Zdravím, mám problém...
Včera (t.j. piatok) sme s priatelkou (17) nejako dospeli k niecomu - rozchod? Neviem.
Proste posledný týždeň bol o ničom, bola nejaká sklesnutá a tak. Na otázky čo sa deje samozrejmá odpoveď - nič. Včera som to nevydržal a zatlačil nech to dostanem von. Podľa nej tiež bol posledný týždeň (vzhľadom na náš vzťah) "blbý". Pýtal som sa teda ako to vidí dalej. Dospelo to k tomu že máme "pauzu"
a vraj sa uvidí za nejakú dobu ako ďalej.
Pred týmto rozhovorom síce bolo vidieť, že to nieje OK, ale bavili sme sa a ako tak fungovali, mám teda pocit, že to rozhodnutie dať si pauzu nebolo celkom nevyhnutné, lenže situáciu objasnil až takýto hraničný rozhovor že ako ďalej - a preto padlo. Vzťah trvá 1 rok
(omg, presne rok.. (toto sa stane na výročie?)) .
Každopádne chcem vzťah zachrániť... Možné varianty môjho konania:
(Všetko sa posralo piatok a cez víkend spolu nebudeme, vidíme sa najskôr pondelok v škole)
1. Do pondelka nerobiť nič. Riešiť to v škole cez prestávky je nie celkom vhodné, ale dalo by sa určite ponúknuť pár viet ako to vidím...
2. Napísať dnes (nechať čas nech si to zrovná?) alebo v nedeľu - to máme to výročie - SMS, že nechcem zahodiť 1 rok kvoli prvému veľkému problému, prípadne napísať niečo iné. Potom v škole neviem ako..
3. Mám pripravený darček na výročie - foto - emotívne dosť luxusné, písali sme spolu do snehu ešte v zime a nevie že som si to cvakol. Foto jej dať až utorok poobede, dovtedy v škole zaujímať určitý odstup a nič neskúšať.
4. Nerobiť nič a čakať na jej kroky, prípadne v štvrtok máme spoločný kurz, tam bude 2hod vedľa mňa sedieť aj keby nechcela, po skončení skúsiť nejaký rozhovor.
Zatiaľ som rozhodnutý pre možnosť 3. Nechať to vykvasiť do utorka, dovtedy nič nerobiť, radšej ani nepísať SMS (imho aj keď to výročie
).
Nechcem sa ozývať príliš skoro, ani príliš neskoro. Nejaké ďalšie rady ako postupovať?