Acid
|
|
« Odpověď #75 kdy: 27. Srpen 2006, 12:29:16 » |
|
To je ukazka, jak se dostat od body languagea a neverbální komunikace k psychologii (off topic). az budes admin tak zi davej off ale ty admin nejses Admin nejsem a admin taky nebudu. Ale jsem ctenar a nerad ctu hovadiny, ktery tady pises. Nema to s neverbalni komunikaci nic spolecnyho! tak na to nereaguj... myslim ze v diskuzi se nemluvi jen o jednom tematu a jinam k derenu jsem nepresel ja... v tematu se mluvi k tematu.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #76 kdy: 27. Srpen 2006, 12:32:19 » |
|
tak na to nereaguj... myslim ze v diskuzi se nemluvi jen o jednom tematu a jinam k derenu jsem nepresel ja... (kdybys s holkou mluvi o sportu a ona presla k sexu tak bys ji rekl ze odchazi k tematu? zymisli se nad sebou ) omlouvam jse ze rad ke svim prispevkum pripisuji dalsi vety ale vzdycky mne neco napadne ,.)
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
Acid
|
|
« Odpověď #77 kdy: 27. Srpen 2006, 12:33:36 » |
|
tak na to nereaguj... myslim ze v diskuzi se nemluvi jen o jednom tematu a jinam k derenu jsem nepresel ja... (kdybys s holkou mluvi o sportu a ona presla k sexu tak bys ji rekl ze odchazi k tematu? zymisli se nad sebou ) omlouvam jse ze rad ke svim prispevkum pripisuji dalsi vety ale vzdycky mne neco napadne ,.) super takze jsi presel od fora k realne komunikaci .. bezva .. stop spam
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
Věk: 33
Místo: icq na požádání v PM
|
|
« Odpověď #78 kdy: 27. Srpen 2006, 12:37:59 » |
|
to je toho hlavne ze je o cem psat ne?
|
|
|
Zaznamenáno
|
World isn't bad but people are New systems generate new problems když nejde o život jde o howno --------------------Dixi--------------------
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #79 kdy: 27. Srpen 2006, 12:48:37 » |
|
to je toho hlavne ze je o cem psat ne? konecne inteligentni clovek... myslim ze fora jsou napodobeni komunikace ale jen v pismenach s lidma co nejsou v blizkem okoli
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
Acid
|
|
« Odpověď #80 kdy: 27. Srpen 2006, 12:51:59 » |
|
to je toho hlavne ze je o cem psat ne? tak od tebe to chapu, kdyz se podivam na to kolik mas prispevku ... myslim ze je to i jasny
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #81 kdy: 27. Srpen 2006, 12:55:48 » |
|
to je toho hlavne ze je o cem psat ne? tak od tebe to chapu, kdyz se podivam na to kolik mas prispevku ... myslim ze je to i jasny ty si myslis ze zavisi na prispevcich (poctu)?
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #82 kdy: 27. Srpen 2006, 12:59:11 » |
|
acide nyni jsem svedkem jak mazes cast tveho prispevku! nekritizoval jsi mne za to minule?
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
Benik
Host
|
|
« Odpověď #83 kdy: 27. Srpen 2006, 13:19:24 » |
|
Mikmik uz nepis sakra dej mi cas at te dozenu s prispevkama
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #84 kdy: 27. Srpen 2006, 13:22:30 » |
|
to je toho hlavne ze je o cem psat ne? tak od tebe to chapu, kdyz se podivam na to kolik mas prispevku ... myslim ze je to i jasny ty si myslis ze zavisi na prispevcich (poctu)? dulezita je kvalita nikovliv kvantita :Pschvalne se podivej na vsechny me prispevky..imho ma kazdej myslenku,,,
|
|
|
Zaznamenáno
|
World isn't bad but people are New systems generate new problems když nejde o život jde o howno --------------------Dixi--------------------
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #85 kdy: 27. Srpen 2006, 13:23:41 » |
|
Mikmik uz nepis sakra dej mi cas at te dozenu s prispevkama to tak
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Acid
|
|
« Odpověď #86 kdy: 27. Srpen 2006, 13:25:07 » |
|
Tak koukám, že se nám tady množí post-hunteři
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Mikmik
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #87 kdy: 27. Srpen 2006, 13:30:23 » |
|
ale ale... dobre dneska koncim a jdu parit nejakou gamesu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #88 kdy: 27. Srpen 2006, 17:15:24 » |
|
Tak koukám, že se nám tady množí post-hunteři kdyz zajdu k do extremu ma toto neco k tematu?
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
Krengor
Místo: Lysá nad Labem
|
|
« Odpověď #89 kdy: 27. Srpen 2006, 17:33:42 » |
|
nechcete se přestat hádat jak malý děcka?
|
|
|
Zaznamenáno
|
ekončí jen to, co nezačíná.
|
|
|
golop
|
|
« Odpověď #90 kdy: 27. Srpen 2006, 18:32:02 » |
|
nechcete se přestat hádat jak malý děcka? ja jse jen obhajuji ja nejsem zdroj hadek
|
|
|
Zaznamenáno
|
arkour dává svobodu...
|
|
|
dexx
Host
|
|
« Odpověď #91 kdy: 29. Srpen 2006, 23:53:17 » |
|
Když jsme u těch ploužáků tak ty zvládám hned dva - doleva a doprava..
Kdyz jsme u te neverbalni komunikace, tak si vsimni, ze vzdycky lidi tancuji plouzak po smeru hodinovych rucicek. Jinak s kamaradkou jsem si nacvicil oba smery Nejspíš záleží na vedoucím partnerovi jinak pohyb doprava je asi pro mozek přirozenější a lépe stravitelný Zalezi na jaky si polokouli
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
dexx
Host
|
|
« Odpověď #92 kdy: 01. Září 2006, 13:30:51 » |
|
Jaký je Váš názor na te toto tolik diskutované odvětví mezilidské komunikace? Používáte v praxi vědomě nonverbální komunikaci k ovládnutí jiné osoby? Doporučte literaturu ze které se dobře studuje.. Já osobně můžu jen doporučit knihu Davida Lewise - Tajná řeč těla Škoda, že tu knihu nikde nemaj ..aspoň ne na netu...asi se budu muset projít do města...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ire
Místo: Město kde se vše dělá jinak než jinde
|
|
« Odpověď #93 kdy: 04. Říjen 2006, 18:31:43 » |
|
Abych přidal svou trošku do mlýna, objevil jsem knihu "How to make people like you in 90 seconds or less" - Nicolas Boothman. Překládat název asi nemá smysl, protože knihu vlastním pouze v EN elektronické podobě. (k sosnutí je přes torrenty, pro zájemce na email(7MB).
Bohužel dosud nebyl čas se do ni vrhnout, proto Vám neposkytnu žádný konkrétní popisek, snad jen opis z obálky knihy: "Learn to read body language, synchronize behaviour and make warm, meaningful connection."
Pokud ji někdo zná, byl bych velice rád, kdyby se s námi pověděl o pocity.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lampamekvak
|
|
« Odpověď #94 kdy: 05. Říjen 2006, 13:17:01 » |
|
no a já přidám odkaz na ten torrent http://thepiratebay.org/tor/3522546/How_to_Make_People_Like_You_in_90_Seconds_or_Less_(ebookspreview
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Ondrash
Pohlaví:
Věk: 43
Místo: Neverhood
|
|
« Odpověď #95 kdy: 05. Říjen 2006, 14:05:07 » |
|
Každopádně ovládat ostatní není příliš obtížné, pokud vezmete v úvahu, že každý z nás rád udělá to, co je pro něj prospěšné - teď jen takové téma najít a umět jej tomu druhému dostatěčně vhodně prezentovat. Jen ještě dodám, že ovládáním ani manipulací nemám na mysli cokoliv negativního či špatného. Mohl by jsi prosim doporucit z vlastni zkusenosti nejakou literaturu v tomto ohledu? Neco od zakladni urovne az po pokrocilejsi, co by stalo ze to si precist v ramci reci tela a ovlivnovani okoli. Zda budou zapotrebi i nejake zaklady psychologie, tak vhodnou literaturu i na tohle tema. Diky.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
lampamekvak
|
|
« Odpověď #96 kdy: 05. Říjen 2006, 18:00:04 » |
|
no ... ono stačí si vzpomenout na ty spamy a reklamy na netu co se vydávají za oznámení že jsi něco vyhrál ... začátečník jim pak klidně vykecá heslo k účtu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Hydr0gen
|
|
« Odpověď #97 kdy: 10. Říjen 2006, 16:39:28 » |
|
Stáhl jsem tu knihu How to make people like you... a po pár desítkách stran zatím hodně keců a minimum informací. Fakt je, že jsem už jednu knihu o NLP četl, takže ty podstatný věci už vím.
P.S.: Admini, co takhle promazat ten OT spam.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
LordAli
Věk: 1017
Místo: Mousillon
|
|
« Odpověď #98 kdy: 10. Říjen 2006, 17:07:42 » |
|
Stáhl jsem tu knihu How to make people like you... a po pár desítkách stran zatím hodně keců a minimum informací. Fakt je, že jsem už jednu knihu o NLP četl, takže ty podstatný věci už vím.
P.S.: Admini, co takhle promazat ten OT spam. Tak vynech předmluvu, obsah a poděkování a třeba tam už budou nějaké informace
|
|
|
Zaznamenáno
|
Láska jest plna jedu i medu! Láskou se sluha nenasytí. Škoda krásy, kde rozumu není. Bez opatrnosti i moudrost slepa.
|
|
|
Bob
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Brno
|
|
« Odpověď #99 kdy: 31. Březen 2007, 13:01:45 » |
|
Jaký je Váš názor na te toto tolik diskutované odvětví mezilidské komunikace? Používáte v praxi vědomě nonverbální komunikaci k ovládnutí jiné osoby? Doporučte literaturu ze které se dobře studuje.. Já osobně můžu jen doporučit knihu Davida Lewise - Tajná řeč těla 1. Dobrý 2. Ano 3. K čemu literaturu? Praxe je lepší.
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Jak vypadáte je daleko méně důležité, než jak se cítíte." - D. Lewis
|
|
|
|