A když jsi tak chytrý, tak jak se dá jinak vydělávat než tím, že použiješ zaměstnance, aby dělali za tebe?
To mi nějak není jasný.
To stoudy tu napsal něco o FP. Já se ptal, jak se teda vydělávají velké peníze bez toho, aby měl člověk zaměstnance nebo nějaké jiné lidi (živnostníky) pod sebou?
Já mluvím o dětech, které se oblečou do obleků (jako ti manažéři f televizi vole), absolvují několik nalíváren hrdě nazvaných ,,školení" a vydávají se za finanční poradce. Vím, jakej ksindl tvoří ty MLM struktury v našem městě. Většinou jsou to niemandi bez názoru a hodnot, kteří pouze onanují na pocitu důležitosti. Od takových by si soudný člověk nenechal poradit, jakou si má koupit příchuť zmrzliny, natož tak dle jejich rad nakládat s financemi!
Koncept zaměstavatel- zaměstnancem jsem nikde nezpochybnil, tak mi to nevkládej do úst. A stejně tak koncept finančního poradenství, kde si vyhledám kvalitního poradce, ten mi poradí, já mu zaplatím a je to. Žádné otravné telefonáty, vtíravé nabídky schůzek apod.
Dobrý řemeslník/poradce/kdokoliv se pozná tak, že ho lidé sami shání a sami mu volají. Dotěrnej hmyz se musí vnucovat.