Jak na mladé maminky...

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 06:28:20

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 300 příspěvků v 1 810 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O komunikaci a komunikačních tricích (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jak na mladé maminky...
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jak na mladé maminky...  (Přečteno 1837 krát)
lotter

Pohlaví: Mužské
Věk: 26
Město: Lysá nad Labem

Zobrazit profil
« kdy: 22. Únor 2008, 04:52:16 »

ČAUVES .....

Mám takovou metodu jak k sobě nalákat mladé "maminky"...

Vždy když jsem u sestry na kávě a má tam nějakou pěknou kamarádku,ale jen do 30let Šťastný a má tam děti,tak se ji začnu věnovat,né kvůli dětem samotným,ale kvůli mamině!!!!   Vždy když vidí jak hezky přistupuji k dětem......tak se jich pak nemůžu zbavit,né všechny jsou takové ale platí to tak na 70%....Už jsem jich takhle sundal 15 Smějící se.....

Někdy když je třeba hezky,tak si vypůjčím od sestry 4.letou nateřinku a vezmu ji třeba na procházku nebo někam kde jsou maminky s dětmi,a vždy se mi podaří se s nějakou tou maminkou uskutečnit rozhovor a třeba i tan telefon mi dají....Pak už jsou děti stranou Smějící se
  Takže,když chcete nějakou maminku,tak se věnujte hlavně dětem!!!!!!

Radím do 30ti let....Pak se jih těžko zbavuje Mrkající
Zaznamenáno

Sám jsem toho moc neprožil,ale jsem dost všímavý....teoretik
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 22. Únor 2008, 14:08:25 »

sundal znamena vojel?
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 22. Únor 2008, 15:40:45 »

Mám takovou metodu jak k sobě nalákat mladé "maminky"...
...
  Takže,když chcete nějakou maminku,tak se věnujte hlavně dětem!!!!!!

No paráda...tos fakt objevil Ameriku Podivený Nic proti, ale tohle snad vážně ví úplně každej... Přemýšlím

Radím do 30ti let....Pak se jih těžko zbavuje Mrkající

Hele a jak to jako poznáš, že jim je do třiceti let Otázka

Jinak, jestli na to můžu říct svůj názor, tak mi to jednak připadá zoufalý...a pak hlavně dost ubohý...takhle využívat/zneužívat jistou citovou vyprahlost ženských takovýmto způsobem...přes dítě... Sákryš

má tam děti,tak se ji začnu věnovat,né kvůli dětem samotným,ale kvůli mamině!!!!

Ovšem proti gustu...a pokud to ty baby berou stejně jako Ty...tak je to v pořádku...pokud ovšem v tomto Tvém chování spatřují něco více, tak je to dle mého názoru chyba a svinstvo Ďábelský
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
lotter

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 22. Únor 2008, 17:44:52 »

jj dostal do postele.... Šťastný
       A mám tam překlep JI mělo být jim!!!......Já nikomu neradím,ale chci se podělit o svoji zkušenost,nato ni hrozného není!!!!

Nechci rozvracet manželství,to vžádném případě,vždy je to naprosto nezávazné!!!A ony o tom vědí také!!!!
   Jak poznám do třiceti???----Mám odhad,podle v zhledu....To má asi každý ne???
            Myslete si co chcete ale ještě jsem (můj názor) žádne neublížil..Vždy jim šlo o to samé jako mě Šťastný

Když se znějakou po čase zase vidím,tak se úplně v klidu bavíme,laškujem atd atd.......
   Tak že si myslím že nic špatného nedělám....Mluvím sám za sebe....Věrnejm manželům se to líbit nebude,ale lidi jako jsem já,existujou...
Zaznamenáno

kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 22. Únor 2008, 19:25:38 »

Nechci rozvracet manželství,to vžádném případě
Akorát že tohle se klidně stát může...jak se Tobě bude líbit, když Tvoje manželka, se kterou máš děcko, se nechá klátit od kdekoho... Přemýšlím
Ovšem výhodu to má...alespoň se ukáže, co jsou ty "maminky" zač...

je to naprosto nezávazné!!!A ony o tom vědí také!!!!
Tak potom je to v pořádku...ikdyž mi to osobně teda fakt moc samozřejmé nepřipadá.

Jak poznám do třiceti???----Mám odhad,podle v zhledu....To má asi každý ne???
Tenhle odhad je v poslední době pěkně k ničemu...třicítka může vypadat na patnáct a naopak...ale to je fuk.

Myslete si co chcete ale ještě jsem (můj názor) žádne neublížil..Vždy jim šlo o to samé jako mě Šťastný
Jasný, v pohodě...každej přece nemůže mít svědomí Podivený

Věrnejm manželům se to líbit nebude,ale lidi jako jsem já,existujou...
To je fakt...příležitost prostě dělá zloděje...a kdybys to nedělal Ty, bude si to užívat někdo jinej...vždyť život je tak krásně jednoduchej Mrkající
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. Únor 2008, 20:05:04 »

cool Potlesk
Zaznamenáno
lotter

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 23. Únor 2008, 05:03:56 »

Já jsem svobodnej,,a dofám že bez dětí,takže mi to asi nevadí
   ale mít holku s dětmi(s mojima) tak mě to asi zabije a teho frajera také.........Jen můj názor...
    Tímhle jsem chtěl poradit jen těm co třeba chtějí,něco mít s nějakou mamkou....nic k navádění a musím také uznat že všechny tak lehce nejdou Úsměv...............Musí te se o něco víc snažit.......

Třicítku jsem si s patnáckou ještě nezaměnil Šťastný......................to fakt ne!!!!!!!!!Prostě odhad....Loni jsem měl 38.let(zatím rekord)
       a jen z toho důvodu že kamarád chdil s její dcerou a já jsem měl náladu na s......Tak jsem ji voj...,a mám ponaučení,páč jsem se
          měsíc musel schováva aby mě mamča skoro stějne staré holky nenašla.....Asi si říkaj...."Mám to naposled.......Tak si to užiju"... Úsměv
    Jsem rád že mě neodsuzujete za to co mě baví(zatím).....Stejnak je to vždy na ženách...no a ne???
Zaznamenáno

J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 23. Únor 2008, 14:23:24 »

Jj, to mi zas někdo pokazil iluze o ženských Úsměv Bych čekal, že v době kdy je žena na mateřské, není většinou ten vztah natolik "přenošenej", aby měla tendenci vyhledávat nevěru, takže mě to překvapilo, že se jich tolik nechalo ojet.

Lottera bych neodsuzoval, za ty podvedené chlápky není vdanej on, nýbrž ty pelešivé ludry, takže je to primárně otázka jejich svědomí
Zaznamenáno

lotter

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 23. Únor 2008, 20:16:45 »

V době když jsou ženy na mateřské(až tak po roce a půl) jsou velice chtivé!!!!Manžílkové by si je měli hodně hlídat....
               Až budu mít někdy svoji ženu a budu mít dítě tak si ji budu hlídat už jen kvůli lidem jako jsem já!!!!!Jsou znuděné a nevědí co s roupama Mrkající
Zaznamenáno

kvarkopako
Globální Moderátor

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 23. Únor 2008, 21:11:27 »

ale mít holku s dětmi(s mojima) tak mě to asi zabije a teho frajera také.........Jen můj názor...
Miluju lidi, co kážou vodu a pijou víno...celkem rozšířená vlastnost dneska...kor v Čechách Podivený

Tímhle jsem chtěl poradit jen těm co třeba chtějí,něco mít s nějakou mamkou
Mno...hlavně na to musí mít člověk povahu a žaludek... Mlčím

nic k navádění a musím také uznat že všechny tak lehce nejdou Úsměv
Že by alespoň sem tam některá měla rozum... Úsměv

mám ponaučení,páč jsem se měsíc musel schováva aby mě mamča skoro stějne staré holky nenašla.....
Jsem sám, komu připadá směšně trapné či trapně směšné, když tohle napíše dospělý člověk... Otázka

Asi si říkaj...."Mám to naposled.......Tak si to užiju"... Úsměv
Aha...novodobý mesiáš...takže Ty seš vlastně něco jako takovej terapeut Nápad

Jsem rád že mě neodsuzujete za to co mě baví(zatím).....
Neodsuzuju...ale vlastní názor mám Pískající

Stejnak je to vždy na ženách...no a ne???
Pokud vím, tak na tohle musí být dva...čili ne!!!

Jj, to mi zas někdo pokazil iluze o ženských Úsměv
A to jsi nějaké měl Mrkající Otázka

Bych čekal, že v době kdy je žena na mateřské, není většinou ten vztah natolik "přenošenej", aby měla tendenci vyhledávat nevěru, takže mě to překvapilo, že se jich tolik nechalo ojet.
Abychom to trošku odlehčili, tak je nutno říci, že "papír" snese všechno...a rozhodně bych počet těch, které se "nechaly ojet" nijak nepřeceňoval Kroutící očima

Lottera bych neodsuzoval, za ty podvedené chlápky není vdanej on, nýbrž ty pelešivé ludry, takže je to primárně otázka jejich svědomí
Je potřeba si uvědomit, že je tu nabídka i poptávka...čili znova opakuji, že není možné tvrdit, že je to primárně otázka svědomí jen jednoho Nápad

Až budu mít někdy svoji ženu a budu mít dítě tak si ji budu hlídat už jen kvůli lidem jako jsem já!!!!!
Tohle mne vážně fascinuje...v jiném topicu vykládáš, jak strašně žárlíš...tady se chlubíš tímhle...to chce vážně neskutečnou náturu Projel jsem to

Ovšem říká se, že kdo s čím zachází, tím také schází...a také platí to, že boží mlýny sice melou pomalu...ale za to mají někdy úžasnou akceleraci... Tralala
Zaznamenáno

E.Burke
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 23. Únor 2008, 21:49:01 »

Citace
Je potřeba si uvědomit, že je tu nabídka i poptávka...čili znova opakuji, že není možné tvrdit, že je to primárně otázka svědomí jen jednoho

Jako jo, ta souvislost tam je. Ale vycházím z toho, že ženská není chlapův majetek, aby jí zakázal se s někým chrápat. Je to její svobodný rozhodnutí a tím pádem její zodpovědnost za následek v podobě ranění citů toho druhýho. Cizí chlap vůči mým citům žádnou odpovědnost nemá; pokud to není někdo cizí, tak je to zas jiný, mezi kámošema se tohle nedělá.

Jinak je pravda, že osobně jsem se tímhle potýkat nemusel, není divu při krátkosti mých minulých vztahů - nevztahů.
Naopak jsem se párkrát pokoušel o zadanou holku, ale to asi skoro každej (v jednom případě se mi kámoš snažil dohodit i vdanou paničku na příležitostný sex, což nakonec nevyšlo, ale dal bych si tehdy říct  Stydlivý)
Zaznamenáno

Opera
*

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 24. Únor 2008, 11:04:08 »

no teda, aspon ze to vim.

koukam ze š*ká uz kazdy s kazdym  Smějící se

a pak ze nemaj byt problemy ve vztazich
Zaznamenáno
Talkboy

Věk: 18
Město: Moravskoslezský kraj

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 23. Červen 2008, 19:52:43 »

lotter: Teda chlape! Mně se to zdá být celé nějak přitažené za vlasy. Ty opravdu pích*š vdané ženy? To se mi nechce věřit. Že bys byl takový Casanova? Nicméně já bych na to teda určitě neměl. Mám svoje svědomí. Zadaná holka je něco jiného; ale vdaná?

- Talkboy -
Zaznamenáno

Život je jedna velká komediální hra. Lidi jsou figurky na hracím poli.
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Věk: 15
Město: Moravské Budějovice

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 12. Srpen 2008, 21:12:08 »

Podle mě tady někdo krapet barví  Stydlivý. Ale kdoví jak. Pravda to bejt může  Eh?.
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS