Hm, holka asi vůbec nic nevím.
Mimochodem tahle konverzace ale k ničemu nevede. Měl by sis s ní hlavně promluvit o tom "co každému z Vás vadí". A vysvětlit si vzájemně některé situace. Prostě se jí zeptej "proč, když se na něčem domluvíme, tak ty to zrušíš"? a "Proč mi říkáš, že čekáš na mě když čekáš na jiného kluka v obcohdě?"
Nebavte se o tom všem okolo, ale zaměř se na konkrétní věci. Sice pochybuji že to pochopí z tohoto, ale je možné, že podá aspoň nějaký rozumnější vysvětlení. Současnou konverzací ji akorát nasereš a budeš za špatného ty (aspoň to tak zatím je)
To je právě to, jak si s ní mám promluvit, když jsem jí neviděl a domluva s ní je fakt o ničom. Kdybych viděl tu snahu vidět se. Tak se chovám uplně jinak. A ne jenom kecy jak jí to sere že se nevidíme a nejsme spolu. Taky si myslím, že by pomohlo si prostě popovídat a konkrétních věcech apd.
Včera jsme si chvilku psali, prý konečně poslední směna v té praci. Říkam parada, to jsem rád. Prý co budu dělat, říkám večer jedu na jacka s tou kámoškou. Hmm tak si to užijte. Večer se ještě připojím na net. A ty už jsi doma? Píšu ne jsem na bytě a zachvilku jedu domu. Prý tak to jo. Přijel jsem domu. Píšu ty ještě balíš ? Už ne? Proč? Říkám zajímá mně co děláš. A na to mi přišla odpověď. Myslím, že máš určitě lepší věci na práci..Vyčítavě prostě podaný. Říkám aha, nechápu tvoje vyjadřování. A na to už nenapsala.
Jako chápe te to.
Teď stejně dva dny bude na tom LET IT ROLU, takže to se stejně neuvidíme. Stejně mi nenapíše. ANi si nechci domýšlet co tam bude dělat.