Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
Místo: Praha
|
|
« kdy: 14. Srpen 2009, 17:29:36 » |
|
Pomohla vám kniha Mluvte jako mluvčí ?
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo ví, třeba i tady..
|
|
|
Rend
Thoughts become things.
Pohlaví:
Věk: 31
|
|
« Odpověď #1 kdy: 14. Srpen 2009, 17:43:56 » |
|
Ne, po 10ti cvičeních mi šla neuvěřitelně na nervy... a když sem si povídal sám pro sebe, připadal sem si jak blbec
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen mrtvé ryby plavou s proudem!
|
|
|
Hox
Ikdyž zrovna nepíšu,forum pročítám
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #2 kdy: 14. Srpen 2009, 20:40:43 » |
|
Mě celkem jo...ikdyž nevím která to ted byla...čtu/poslouchám hodně,zatím celkem dobré
|
|
|
Zaznamenáno
|
Fortis cadere, cedere non potest Femina varium et mutabile semper Amor tussisque non celat
|
|
|
pulse
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #3 kdy: 15. Srpen 2009, 10:20:46 » |
|
já cvičení z ní strašně dlouho flákám, ale když sem je dělal tak mi to dost pomáhalo .. a s tim jak sem si povídal pro sebe sem si kupodivu ani moc blbě nepřišel
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
maca
Pohlaví:
Věk: 32
|
|
« Odpověď #4 kdy: 16. Srpen 2009, 00:28:21 » |
|
já jsem u 24. cvičení (postupuji tempem cca 1 cvičení denně) a zatím vidím jen malé zlepšení
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Hox
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #5 kdy: 16. Srpen 2009, 08:19:20 » |
|
sice malé...ale je tam ...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Fortis cadere, cedere non potest Femina varium et mutabile semper Amor tussisque non celat
|
|
|
Samuel
Pohlaví:
Věk: 34
|
|
« Odpověď #6 kdy: 16. Srpen 2009, 18:37:50 » |
|
Vydržel jsem do 60te lekce což jsou asi 2 měsíce a spolužáci mi tvrdili že jsem najednou nějaký řečník bo tak, ale teď jsem lemplil a asi se mi to z hlavy vykouřilo ale aspoň vím že to funguje, sám jsem pozoroval jak si na vše lehce spomenu, i na cizí výrazy. Ale především výslovnost to zlepší, ale reklamu tu autorovi dělat nechci!
|
|
|
Zaznamenáno
|
Morálka je poslední baštou zbabělce!
|
|
|
Hox
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #7 kdy: 16. Srpen 2009, 20:30:55 » |
|
Tady je dukaz že to funguje!
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Abruzzi
|
|
« Odpověď #8 kdy: 09. Listopad 2009, 20:33:00 » |
|
U cvičení č.8 mě to přestalo bavit, a jelikož se všichni doma přítomní divili co to provádim, začal jsem si připadat blbě a pak jsem toho nechal. Ale jinak nemůžu říct že by to člověku nepomohlo. Je to rozhodně komunikaci prospěšný. Doporučuju
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
WannaHer2
|
|
« Odpověď #9 kdy: 08. Leden 2010, 20:38:27 » |
|
Tak asi tak před rokem jsem si udělal několik cvičení (cca asi 45) a v té době jsem určitě pozoroval zlepšování, protože do té doby jsem nikdy nic takového nedělal, ale pak jsem s tím, kvůli slabé vůli postupně přestával, až jsem přestal úplně. Tak jsem si před nedávnem řekl, že bych si to měl oprášit, a tak jsem začal 19.12. 2009. Rozplánoval jsem si to 4 cvičení na každý den (s tím, že 1 cvičení dělám +-15 minut). Někdy samozřejmě třeba den vynechám,když nemám čas nebo tak, ale pak další den musím tím pádem udělat 8 cvičení,což mě nutí to dělat průběžně. Dnes jsem už udělal 6 cvičení a čekají mě ještě 4,protože jsem se trochu opozdil :-D. Teď už jsem u cvičení č. 80 a pojedu dál. Jen doufám,že to dodržím. Jen asi jednou se mi zatím stalo, že jsem měl absolutně "duto v palici" že jsem nedokázal udělat ani jedno cvičení,ale to bylo nevyspáním. Většinou, když dělám v ten den první cvičení, tak je to slabší, ale u 2-3 a dalších cvičení už mi jede huba skoro sama(mně pomáhá při tom gestikulovat, máchat rukama a všelijak se "pitvořít" . A jestli pozoruju zlepšení v mluvení. To rozhodně, a je to i celkem zábava. Taky ty cvičení dělám, když se mnou nikdo není, protože to bych s připadal divně. Takže kdo to chce zkusit, tak mu-jí přeju vytrvalost, rozhodně vám to něco dá.. Až dodělám celou knížku nebo se budu blížit ke konci, tak sem možná dám report, jak to se mnou vypadá...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
nitrona
|
|
« Odpověď #10 kdy: 05. Únor 2010, 18:09:25 » |
|
byl by někdo tak hodný a poslal mi ji na e-mail? linky jsou mrtvé moc bych to ocenil, děkuji pojsl.m@gmail.com
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #11 kdy: 28. Říjen 2010, 00:30:57 » |
|
Koukal jsem teď na stránky o téhle knize: http://mluvtejakomluvci.cz/ a projel si tu ukázkovou kapitolu a ačkoli je půl druhý v noci a chce se mi dost spát, tak mi cokoli z toho nedělalo nejmenší problém. Zkusím si tu knihu sehnat a zkusit si více cvičení, mohlo by mě to bavit Jinak jsem kdysi dělal nějaké testy ohledně výběru střední školy a budoucího povolání - dělali jsme je v 9. třídě hromadně s nějakou psycholožkou - a tam mi vyšlo, že mám znatelně větší slovní zásobu (a to ani zdaleka nejsem žádný knihomol). Je pravda, že dokážu v pohodě mluvit spatra (tohle imho dost souvisí se sebevědomím). Snad tohle všechno souvisí s tím, že od mala chodím na dramatický kroužek
|
|
« Poslední změna: 28. Říjen 2010, 00:36:24 od paul27 »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
Věk: 29
Místo: Maloměst o/a
|
|
« Odpověď #12 kdy: 01. Listopad 2010, 20:37:31 » |
|
Já myslim že to je suprová věc...navíc si kolikrát ujasníš jakej máš názor na různý věci...Největší problém mi asi dělá poslední cvičení dopln písmena
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jak se můžete bát něčeho co vás osvobodí ? Na světě existuje jen jedno hrdinství : Vidět svět takový, jaký je a milovat ho.
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #13 kdy: 26. Leden 2011, 18:42:04 » |
|
nevíte někdo jestli to maj v luxoru na václaváku?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #14 kdy: 26. Leden 2011, 19:27:03 » |
|
diky ti
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #15 kdy: 26. Leden 2011, 19:46:12 » |
|
Odměnou je mi hřejivý pocit u srdíčka za pomoc bližnímu svému
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jak se můžete bát něčeho co vás osvobodí ? Na světě existuje jen jedno hrdinství : Vidět svět takový, jaký je a milovat ho.
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #16 kdy: 26. Leden 2011, 22:34:10 » |
|
Neboj, já ti pošlu aspoň pohled z Prahy
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #17 kdy: 27. Leden 2011, 05:09:40 » |
|
To budu nesmírně potěšen
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #18 kdy: 27. Leden 2011, 10:34:34 » |
|
To budu nesmírně potěšen To my víme, Matěji. Přecjenom ty jako správný vesničan po tý Praze přímo slintáš
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ezio
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #19 kdy: 27. Leden 2011, 21:35:45 » |
|
Já bych nemoh takhle bydlet někde mimo... to tě za chvilku všechny holky musej znát ne Btw kousek od Rychnova mám chatu tak to tam docela znám
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Chandler
Pohlaví:
Místo: CR
|
|
« Odpověď #20 kdy: 14. Únor 2011, 19:22:35 » |
|
Dělám od novýho roku 1. cvičení denně. To znamená že mám za sebou 45 cvičení. Zlepšení pocituji zhruba od 30 cvičení. Poslední dobou vidím zlepšení i v normální komunikaci... Takže můžu prohlásit, že mě pomáhá.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život není takovej jaký si vysníme, ale takovej jakej si ho uděláme! Tak zvedni prdel a začni něco dělat.
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #21 kdy: 16. Únor 2011, 20:10:15 » |
|
Prosím posílejte si kdyžtak linky soukromě po ICQ nebo přes IM. Q to nechce mít warez. Díky.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Adam1
Pohlaví:
Věk: 28
|
|
« Odpověď #22 kdy: 21. Únor 2011, 18:01:44 » |
|
Knížku mám a právě jsem začal s cvičeními. Musim říct že to vypadá hodně zajímavě, a věřim že po dodělání 180. cvičení na tom budu o hodně líp, dělám 3 cvičení denně takže za 2 měsíce to budu mít hotový, pak samozřejmě dám vědět jestli to pomohlo nebo ne.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
puzzle
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #23 kdy: 21. Únor 2011, 19:12:56 » |
|
Občas si ještě nějaké cvičení udělám, každoádně to je pro mě dost časově náročné. U těch otázek, na které se má odpovídat, vždycky strávím tak 10 minut na jedné otázce (když se krotím a moc se nerozkecám). Je jich tam tuším 5. Dost se mi líbí třeba to cvičení s doplňováním písmenek, to mi moc nejde, takže mám silnou motivaci se zlepšovat.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Matth3w
Life lover
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #24 kdy: 21. Únor 2011, 19:42:46 » |
|
Vidíš já zas doplnování písmenek většinou přeskakuju nevidím v tom moc smysl pro mluvení spíš je to jak pravopis
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|