Názor jednoho kluka

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2010, 14:46:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
55 354 příspěvků v 1 925 témat od 2 930 uživatelů
Nejnovější uživatel: Storm
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O chlapech (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Názor jednoho kluka
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Názor jednoho kluka  (Přečteno 690 krát)
Keri
**

Je to můj názor...

Pohlaví: Mužské
Věk: 18
Místo: Zlínský kraj

Zobrazit profil
« kdy: 31. Prosinec 2009, 22:31:05 »

Dnes ráno jsem se bavil na facebooku s jedním klukem a vyprávěl mi o jedné holce, byli spolu měsíc, pak se rozešli a žila normálně dál... Problém ale je v přehnané fixaci toho kluka, který 2 ROKY za ní pořád chodí a snaží se jí sbalit, neustále jí říká že jí miluje a chce jí. Říkal jsem mu, že je to celkem doba a jestli si myslí že to má ještě cenu. a on: "Jasně že má, se ke mně určitě časem vrátí"
Tak tohle je klasická přehnaná fixace, nemyslíte?
Nechci aby jste si mysleli, že se mu vysmívám nebo něco v tomhle smyslu, jen mě to celkem zaujalo Úsměv
Zaznamenáno

,,LIDÉ VĚŘÍ RÁDI TOMU, CO SI PŘEJÍ, ABY BYLA PRAVDA."-- J. CAESAR
Jouda

Každý svého štěstí strůjcem

Věk: 15
Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 31. Prosinec 2009, 22:33:09 »

Celkem si věří, ale je zafixovanej jako tele  Překvapený .
Zaznamenáno

"Měj odvahu jít proti proudu!"
swot

Věk: 17
Místo: Česká Lípa

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 31. Prosinec 2009, 23:19:19 »

Fixace jak hovado Šťastný To je snad horší jak na matku Šťastný Nějak mu vysvětlit že to nemá cenu nebo ho nechat proplesknout od tý holky, aby se vzbudil Šťastný
Zaznamenáno

"Volí si stezku chodec nebo stezka chodce ?" Konec knihy Mrtvých
Comanch

Místo: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. Leden 2010, 16:16:54 »

Já si nemyslim, že by na tom ten kluk byl špatně. Ba dost možná i naopak. Dovolim si sem dát kratší úryvek z knihy Jak získávat přátele a působit na lidi (Dale Carnegie)

Citace
„Mám právě pacientku, která je v manželství nešťastná. Chtěla být milována, pohlavně ukojena, chtěla mít děti a společenskou vážnost. Ale život zmařil všechny tyto naděje. Manžel ji nemiloval, nechtěl s ní ani jíst u stolu, musila mu prostírat v jeho pokoji. Zůstala bezdětná a bez společenského postavení. Propadla šílenství, ve své fantazii se dala rozvést a přijala dívčí jméno. Domnívá se nyní, že se provdala do anglické šlechtické rodiny, a žádá, aby se jí říkalo lady Smithová. A představuje si, že má každou noc dítě. Pokaždé, když ji navštívím, říká: ,Pane doktore, dnes v noci jsem porodila.' Život roztříštil všechny její sny o ostré úskalí skutečnosti, zato na slunných ostrovech fantazie plynou všechny lodičky se vzdutými plachtami do přístavů a vítr zpívá ve stěžních." Tragédie? Nevím. Ten psychiatr mi řekl: „I kdyby stačilo jen pouhým obratem ruky ji zbavit její poruchy, neučinil bych to.
Je takto mnohem šťastnější."

Tak když kluk věří, že se k němu vrátí a baví ho to, tak proč ho v tom nenechat? Chcete mu snad kazit jeho radost? Ač trochu pošetilou.
Zaznamenáno
Keri
**

Je to můj názor...

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 01. Leden 2010, 16:27:36 »

Citace
Tak když kluk věří, že se k němu vrátí a baví ho to, tak proč ho v tom nenechat? Chcete mu snad kazit jeho radost? Ač trochu pošetilou.

Chápu jak to myslíš, ale podle mě on není v tomhle šťastný, když někoho miluje a ten člověk má jiné partnery a na něho sere...
Zaznamenáno

rua
**

Věk: 17
Místo: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 01. Leden 2010, 21:50:07 »

Comanch souhlasím teda jen s tím nechat ho v tom, protože snaha vysvětlit mu jeho zamilovanost do jediné holky je marné. Ale podle mě nemůže být takto šťastný, tím pádem na tom nemůže být dobře. A i kdyby byl šťastný tak je to debil a pořád je na tom špatně  Smějící se. Když se k tomu přidá tvůj úryvek, dá se říct, že je tento stav pro kluka menší zlo na druhou stranu ta baba z úryvku mi nepříjde psychicky v pořádku.
Zaznamenáno

Padáme proto, abychom opět vstali!
Keri
**

Je to můj názor...

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 01. Leden 2010, 21:55:48 »

V něčem souhlasím,v něčem ne. Nemyslím že je to menší zlo, neberete v úvahu ostatní holky. Kdyby se přestal fixovat na tuhle holku, měl by mnohem víc času poznat další holky a za ty dva roky by určitě s nějakou skončil...potom by byl šťastnej, jeho holka taky (v ideálním případě) a jeho bývalka by si taky dost oddechla.
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2010 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS