Drzost
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
16. Říjen 2008, 03:13:48
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
42 426
příspěvků v
1 813
témat od
1 780
uživatelů
Nejnovější uživatel:
angeen
forum.QARK.net
Pokecání
O komunikaci a komunikačních tricích
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Drzost
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Drzost (Přečteno 1733 krát)
Marko
Pohlaví:
Drzost
«
kdy:
01. Květen 2008, 18:55:01 »
Nedávno mi kámoš poradil, že při komunikaci s děvčaty možná nejsem dost drzý. To mě vedlo k zamyšlení co vlastně drzost je (jaká je její podstata
) a jak ji získat... Budu rád za všechny rady...
Zaznamenáno
Avarang3r
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
Re: Drzost
«
Odpověď #1 kdy:
01. Květen 2008, 21:39:30 »
*TIRED* Obávám se, že tohle spadne při příští revizi do "Ke smazání"
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
stix
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Ostrava
«
Odpověď #2 kdy:
03. Květen 2008, 11:51:04 »
Smazat, nesmazat tento dotaz já nevím.... Pokud, Ti poradil kamarád,že nejsi dostatečně drzý,tak by Ti snad taky mohl vysvětlit jak to myslel a nemusíš se tady na to ptát nás. Být drzý,asi není vlastnost kterou můžeš imponovat.. Ale to je na Tobě.
Zaznamenáno
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
«
Odpověď #3 kdy:
03. Květen 2008, 12:23:22 »
Slovo drzost se používá ve více významech; jeden z nich je ten, že je dobré být trochu odvážný vůči holkám, protože kdo si o nic neřekne, ten nic nemá - tj. nechovat se jako kamarád a hodný kluk. Což je téma, ke kterému je tady už dost příspěvků, zkus prolistovat.
Zaznamenáno
Happiness under construction!
hiDDen.ID
Pohlaví:
Věk: 21
«
Odpověď #4 kdy:
09. Květen 2008, 13:55:51 »
hmm neviem drzost, hmm rozmyslkam a zalezi aky typ drzosti urcite je to jedna z ciest ako zaujat avsak podla mna zdaleko nie najefektivnejsia
drze spravanie je take akoby ti nieco chybalo nebiol si si sebaisty atd prsote skryvas sa za drzost, radsej bud taky aky si ak nie si drzi rozhodne neskusaj byt zrazu drzy bud taky aky si a hlavne ver tomu ze to aky si je pritazlive, zabudni na vsetky kecy a daj si v hlave najprv do poriadku sam seba to kto si a co chces
no a na zaver, aspon podla mna je hravost lepsia nez drzost
taksit sebavedomy drzy clvoek a hravy drzy clovek, co tak myslite kto je pre spolocnsot pritazlivejsi?
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #5 kdy:
09. Květen 2008, 15:54:18 »
Mě se při čtení tohoto tématu vybavila jedna příhoda.
Na nádraží jsem nastoupil do motoráčku, u kterýho jsem si nebyl jistej, kam přesně jede, protože na něm nebyla cedule. Tak jsem se zeptal uvnitř sedícího chlapa, o něco staršího, než já: "Prosím vás, jede tenhle vlak na Kroměříž?" On odpověděl: "No podle mě jede na naftu, ale v Kroměříži snad stavět bude."
Můj pocit z toho byl rozpačitej - na jednu stranu jsem musel uznat že jeho odpověď byla vtipná a pohotová, na druhou stranu mi něco říkalo, že takhle by se mnou cizí člověk fakt mluvit neměl.
Asi šlo hlavně o to, jak se u toho tvářil, protože jeho výraz připomínal spíš arogantní úšklebek než úsměv a tón hlasu tomu taky odpovídal. Kdybych byl ženská, tak mě na to nesbalí ani blbou náhodou
Takže bych asi dopuručil to samé, co hidden.id: radši vtipnou drzost podávanou s úsměvem, než drzost jako takovou
Zaznamenáno
DT rulez !!
Richard
Pohlaví:
Věk: 21
Město: FC Boby Brno
«
Odpověď #6 kdy:
10. Květen 2008, 12:03:38 »
vtipná drzost s úsměvem klidně
...
ale ať to neni rádoby drzost
...
to seš pak za šaška
jinak drzost jako taková je víc spojená s odvahou než s arogancí si myslim
Zaznamenáno
alka-n
«
Odpověď #7 kdy:
14. Květen 2008, 20:13:30 »
Hele, ten vzhled neřeš. Mně se to zdá normální a podle mě pokud na to nebudeš upozorňovat tak to nikdo vnímat nebude. Je to asi stejný, jako kdybys každýho při rozhovoru upozorňoval, že seš nervózní a možná budeš mluvit blbosti - tak se lidi na ty blbosti zaměří a seš v háji.
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Věk: 20
«
Odpověď #8 kdy:
14. Květen 2008, 20:17:54 »
Citace: J/R 09. Květen 2008, 15:54:18
Mě se při čtení tohoto tématu vybavila jedna příhoda.
Na nádraží jsem nastoupil do motoráčku, u kterýho jsem si nebyl jistej, kam přesně jede, protože na něm nebyla cedule. Tak jsem se zeptal uvnitř sedícího chlapa, o něco staršího, než já: "Prosím vás, jede tenhle vlak na Kroměříž?" On odpověděl: "No podle mě jede na naftu, ale v Kroměříži snad stavět bude."
Můj pocit z toho byl rozpačitej - na jednu stranu jsem musel uznat že jeho odpověď byla vtipná a pohotová, na druhou stranu mi něco říkalo, že takhle by se mnou cizí člověk fakt mluvit neměl.
Asi šlo hlavně o to, jak se u toho tvářil, protože jeho výraz připomínal spíš arogantní úšklebek než úsměv a tón hlasu tomu taky odpovídal. Kdybych byl ženská, tak mě na to nesbalí ani blbou náhodou
Takže bych asi dopuručil to samé, co hidden.id: radši vtipnou drzost podávanou s úsměvem, než drzost jako takovou
třeba tam ta cedule byla a on si říkal "To je blb, ani cedulu si to nepřečte"
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
alka-n
«
Odpověď #9 kdy:
14. Květen 2008, 21:39:58 »
Citace: alka-n 14. Květen 2008, 20:13:30
Hele, ten vzhled neřeš. Mně se to zdá normální a podle mě pokud na to nebudeš upozorňovat tak to nikdo vnímat nebude. Je to asi stejný, jako kdybys každýho při rozhovoru upozorňoval, že seš nervózní a možná budeš mluvit blbosti - tak se lidi na ty blbosti zaměří a seš v háji.
Promiňte, to mělo být jinam.
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Věk: 25
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #10 kdy:
14. Květen 2008, 22:21:50 »
Citace: Monny 14. Květen 2008, 20:17:54
třeba tam ta cedule byla a on si říkal "To je blb, ani cedulu si to nepřečte"
Třeba fakt byla
Ale ono zrovna docela hustě pršelo, takže mi i přes můj komunikační ostych přišlo schůdnější se zeptat, než obíhat vlak a hledat ceduli
Zaznamenáno
DT rulez !!
DrCaligari
Zatím nad sebou stále přemýšlím .)
«
Odpověď #11 kdy:
11. Srpen 2008, 00:41:12 »
Holky mají opravdu rády drzejší hochy, nez nějaký bačkory. Samozřejmě se drzostí nemyslí to, aby jsi působil jako hulvát nebo buran. To v žádném případě, ale dám ti příklad. Příjdeš za holkou a řekneš ji: Tak, teĎ spolu půjdeme tři minuty rovně, já se budu ptát tebe a naopak, a potom se rozhodnu, jestli si od tebe vezmu číslo. Mimochodem, perfektně se o tom dozvíš v knížce "Jak sbalit ženu".
Zaznamenáno
Dneska jsem o sobě zjistil jendu podstatně důležitou věc - Jsem úžasný!
)
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------