Steamfox: Každá skupina lidí co dělají nějakou věc má svojí hantýrku. Když jedeš na lodích, tak taky neříkáš "řidič", ale "zadák". V brně nedávají "rány", ale "dacky", mechanik ti nevyklepe "plechový kryt motoru", ale "haubtnu" a stejně tak pickuper nejde "pokecat s krásnou blondýnkou a její kamarádku", ale jde "otevřít dvojset s HB9"
Není na tom nic špatného. Navíc pickup je furt tak trochu underground, takže se mi celkem líbí, že můžu v klidu pokecat s kámošem v buse, jak "jsem otevřel HBčko, co mi dávalo IOIka, ale měla BitchShield jak blázen tak sem ejectnul" a nikdo okolo mně (pokud mě celou dobu neposlouchá a nesnaží se) nemá šanci pochopit o čem se bavíme
To je pravda, ale tyhle proste zni 'otravnejc', nez ostatni. Mozna kvuli tomu, ze jsou z poloviny v anglictine a ja osobne moc michani anglictiny do cestiny nemusim. Ale uznavam, ze nekdy pro danou vec cestina proste slovo nema.
Eclipse: Mluvis mi z duse. Osobne pro me je pickup (na ty povrchni strance, na ktery ho delam) proste ziskavani komunikacniho talentu a o holky mi jde az na poslednim miste (mozna prave proto se skoro neda rict, ze delam pickup
). Nikdy jsem nemel s holkama problem (i kdyz netvrdim, ze neni misto pro zlepseni - vzdycky je) a je to pro me spis manipulacni prostredek (hrube receno
).
Omluvte diakritiku, iPod.