Lollek
|
|
« Odpověď #25 kdy: 26. Září 2010, 22:29:35 » |
|
Tak treba ja bych si ji rad stahl, prinejmensim ze zvedavosti, jeste sem nic takovyho necetl:(....na ulozto jestli se nepletu, nebo uz spatne vidim,...ji proste stahnout nemuzu, protoze to vypada, ze uz tam neni:( Tak jsem chtel kohokoliv pozadat kdo ji ma, zda by se podelil?...pripadne Diky
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kinyo10
|
|
« Odpověď #26 kdy: 27. Září 2010, 10:29:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lollek
|
|
« Odpověď #27 kdy: 18. Říjen 2010, 20:26:32 » |
|
No dekuju, ti za snahu, ale to je prave ten problem ze i kdyz hledam kdekoliv tak i treba jako na tomhle odkazu mi to proste hlasi ...soubor smazan:(...ted sem byl delsi dobu mimo pc....tak jsem nemohl driv reagovat
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kinyo10
|
|
« Odpověď #28 kdy: 19. Říjen 2010, 13:35:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Lollek
|
|
« Odpověď #29 kdy: 19. Říjen 2010, 22:46:00 » |
|
Ok DIKY ......myslim, ze i na to jsem narazil ale na zaklade velikosti jsem to driv vyloucil....ted uz vim:)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Maťko
Kto si hraje, nezlobí ;)
Pohlaví:
Věk: 32
Místo: Slovakia
|
|
« Odpověď #30 kdy: 26. Říjen 2010, 09:13:04 » |
|
Na jednej kalbe som sa bavil s jedným dievčaťom a rozprávala o tom ako našla v knižnici knižku o balení žien. Samozrejme som nič nepriznal. Ale vraj: Ako zbaliť holku v bazéne? Chodíte okolo bazéna v ktorom je nie jedno ale DVE dievčatá a tvárite sa že niečo hladáte. Dievča za vami príde a spýta sa vás: "Hľadáš niečo?" A ty jej povieš nejaký AFC kompliment a je hotovo A podobných vecí mi vymenovala niekoľko, neviem či to nebola práve táto knižka. Dúfam že nie
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Ty máš problém osloviť holku na ulici? Ty budeš určite pickuper " "Aj obyčajným "Ahoj" môže začať neobyčajný príbeh "
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #31 kdy: 26. Říjen 2010, 09:32:57 » |
|
btw, co je ta holka v tvém avataru zač? vypadá jak kdyby si klepkla a mělo následovat rozepnutí poklopce a blow job xD
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Maťko
Kto si hraje, nezlobí ;)
Pohlaví:
Věk: 32
Místo: Slovakia
|
|
« Odpověď #32 kdy: 26. Říjen 2010, 10:52:35 » |
|
btw, co je ta holka v tvém avataru zač? vypadá jak kdyby si klepkla a mělo následovat rozepnutí poklopce a blow job xD
Neviem kto to je, páčia sa mi jej oči. Dúfam že raz takú nájdem a bude robiť presne to čo si myslíš že robí
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Ty máš problém osloviť holku na ulici? Ty budeš určite pickuper " "Aj obyčajným "Ahoj" môže začať neobyčajný príbeh "
|
|
|
fagot
|
|
« Odpověď #33 kdy: 08. Listopad 2010, 00:01:57 » |
|
Pohoda, task ta knizka nema chybu ! Je to perfektni bnavod jak na zeny ! Sto pro Ahoj, chci se jen zeptat, hledal jsem jí na ulož to, ale všude už je to odstraněný. Nemohl by mi ji někdo z vás poslat jako soukromou zprávu nebo přes ICQ? Přeci jenom jsem studentík a dvě kilča se mě za to nechce dávat...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Hulk123
|
|
« Odpověď #34 kdy: 23. Leden 2011, 18:53:58 » |
|
At hledá jak hledám nikde to nemůžu najít kdybyste na to někde narazili pošlate mi prosím odkaz. dík
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
izmy
Pohlaví:
Věk: 31
Místo: Praha