Drzost

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Nedostal jsi svůj aktivační email?
20. Červenec 2008, 22:37:29

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
37 743 příspěvků v 1 666 témat od 1 827 uživatelů
Nejnovější uživatel: Venom
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O komunikaci a komunikačních tricích (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Drzost
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Drzost  (Přečteno 1126 krát)
Marko

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« kdy: 01. Květen 2008, 18:55:01 »

Nedávno mi kámoš poradil, že při komunikaci s děvčaty možná nejsem dost drzý. To mě vedlo k zamyšlení co vlastně drzost je (jaká je její podstata Úsměv) a jak ji získat... Budu rád za všechny rady...
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 21
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 01. Květen 2008, 21:39:30 »

*TIRED* Obávám se, že tohle spadne při příští revizi do "Ke smazání" Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
stix

Věk: 28
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03. Květen 2008, 11:51:04 »

Smazat, nesmazat tento dotaz já nevím.... Pokud, Ti poradil kamarád,že nejsi dostatečně drzý,tak by Ti snad taky mohl vysvětlit jak to myslel a nemusíš se tady na to ptát nás. Být drzý,asi není vlastnost kterou můžeš imponovat.. Ale to je na Tobě.
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. Květen 2008, 12:23:22 »

Slovo drzost se používá ve více významech; jeden z nich je ten, že je dobré být trochu odvážný vůči holkám, protože kdo si o nic neřekne, ten nic nemá - tj. nechovat se jako kamarád a hodný kluk. Což je téma, ke kterému je tady už dost příspěvků, zkus prolistovat.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
hiDDen.ID

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09. Květen 2008, 13:55:51 »

hmm neviem drzost, hmm rozmyslkam a zalezi aky typ drzosti urcite je to jedna z ciest ako zaujat avsak podla mna zdaleko nie najefektivnejsia

drze spravanie je take akoby ti nieco chybalo nebiol si si sebaisty atd prsote skryvas sa za drzost, radsej bud taky aky si ak nie si drzi rozhodne neskusaj byt zrazu drzy bud taky aky si a hlavne ver tomu ze to aky si je pritazlive, zabudni na vsetky kecy a daj si v hlave najprv do poriadku sam seba to kto si a co chces Mrkající

no a na zaver, aspon podla mna je hravost lepsia nez drzost
taksit sebavedomy drzy clvoek a hravy drzy clovek, co tak myslite kto je pre spolocnsot pritazlivejsi?
Zaznamenáno

J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. Květen 2008, 15:54:18 »

Mě se při čtení tohoto tématu vybavila jedna příhoda.

Na nádraží jsem nastoupil  do motoráčku, u kterýho jsem si nebyl jistej, kam přesně jede, protože na něm nebyla cedule. Tak jsem se zeptal uvnitř sedícího chlapa, o něco staršího, než já: "Prosím vás, jede tenhle vlak na Kroměříž?" On odpověděl: "No podle mě jede na naftu, ale v Kroměříži snad stavět bude."

Můj pocit z toho byl rozpačitej - na jednu stranu jsem musel uznat že jeho odpověď byla vtipná a pohotová, na druhou stranu mi něco říkalo, že takhle by se mnou cizí člověk fakt mluvit neměl.
Asi šlo hlavně o to, jak se u toho tvářil, protože jeho výraz připomínal spíš arogantní úšklebek než úsměv a tón hlasu tomu taky odpovídal. Kdybych byl ženská, tak mě na to nesbalí ani blbou náhodou  Nemluvím s tebou

Takže bych asi dopuručil to samé, co hidden.id: radši vtipnou drzost podávanou s úsměvem, než drzost jako takovou
Zaznamenáno

Lost in the desolation of love The sorrows we reap and sow Lost in the desolation of life The path that we walk...
http://www.youtube.com/watch?v=dQ8cIn8sKSQ
Richard
**

Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10. Květen 2008, 12:03:38 »

vtipná drzost s úsměvem klidně...ale ať to neni rádoby drzost...to seš pak za šaška

jinak drzost jako taková je víc spojená s odvahou než s arogancí si myslim
Zaznamenáno
alka-n

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 14. Květen 2008, 20:13:30 »

Hele, ten vzhled neřeš. Mně se to zdá normální a podle mě pokud na to nebudeš upozorňovat tak to nikdo vnímat nebude. Je to asi stejný, jako kdybys každýho při rozhovoru upozorňoval, že seš nervózní a možná budeš mluvit blbosti - tak se lidi na ty blbosti zaměří a seš v háji.
Zaznamenáno
Monny
**

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 14. Květen 2008, 20:17:54 »

Mě se při čtení tohoto tématu vybavila jedna příhoda.

Na nádraží jsem nastoupil  do motoráčku, u kterýho jsem si nebyl jistej, kam přesně jede, protože na něm nebyla cedule. Tak jsem se zeptal uvnitř sedícího chlapa, o něco staršího, než já: "Prosím vás, jede tenhle vlak na Kroměříž?" On odpověděl: "No podle mě jede na naftu, ale v Kroměříži snad stavět bude."

Můj pocit z toho byl rozpačitej - na jednu stranu jsem musel uznat že jeho odpověď byla vtipná a pohotová, na druhou stranu mi něco říkalo, že takhle by se mnou cizí člověk fakt mluvit neměl.
Asi šlo hlavně o to, jak se u toho tvářil, protože jeho výraz připomínal spíš arogantní úšklebek než úsměv a tón hlasu tomu taky odpovídal. Kdybych byl ženská, tak mě na to nesbalí ani blbou náhodou  Nemluvím s tebou

Takže bych asi dopuručil to samé, co hidden.id: radši vtipnou drzost podávanou s úsměvem, než drzost jako takovou

třeba tam ta cedule byla a on si říkal "To je blb, ani cedulu si to nepřečte" Šťastný Šťastný Šťastný
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
alka-n

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 14. Květen 2008, 21:39:58 »

Hele, ten vzhled neřeš. Mně se to zdá normální a podle mě pokud na to nebudeš upozorňovat tak to nikdo vnímat nebude. Je to asi stejný, jako kdybys každýho při rozhovoru upozorňoval, že seš nervózní a možná budeš mluvit blbosti - tak se lidi na ty blbosti zaměří a seš v háji.
Promiňte, to mělo být jinam.
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 14. Květen 2008, 22:21:50 »

třeba tam ta cedule byla a on si říkal "To je blb, ani cedulu si to nepřečte" Šťastný Šťastný Šťastný

Třeba fakt byla  Šťastný Ale ono zrovna docela hustě pršelo, takže mi i přes můj komunikační ostych přišlo schůdnější se zeptat, než obíhat vlak a hledat ceduli Smějící se
Zaznamenáno

Lost in the desolation of love The sorrows we reap and sow Lost in the desolation of life The path that we walk...
http://www.youtube.com/watch?v=dQ8cIn8sKSQ
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS