Pánové... Sličná Mawe se ptala ostatních dam, kdy je poprvé oslovil KLUK... Že nás, co sem chodíme, spontánně děvčata neoslovují, to je každému jasné a nemusí se na to ptát
Připomnělo mi to ale zážitek z minulého týdne, o který by se bylo škoda nepodělit (fakt, nebude to OT
)
Vracíme se takhle s Arčim (má drahá shiba, tedy pes...) z venčení a najednou, kde se vzal, tu se vzal, mladík - perfektně upravený, leč lehce v povznesené náladě a oslovil mne (ano, už jsme u tématu). A prý:
"Ten je ale krásný, já jsem z české televize a točíme dokument o pražanech a jejich psech, nechcete se
domluvit na setkání? Bylo by to hlavně o pejscích, jak jste spokojeni v Praze, jaký
spolu máte vztah, co cestování MHD a tak podobně."
No, nebyl k zastavení a bleskově reagoval na veškeré námitky (můj ksich by mohl diváky vyděsit -> budete tam jen pár vteřin, zbytek pes, přes den moc času nemám -> bez problémů, dáme
o víkendu atd. atd.). Smekl bych, byl velmi dobrej.
OK, jsem
lehce nedůvěřivý
řekl jsem si o vizitku (pokecam rád a propagace shib je důležitá
). Tu si bohužel
zapomněl a teď začal koncert:
"Tak mi dej telefon, já se brzy ozvu"
"Telefon bohužel nemám" (no mám, ale nepoužívám)
"Nevadí"...2 minuty monolog... "A telefon máš?" (tykání jsme zavedli na začátku, nesnáším vykání od lidí, kterým se líbí můj pes
)
"Telefon fakt nemám"
"V pohodě a jiný kontakt"
"Mail by mohl být"
"OK, tak já si ho napíšu" vytáhne mobil "Faj, takže jak si tě mám uložit"..."A teď to číslo"
"Mail..."
"Jasně" říkám mail na centru "Fajn, tak to máme kompletní, Arči je ale fakt krásnej - on telefon taky nemá?"
"Fakt ne"
"No nevadí, aspoň si ještě zkontroluju ten mail a
telefon" dávám mu znova pouze mail, zapisuje si jej do mobilu.
Začíná stikem (c) )
----
Na závěr jsem si neodpustil - "Člověče, bylo to moc dobrý - jako podle jednoho z návodů od
Qarka, znáš?"
"Jasně že jo!"
----
Tak takhle mne poprvé oslovil hezký kluk mého věku
edit: doplněny smajlíky i pro méně chápavé