fantasticka vec slozite a uzitecne vnitrnosti ktere bychcchtel nejak ovladnout  -jinak seva a pisek rulez Presne tohle sem si dneska rikal kdyz sem koukal na to hydro auticko  . Jenze problem je, ze to taky nikdy nedam dohromady a protoze uz sem takhle par docela uzitecnych veci znicil, snazim se veci nerozdelavat, ale ono to obcas stejne neda 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lee Cougan

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #61 kdy: 15. Leden 2007, 20:43:22 » |
|
Ja posledni dobou rozdelavam auto  ale vzdycky sem ho zatim slozil...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LordAli

|
 |
« Odpověď #62 kdy: 15. Leden 2007, 22:52:49 » |
|
No musim se přiznat, že od začátku jsem to opravdu nečetl, ale vyjel jsem jen tam, kde se vyskytoval prvně vrtulnik a UFO. A k tématu: Mě jako chlapa by teda nejvíce zaujalo to, co mě bude nějakým způsobem užitečné. Např. kdysi jsem dostal soupravu šroubováků a už je nemusim doma hledat, protože mám svoje. Hodně si cenním toho, když dostanu tričko, protože je mám rád. Ale když bych dostal hračku UFO, tak to je sice pěkný někde do vitríny, ale za týden už tomu nebudu věnovat pozornost, protože už to tam jen tak leží a člověk to periferně vnímá, jako že to tam je. Zato na takový šroubovák si člověk vzpomene vždycky, když ho potřebuje. Nebo když jdu někam tancovat, tak si vyberu nějaké hezké tričko podle nálady a přitom si vzpomenu - aááá to jsem tehdy dostal .... Takže asi tak.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska jest plna jedu i medu! Láskou se sluha nenasytí. Škoda krásy, kde rozumu není. Bez opatrnosti i moudrost slepa.
|
|
|
|
B961

Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #64 kdy: 16. Leden 2007, 17:02:16 » |
|
Lee Cougan: Já sem u auta rozdělával přední dveře a když sem to pak nemohl složit zpátky, to byly nervy... Ten pocit, kdy všechno zaklapne a funguje (a auto se dá zamknout) je neuvěřitelnej  0724: Na gadgets.zive.cz se to nedá koupit, kdežto na tom americkým serveru to vypadá, že přímo prodávají...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #65 kdy: 16. Leden 2007, 22:11:51 » |
|
he he to vis ze prodavaji... a lze platit i paypalem 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
B961

Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #66 kdy: 16. Leden 2007, 23:12:44 » |
|
he he to vis ze prodavaji... a lze platit i paypalem  Už jsi nakoupila? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #67 kdy: 16. Leden 2007, 23:14:59 » |
|
ne porad kolem toho zatim jen obchazim...  az budu vedet kolik dam za dovolenou, pak si asi neco ze sveho wishlistu i objednam 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
B961

Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #68 kdy: 16. Leden 2007, 23:18:48 » |
|
A co máš jako top? Já se furt nemůžu zbavit myšlenky na to hydroautíčko, už vidim jak se mi o tom zdá 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri

deadly assassin ;)
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #69 kdy: 16. Leden 2007, 23:26:13 » |
|
he he asi to UFO... uz pul roku sice uvazuji o mikine "got root" a o termosalku "no I wil not fix your computer"  , ale je fakt, ze tehdy tam to UFO nebylo 
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
LordAli

|
 |
« Odpověď #70 kdy: 17. Leden 2007, 21:25:15 » |
|
Tak vážení Konec diskuse o hračkách a autíčkách. Pokračuje se diskusí nad ideálním dárkem pro chlapa. A to myslím opravdu vážně.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lee Cougan

Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #71 kdy: 17. Leden 2007, 21:33:48 » |
|
Nepripada ti to jako adekvatni diskuse o darku pro chlapa? Myslim, ze ses zase trosku spletl brouku  *
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
B961

Civic 1.6ESI VTEC
Pohlaví: 
|
 |
« Odpověď #72 kdy: 17. Leden 2007, 22:22:09 » |
|
Přesně tak, chlap si občas potřebuje pohrát a aut(a/íčka) sou s náma pojený odjakživa 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LordAli

|
 |
« Odpověď #73 kdy: 18. Leden 2007, 13:44:28 » |
|
Protože ten topic už ztrácí na významu, pokud se bude řešit rozebírání autíček nebo jestli je lepší ufo nebo vrtulnik. Když si přečtu nadpis, tak bych čekal diskusi nad tím, co se dá chlapům koupit za dárek a ne rozebírání autíček.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mourn
|
 |
« Odpověď #74 kdy: 18. Leden 2007, 16:13:29 » |
|
Protože ten topic už ztrácí na významu, pokud se bude řešit rozebírání autíček nebo jestli je lepší ufo nebo vrtulnik. Když si přečtu nadpis, tak bych čekal diskusi nad tím, co se dá chlapům koupit za dárek a ne rozebírání autíček. Davas do rozporu vety " co se dá chlapům koupit za dárek" a " jestli je lepší ufo nebo vrtulnik"... ? Jsem jedinej, kdo v tom tvym prispevku vnima schyzu? 
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|