henry
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod!
Pohlaví:
Věk: 39
Místo: Plzeň
|
|
« Odpověď #25 kdy: 28. Červenec 2008, 21:18:22 » |
|
Zas až tak moc všechny ty strany záživný nejsou ... chvilkama jsou tam normální příběhy ze života nebo popisy situací, které mě orpavdu vubec nezajimaly... to je pravda no, jestli někdo čeká že na všech stranách budou návody jak na ženský, tak jste na omylu... je to prostě psaný jak příběh...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Eclectic
|
|
« Odpověď #26 kdy: 03. Srpen 2008, 17:43:46 » |
|
jako ženská si v téhle knížce asi moc nepočtu, co?...Nebo jo?
Monny, docela by mě zajímalo, jak by se na tohle dívala žena, takže pokud máš čas (a peníze), zkus si to přečíst. Tvůj názor by tu mohl být dost zajímavej.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Vyber si. Můžeš buď věřit ve svůj neúspěch, nebo ve svůj úspěch. V obou případech máš pravdu. Neexistují neúspěchy, jen výsledky a ponaučení z výsledků.
|
|
|
Tedy
Věk: 32
|
|
« Odpověď #27 kdy: 12. Srpen 2008, 19:43:27 » |
|
Tak jsem nakonec ani já neodolal a knížku HRA si p§jčil Teď doufám, že naplní moje očekávání ... když zde slyším většinou velkou chválu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Buchy
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #28 kdy: 17. Srpen 2008, 13:25:11 » |
|
Tak jsem nakonec ani já neodolal a knížku HRA si p§jčil Teď doufám, že naplní moje očekávání ... když zde slyším většinou velkou chválu začátek a konec je nej
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nikdy nezažili, je docela pravděpodobné, že vy také ne." N.N.
|
|
|
Harry
|
|
« Odpověď #29 kdy: 17. Srpen 2008, 17:02:06 » |
|
Upřímně z te knihy si clovek moc nevezme, i když jednu věc jsem se z ní naučil a to vytvářet negy na slečnu kterou chci sbalit (strana 47-49), jinak třeba od Tomáše Baránka - Jak sbalit ženu je taky velice dobrá, ale je trošku pro zkušenější co dokáží holku oslovit ale dál pokulhávají, prostě nejlepší je zkombinovat qarka a Baránka, toť můj konečný názor. Jinak otvíráky by si měl každý vymyslet a zažít sám, tak je to přirozené, ale občas nějaká inspirace neuškodí Na negace pozor. Většina holek je frustrovanych jako chlapy. A ženská ktera je pěkna si to o sobě nemusí myslet. A když použijete NEG. Tak ji vlastně dokazujete, že na vás nemá, a může přemýšlet nad tim proč za ní přicházíte jen aby ste jí urážel. Než člověk použije neg musí zvážit jestli mu to spíš neuškodí
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Hank Moody method :)
Pohlaví:
Věk: 31
Místo: Moravské Budějovice
|
|
« Odpověď #30 kdy: 17. Srpen 2008, 17:37:16 » |
|
Upřímně z te knihy si clovek moc nevezme, i když jednu věc jsem se z ní naučil a to vytvářet negy na slečnu kterou chci sbalit (strana 47-49), jinak třeba od Tomáše Baránka - Jak sbalit ženu je taky velice dobrá, ale je trošku pro zkušenější co dokáží holku oslovit ale dál pokulhávají, prostě nejlepší je zkombinovat qarka a Baránka, toť můj konečný názor. Jinak otvíráky by si měl každý vymyslet a zažít sám, tak je to přirozené, ale občas nějaká inspirace neuškodí Na negace pozor. Většina holek je frustrovanych jako chlapy. A ženská ktera je pěkna si to o sobě nemusí myslet. A když použijete NEG. Tak ji vlastně dokazujete, že na vás nemá, a může přemýšlet nad tim proč za ní přicházíte jen aby ste jí urážel. Než člověk použije neg musí zvážit jestli mu to spíš neuškodí Záleží na každý holce. Každá je jiná a pokaždý a u všeho musíš zvážit co můžeš a co ne...
|
|
|
Zaznamenáno
|
...:: ::...
|
|
|
Comanch
Pohlaví:
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #31 kdy: 17. Srpen 2008, 20:40:45 » |
|
Toto je Neil Strauss Tak jak vypadal předtím a potom
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
J/R
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Minas Morgul
|
|
« Odpověď #32 kdy: 18. Srpen 2008, 00:44:05 » |
|
LOL. Vpravo vypadá docela podobně jak já - mám teda o dost delší a naštěstí i hustší vlasy + modernější brýle, ale jinak jsem taky takovej "krasavec". Vlevo zas vypadá tak nějak slizce, řekl bych jak nějakej gigolo, ale uznávám, že ženským se to bude určitě líbit víc.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
dares1m
Host
|
|
« Odpověď #33 kdy: 18. Srpen 2008, 12:20:44 » |
|
jinak - pro ty kdo nevi - ty piercingy jsou falesne jedna z prvnich investici co udelal
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #34 kdy: 18. Srpen 2008, 12:52:08 » |
|
Tady nevypadá jak gigolo...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
J/R
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: Minas Morgul
|
|
« Odpověď #35 kdy: 18. Srpen 2008, 20:59:31 » |
|
Tak jsem se trochu pídil na netu po recenzích na tuhle knihu a našel jsem tuhle, kde píšou jaká je to sračka (skoro o tom mluví jak o nějakým nebezpečným toxickým materiálu ) což jsem fakt nečekal, jak to tady všichni vychvalují až do nebes. http://salon.eu.sk/article.php?article=324-kniha-tyzdna-hra-neila-straussaAle můžu říct, že mě to možná i utvrdilo v tom, že si to seženu a přečtu, hned jak bude čas...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #36 kdy: 18. Srpen 2008, 21:31:07 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #37 kdy: 23. Srpen 2008, 20:03:14 » |
|
Tak už jsem šťastným majitelem Mám to od včera a už sem na 400 straně
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Buchy
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #38 kdy: 23. Srpen 2008, 23:05:48 » |
|
Tak už jsem šťastným majitelem Mám to od včera a už sem na 400 straně LoL ... gratuluju..... já to mám od konce června a jsem teprve na 250té straně
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nikdy nezažili, je docela pravděpodobné, že vy také ne." N.N.
|
|
|
Tedy
|
|
« Odpověď #39 kdy: 24. Srpen 2008, 10:10:59 » |
|
Já jí mám dneska dvanáctým dnem a jsem skoro na 300. straně. Ale řeknu to takhle - dlouho jsem knížku nečetl tak intenzivně jako tuto, opravdu se mi líbí
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Comanch
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #40 kdy: 25. Srpen 2008, 15:29:03 » |
|
Já jsem taky na konci a musím říct že trn konec je pěkná nuda. Pojednává se tam pouze o jejich osudech a skoro nic o pickupu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #41 kdy: 25. Srpen 2008, 18:22:55 » |
|
Ale špatný to nebylo..
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milhaus
Jsem introvert, ale léčím se....
Pohlaví:
Místo: Morava
|
|
« Odpověď #42 kdy: 27. Srpen 2008, 13:31:02 » |
|
Tak už jsem šťastným majitelem Mám to od včera a už sem na 400 straně Kolik hodin si u toho strávil? Já ji mám asi měsíc a sem zhruba na 250 stránce. Ale je pravda, že lepší knížku jsem v životě nečetl. Fakt za ty prachy stojí.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Comanch
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #43 kdy: 27. Srpen 2008, 18:15:22 » |
|
Milhaus: První dvě třetiny jsou dost dobrý, ale pak je to nuda. Poněvadž tam kecá jen o sobě a životu v Projektu Hollywood.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #44 kdy: 28. Srpen 2008, 10:04:17 » |
|
To je pravda ten Projekt už nebyl nic moc. Kolik hodin si u toho strávil? Těžko říct dohromady asi tak 15-20 hodin. Vůbec netuším...prostě mi to ráno přišlo a mě to tak chytlo že sem četl až někdy do 4 do odpoledne a pak ještě ten den potom a to už sem to dočetl.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milhaus
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #45 kdy: 28. Srpen 2008, 10:56:02 » |
|
To je pravda ten Projekt už nebyl nic moc. Kolik hodin si u toho strávil? .prostě mi to ráno přišlo a mě to tak chytlo že sem četl až někdy do 4 do odpoledne No panečku tomu říkám výdrž , tak dlouho bych nevydržel ani u televize, natož u knížky
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Tedy
|
|
« Odpověď #46 kdy: 28. Srpen 2008, 15:16:24 » |
|
Přesně tak - projekt Holywod už mě moc nebral - ale jinak vynikající knížka
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milhaus
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #47 kdy: 10. Říjen 2008, 09:29:17 » |
|
Tak jsem teď trochu brouzdal po netu a našel jsem v nějakým fóru informaci, že Neil Strauss napsal ještě "Rules of the Game". Prý by to měla být narozdíl od "HRY" spíš učebnice. Jenže jinde na netu jsem to nenašel. Takže bych chtěl poprosit lidi z tohohle fóra, pokud o té knize něco víte (třeba kde se dá koupit) , tak to sem pls napište...... Diky.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
P1R3K
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #48 kdy: 10. Říjen 2008, 12:14:14 » |
|
Ti to dyžtak seženu v PDFku, protože v češtině není.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Milhaus
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #49 kdy: 10. Říjen 2008, 13:52:37 » |
|
Jestli není v češtině, tak se ani nemusíš snažit, protože já nejsem zrovna talent na cizý jazyky . Ale pokud bys měl něco podobnýho, tak to sem klidně hoď. Ale pls v češtině Diky......
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|