Výška aneb o tom to je?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
18. Prosinec 2024, 21:11:03
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O chlapech
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Výška aneb o tom to je?
0 uživatelů a 8 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Výška aneb o tom to je? (Přečteno 31942 krát)
Mr. Burns
Místo: Opava
Výška aneb o tom to je?
«
kdy:
10. Listopad 2006, 09:12:59 »
Takže, řeším problém (zcela nečekaně)
Jde mi o to, že mě příroda neobdařila nějakou extra výškou (asi kolem 165 cm). Dost si s tím lámu hlavu. V mém věku už s tím nic nenadělám, víc už nevyrostu a jsem "odsouzen" s tím žít nadosmrti. Hodně slýchávám, třeba od spolužaček, výkřiky typu: "jéééé, to je ale pořádnej chlap" atp. Docela mě to mrzí, protože nejsem škaredej, mám docela dobrou, sportem ošlehanou postavu
hloupý taky nejsem(student VŠ), s holkama se bavit umím, mám více kamarádek než kamarádů. Takže tu by problém být neměl. Jestli to ale vše souvisí s výškou, to potom potěš Pánbůh, z toho asi jen tak hned nevyhrabu...
Takže moje otázka zní:
Opravdu holkám až tak záleží na výšce kluka???
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Praha
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #1 kdy:
10. Listopad 2006, 10:22:28 »
Myslela jsem si ze hodne moc - spis jsem byla vzdy zatizena na vysoke (kolem 2 metru) kluky. A kdyz jdu po ulici, tak me spis nakej takovej zaujme.
V hlave navic porad slysim otcovo pripominka na pripracateleho rumcajse (jeden z byvalaku).
Ale, kdyz uz se s nekym znam, je mi docela jedno, kolik meri... nekdo mi rikal, vsak ono se to v posteli srovna
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Mr. Burns
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #2 kdy:
10. Listopad 2006, 10:40:05 »
Citace: "daemoniack"
Myslela jsem si ze hodne moc - spis jsem byla vzdy zatizena na vysoke (kolem 2 metru) kluky. A kdyz jdu po ulici, tak me spis nakej takovej zaujme.
V hlave navic porad slysim otcovo pripominka na pripracateleho rumcajse (jeden z byvalaku).
Ale, kdyz uz se s nekym znam, je mi docela jedno, kolik meri... nekdo mi rikal, vsak ono se to v posteli srovna
Děkuji za odpověď
Zaznamenáno
Rachel
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #3 kdy:
10. Listopad 2006, 10:56:20 »
Ja myslím, že to obecně patří do kategorie "vzhled" - když budeš úžasný a šarmantní, tak je úplně jedno, jak jsi vysoký. Jeden můj kamarád je malý, plešatý, brýlatý, a je šťastně ženatý s úžasnou hodnou a chytrou blonďatou krasavicí, která měří asi tak 180 (už mají 3 děti) - má šmrnc a něco umí, takže ji prostě okouzlil.
Mně se líbí, když malý chlap je v pohodě a nečiší z něj nějaký mindrák (někteří se chovají opravdu napoleonsky - to může taky ženské odrazovat.).
Zaznamenáno
Mr. Burns
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #4 kdy:
10. Listopad 2006, 12:53:58 »
Citace: "Rachel"
Ja myslím, že to obecně patří do kategorie "vzhled" - když budeš úžasný a šarmantní, tak je úplně jedno, jak jsi vysoký. Jeden můj kamarád je malý, plešatý, brýlatý, a je šťastně ženatý s úžasnou hodnou a chytrou blonďatou krasavicí, která měří asi tak 180 (už mají 3 děti) - má šmrnc a něco umí, takže ji prostě okouzlil.
Mně se líbí, když malý chlap je v pohodě a nečiší z něj nějaký mindrák (někteří se chovají opravdu napoleonsky - to může taky ženské odrazovat.).
Jo,díky. Trošku mi to pomohlo, zvedlo sebevědomí.
Zaznamenáno
triss
Místo: praha
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #5 kdy:
16. Listopad 2006, 13:54:54 »
taky né všechny holky měří 185 cm a výš;)....já třeba mám stěží ten metr šedesát a vysoký kluci jsou pro mě prokletí...sice jsem už s pár takovýmu chodila, ale to se prostě nedá...nemohla jsem se s nima vést s rukama okolo pasu, nemohla sem se s nima pořádně líbat(já skoro na špičkách, on v hlubokém předklonu
) a o tom ostatním ani nemluvě.......prostě musíš hledat ve svý výškový kategorii a sám určitě uznáš že to není zrovna amlej výběr;)
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #6 kdy:
16. Listopad 2006, 15:28:27 »
Citace: "triss"
taky né všechny holky měří 185 cm a výš;)....já třeba mám stěží ten metr šedesát a vysoký kluci jsou pro mě prokletí...sice jsem už s pár takovýmu chodila, ale to se prostě nedá...nemohla jsem se s nima vést s rukama okolo pasu, nemohla sem se s nima pořádně líbat(já skoro na špičkách, on v hlubokém předklonu
) a o tom ostatním ani nemluvě.......prostě musíš hledat ve svý výškový kategorii a sám určitě uznáš že to není zrovna amlej výběr;)
o jaka to pravda
ja merim 1,67m a byvaly mel 1,93m...na ruce kolem pasu - i s batohama idealni...na polibek? vubec! a on jeste k tomu byl galantni stydlin takze dostat ho do horizontalni polohy dalo nejakou praci
neboj Mr.Burns...znam spoustu sarmantnich ne zrovna vysokych chlapu...minimalne tri si vybavim spatra... jak rikala triss...ve sve vyskove kategorii mas sakra na vyber
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
djlj
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #7 kdy:
16. Listopad 2006, 19:46:19 »
Mr. Burns
: Buď v klidu a ber to jako výhodu. Drtivá většina holek totiž má takovou výšku jako ty. Vím, o čem mluvím, jsem o 2 cm vyšší jak ty
.
Zaznamenáno
Mr. Burns
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #8 kdy:
16. Listopad 2006, 23:31:35 »
Tak dík holky
Docela mi to pomohlo, teď už vím, že mám šanci i já...
Zaznamenáno
LordAli
Věk: 1017
Místo: Mousillon
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #9 kdy:
17. Listopad 2006, 13:23:01 »
Citace: "Mr. Burns"
Tak dík holky
Docela mi to pomohlo, teď už vím, že mám šanci i já...
Citace
Vždycky se najde někdo, komu se budeš líbit.
Nevim jak je to doslova, ale někde jsem něco podobnýho četl. Já jsem taky malý (171) a pravda, že člověka zamrzí, když ví, že se líbí moc pěkný slečně, která má třeba 180. Ale to neznamená přestat lovit.
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
TwoTick
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #10 kdy:
21. Listopad 2006, 16:21:27 »
cim je vyssi chlap, tim je pro zenu atraktivnejsi vzhledove. ale panove, vzhled hraje cca 20% vaseho uspechu u zen. zbytek zavisi na Vas. mam 161 cm a jediny problem ktery jsem kdy s moji vyskou mel byl v tanecnich
jinak jsem mel treba 180cm vysokou, nebo i mensi nez ja. ted je na vas, jestli se se svou vyskou srovnate a nebudete si z toho delat mindraky, pak budete pusobit sebevedome a budete atraktivni. nic neni o vzhledu, je to jen o upravenosti a zajimavosti
Zaznamenáno
0254
Pohlaví:
Věk: 39
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #11 kdy:
21. Listopad 2006, 17:16:07 »
Citace
Já jsem taky malý (171) a pravda, že člověka zamrzí, když ví, že se líbí moc pěkný slečně, která má třeba 180.
-jsem to moc nepochopil, skutecne to myslis tak jak to pises, nebo si se prepsal? protze to nedava moc smysl
Zaznamenáno
NC jsou vlastne jen takove drobne IOI
LordAli
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #12 kdy:
21. Listopad 2006, 17:37:19 »
Citace: "0254"
-jsem to moc nepochopil, skutecne to myslis tak jak to pises, nebo si se prepsal? protze to nedava moc smysl
Je to tak napsaný dobře. Nevím, co je na to nepochopitelnýho?
Zaznamenáno
0254
Pohlaví:
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #13 kdy:
21. Listopad 2006, 17:42:25 »
Citace
nechapu proc te mrzi ze se libis hezke vyzsi slecne
Zaznamenáno
LordAli
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #14 kdy:
21. Listopad 2006, 17:47:59 »
nechapu proc te mrzi ze se libis hezke vyzsi slecne
Mě nemrzí to, že se jí líbim, ale to že jsem na ni malý. Asi jsem tam blbě napsal slovosled. Zkusím se polepšit
Zaznamenáno
0254
Pohlaví:
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #15 kdy:
21. Listopad 2006, 18:02:30 »
a to jako vadi tobe (ze si maly a ze bys mel nejake problemy s tim ze je velka)? Protoze pokud se nerozchazime ve vykladu slova libi, tak to znamena ze ona uz tento faktor z vazila a nevadi ji
Zaznamenáno
LordAli
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #16 kdy:
21. Listopad 2006, 18:08:01 »
a to jako vadi tobe (ze si maly a ze bys mel nejake problemy s tim ze je velka)? Protoze pokud se nerozchazime ve vykladu slova libi, tak to znamena ze ona uz tento faktor z vazila a nevadi ji
Né, já vidím, že se jí líbim, ale nebylo by mě příjemný mít o hlavu větší holku, takže i kdyby se dalo zajít dál, tak já nepůjdu.
Zaznamenáno
kvarkopako
Pohlaví:
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #17 kdy:
23. Listopad 2006, 22:31:33 »
Nezáleží dle mého názoru
Navíc dívky taky obecně nejsou nijak vysoké...samozřejmě existují výjimky na obou stranách
Pokud má chlap problém s tím, že je malý, může se opticky "zvětšit" v posilovně a má v tom velkou výhodu, protože na postavu dejme tomu 170 cm se mnohem lépe a rychleji nabírá svalovina než na tělo, co má 180 cm, nebo víc
To znám z vlastní zkušenosti
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Lenny
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #18 kdy:
23. Listopad 2006, 23:06:06 »
Někteří z nás mají docela zásadní problémy s tím, že jsou moc velcí. Co já bych dal za to, kdybych mohl být o nějakých 15-20 cm menší.
Jo a nikdy jsem si nevšimnul, že by na mě jako na velkýho kluka letěly holky, spíš naopak.
Zaznamenáno
esta do pekel jest dlážděna dobrými úmysly.
kvarkopako
Pohlaví:
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #19 kdy:
23. Listopad 2006, 23:10:35 »
A to já zase jo
Holky to berou jako, že se o chlapa mohou opřít a že když je větší, tak je jakoby jejich ochránce
Mam spolužačku, tak 160cm...ta má přítele přes 190 cm
A to je něco...vypadá to jako když pes doráží na kobylu
Ale klape jim to a problém v tom nevidí ani jeden z nich
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
0724
Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #20 kdy:
25. Listopad 2006, 19:01:08 »
Citace: "LordAli"
Tady má 0254 vyjímečně pravdu. Zbytečně si stavíš (respektive tvůj vkus) překážku.Samozřejmě, že by byl člověk rád o pár centimetrů vyšší než ona, ale tebhkle nedostatek může dobrý vztah mnohanásobně převážit.
Zaznamenáno
spage
Host
Re: Výška aneb o tom to je?
«
Odpověď #21 kdy:
09. Září 2007, 21:45:11 »
Idealni vyska by mela byt takova, aby kluk polibil slecnu bez problemu na celo...
Zaznamenáno
Stacy
Host
«
Odpověď #22 kdy:
10. Září 2007, 15:02:18 »
Citace: spage 09. Září 2007, 21:45:11
Idealni vyska by mela byt takova, aby kluk polibil slecnu bez problemu na celo...
To bylo řečeno pěkně...
K příspěvkům výše - tak chlap může být menší ale šarmantní a okouzlující, ale co taková bidla jako já (měřím 176-178 cm už od svých 12ti nebo 13ti) mají dělat, když většina kluků, a je jedno kolik měří, si vybírá holky nižší než jsou oni..?
Zaznamenáno
Jordan
Pohlaví:
Věk: 35
Místo: Benešov u P.
«
Odpověď #23 kdy:
10. Září 2007, 15:35:22 »
Citace: Stacy 10. Září 2007, 15:02:18
Citace: spage 09. Září 2007, 21:45:11
K příspěvkům výše - tak chlap může být menší ale šarmantní a okouzlující, ale co taková bidla jako já (měřím 176-178 cm už od svých 12ti nebo 13ti) mají dělat, když většina kluků, a je jedno kolik měří, si vybírá holky nižší než jsou oni..?
Dost kluků měří nad 178 cm a velká část z nich upřednostňuje výšku partnerky jen o málo menší či stejnou
, takže tvoje výška mi nepřipadá jako problém
Zaznamenáno
Bez činu zůstává i nejkrásnější myšlenka bezcennou.
J/R
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Minas Morgul
«
Odpověď #24 kdy:
10. Září 2007, 19:50:22 »
Nechci mluvit za holky, ale podle toho co vím, bych to řekl takhle: Pokud je chlap správně vysokej (hodně se prej líbí velikost něco přes 185 cm) má bod nahoru. Pokud je malej, nebo vysokej až příliš, má bod dolů. Jenže takový "body" můžeš získat nebo ztratit na hafo různých věcech, kterých si ženský všímaj. Takže bych se nenervoval.
Btw: můj spolubydla je o 10 cm menší, ale taky asi 10krát úspěšnější u holek, než já.
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------