Pruzkum

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 18:13:37

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 314 příspěvků v 1 811 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O komunikaci a komunikačních tricích (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Pruzkum
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Pruzkum  (Přečteno 932 krát)
TheSelf

Zobrazit profil
« kdy: 15. Duben 2008, 17:43:35 »

Zajímalo by mě, kolik lidí tady četlo The Game od Neila Strausse a vůbec jak moc se v Čechách používají poznatky americké Seduction Community. Jste s ní seznámení? Používá to tady každej, takže se nemá ani smysl učit ty routines, anebo je to pro vás novinka?
Zaznamenáno
Brnator
**

Pohlaví: Mužské

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Duben 2008, 19:51:37 »

Přelouskal jsem zatím asi prvních 100 stranek, celkem zajímavý, ale kromě užitečných informací je tam hrozně moc balastu, ale chyba je asi spíš v tom, že jsem čekal, že to je příručka a ono je to psané v trochu jiném stylu.
Zaznamenáno
Sagi

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 15. Duben 2008, 21:24:40 »

četl  Pssst!
Zaznamenáno
TheSelf

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15. Duben 2008, 21:27:11 »

Ok, trocha blbe sem se vyjadril. Nejde ani tak o tu knihu, ale spis o tu komunitu, na kterou ta kniha upozornuje. Pouziva tady nekdo poznatky ze vsech tech knih, ktere jsou z tehle komunity? (The Mystery Method od Mysteryho, How to get any women you desire into bed od Rosse Jeffriese, vsechny praktiky od Davida DeAngela, Tylera Durdena, mozna dokonce vsechny nashromazdene field reporty z alt.seduction.fast).
Jde mi o to, ze v Americe je takhle komunita hodne znama, takze tam jdete do klubu a vyrknete tradicni opener "Hey, I need a female opinion on something ..." a holka ti vzdycky rekne "I was asked this question so many times, what's the big deal?".
Zaznamenáno
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15. Duben 2008, 21:45:21 »

Nedávno jsem se o pickup začal zajímat. Už jsem pár rutin vyzkoušel a docela fungují, jen to je zas něco novýho, takže to chce se uvolnit a pak to jde v pohodě.

The Game jsem nečetl, ale chystám se. Nejen proto, že jsem shlédnul celý Mysteryho pořad The Pickup Artist a skutečně to stojí za to.

A co se týče toho, že to v americe holky znají, to ani neříkej Úsměv - v srpnu tam letím studovat, tak jsem chtěl po večerech zkoušet, ale teď se začínám bát.  Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 15. Duben 2008, 21:48:29 »

NO, tak tady to tak neni, no... tady skoro zadna holka nevi co je pickup Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
TheSelf

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 15. Duben 2008, 22:04:09 »

NO, tak tady to tak neni, no... tady skoro zadna holka nevi co je pickup Šťastný
To je dobre, to je dobre. Ja ted zrovna zacal a byl sem tedka rok pryc, takze ani nevim, jak je to v te nasi republice s pickupem. V americe uz maj vylozene problem, ze je komunita moc velka. Ale plati to jen pro velka mesta, jako LA. Obzvlast Californie, teda, tam bylo centrum komunity.
Beduinovi preji do studia hodne stesti. Studium v zahranici (a hlavne v Americe) je to nejlepsi, co muzes udelat. Ne ani tak kvuli studiu, ale kvuli zivotnimu stylu, ktery se tam naucis a ktery ti otevre strasne moc dveri. Je fakt pravda, ze ceska republika trpi syndromem malomestactvi a uzavrenosti. Podle jsou u nas hodne schopny lidi, ale hodne velky diry v mezilidsky komunikaci, kterou budem dlouho za zapadem dohanet. To sem trochu odbocil.
Jinak The Game je uzasna kniha. Je to denik kluka, kterej zacal jako absolutni nula bez sexu a skoncil behem dvou let jako Nejlepsi Pickup Artist sveta.
Tohle je on po a pred: http://theseductionbible.com/images/neil-strauss-before-and-after1.jpg
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 kdy: 15. Duben 2008, 22:56:50 »

Hehe, to byl dobrá socka, teda Mrkající Je vidět, že vzhled a s tím spojené sebevědomí je první krok Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS