jiný kluk ani vztah v tom není to vím určitě..
Tohle je tady dobré klišé
)
Já bych tipnul:
a) prostě už tě nemiluje ale protože jsi její první, tak neví co s tim - má pocit, že tě nemůže jen tak opustit, když si nic špatného neudělal - nechce ti ublížit.
b) má nějaký nový objev (tzn. někdo kdo se jí líbí) - ty jsi s ní 4 roky - to je dlouhá doba a už ste se navzájem zevšednili, takže kdokoli kdo o ní projeví zájem má velkou výhodu. Takže teď čeká, jak se to vyvine (jestli jí ten druhý bude chtít a vyjde to) a nechce tě podvádět, tak tomu řekne "pauza" a nechá si zadní vrátka, kdyby to náhodou nevyšlo.
c) někoho už má a bojí se ti to říct a doufá, že se během pauzy odmiluješ...
d) skutečně si není si jistá tím, že jsi ten pravý a tak dělá (jako ženská) to co považuje za nejlepší - pauzu
A teď doma přemejšlí, jestli to bylo lepší s tebou nebo bez tebe teď.
e) Přestala si tě vážit a má tě jistého (symptomy stejné jako za d) ) - IMO nejpravděpodobnější
Můj osobní tip je ze sebe udělat chlapa - tzn. jasně říct, že nemáš náladu na takovéhle hraní - jsme spolu / nejsme spolu. Řict něco ve stylu "Dokud nepřijdeš na to jestli mě chceš nebo ne, tak mi nepiš, nevolej a nechtěj mě vidět." (negativ - NEvolej - je důležitý, narozdíl od "zavolej mi až" nevypadá, že budeš čekat jako pes u boudy). Je to trochu hardcore, ale myslim, že tím u ní stoupneš v ceně a třeba zjistí to co chtěla. A následně, pokud bude chtít zpět, tak jí nechat trošku vydusit. Ne ve smyslu "teď sem na koni já, co...
", ale spíš opět dát najevo, že nežiješ jen pro ní (i když je to třeba ve skutečnosti pravda) ... př.:
Ona: "Honzo, hrozně mi chybíš, chtěla bych aby to bylo jako dřív. "
Ty: "To já taky, ale rozhodně to nechci řešit takhle přes ICQ. Někde se sejdem a vyřikáme si to. "
Ona: "OK, třeba v ČAS v MÍSTO."
Ty: "Sry, to už sem domluvenej s Frantou, že jdeme do PODNIK..." => tzn. nečekal si celou dobu doma jako pejsek, ale žil si dál i bez ní...
A teď už jí normálně kývneš na jiný termín.
Potřebuje v tobě zase vidět chlapa a nemít tě jistého, mít k tobě respekt a bát se aby o tebe nepřišla.