ale mít holku s dětmi(s mojima) tak mě to asi zabije a teho frajera také.........Jen můj názor...
Miluju lidi, co kážou vodu a pijou víno...celkem rozšířená vlastnost dneska...kor v Čechách

Tímhle jsem chtěl poradit jen těm co třeba chtějí,něco mít s nějakou mamkou
Mno...hlavně na to musí mít člověk povahu a žaludek...

nic k navádění a musím také uznat že všechny tak lehce nejdou

Že by alespoň sem tam některá měla rozum...

mám ponaučení,páč jsem se měsíc musel schováva aby mě mamča skoro stějne staré holky nenašla.....
Jsem sám, komu připadá směšně trapné či trapně směšné, když tohle napíše dospělý člověk...

Asi si říkaj...."Mám to naposled.......Tak si to užiju"...

Aha...novodobý mesiáš...takže Ty seš vlastně něco jako takovej terapeut

Jsem rád že mě neodsuzujete za to co mě baví(zatím).....
Neodsuzuju...ale vlastní názor mám

Stejnak je to vždy na ženách...no a ne???
Pokud vím, tak na tohle musí být dva...čili
ne!!!
Jj, to mi zas někdo pokazil iluze o ženských

A to jsi nějaké měl

Bych čekal, že v době kdy je žena na mateřské, není většinou ten vztah natolik "přenošenej", aby měla tendenci vyhledávat nevěru, takže mě to překvapilo, že se jich tolik nechalo ojet.
Abychom to trošku odlehčili, tak je nutno říci, že "papír" snese všechno...a rozhodně bych počet těch, které se "nechaly ojet" nijak nepřeceňoval

Lottera bych neodsuzoval, za ty podvedené chlápky není vdanej on, nýbrž ty pelešivé ludry, takže je to primárně otázka jejich svědomí
Je potřeba si uvědomit, že je tu nabídka i poptávka...čili znova opakuji, že není možné tvrdit, že je to primárně otázka svědomí jen jednoho

Až budu mít někdy svoji ženu a budu mít dítě tak si ji budu hlídat už jen kvůli lidem jako jsem já!!!!!
Tohle mne vážně fascinuje...v jiném topicu vykládáš, jak strašně žárlíš...tady se chlubíš tímhle...to chce vážně neskutečnou náturu

Ovšem říká se, že kdo s čím zachází, tím také schází...a také platí to, že boží mlýny sice melou pomalu...ale za to mají někdy úžasnou akceleraci...