0254 - o sobe

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 11:20:58

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 303 příspěvků v 1 810 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O Vás (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  0254 - o sobe
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 3 4 [5]  Vše Tisk
Autor Téma: 0254 - o sobe  (Přečteno 6878 krát)
0254

Radioactive for fun

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 22. Duben 2008, 23:08:15 »

to, tak to by ale snad mela poznat ne?  Mrkající jestli si myslis ze si lepsi psycholog ty, a ze ji nenapadne to co tebe, tak prosim, prosim Richarde, postarej se o me  Smějící se
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: 23. Duben 2008, 18:55:17 »

no a kde máš záruku že je dobrá psycholožka?...sám řikáš že ti příde že se chová nepřirozeně...
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #102 kdy: 23. Duben 2008, 21:09:07 »

nevim, ma diplom, jakakoli psychlolozka by mela byt lepsi nez kterykoli smrtelnik....
proste fakt nejsem kompetentni to posuzovat
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #103 kdy: 23. Duben 2008, 23:57:58 »

no asi bys měl rozlišovat mezi tim jak by to mělo být a realitou...
posoudit to můžeš lehce......buď seš s tim jak ti pomohla spokojenej...nebo si nespokojenej

a na posuzování podle diplomů a podobnejch věcí se vykašli...vystudovat dneska dokáže i uplnej debil pokud dře a šprtá se...dokonce ti co sou nejdutější často bývaj premianti...a ty když pak schytáš tak je zle
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #104 kdy: 24. Duben 2008, 10:09:07 »

jj, v tomhle má rychard pravdu. Navíc lidi, kteří jsou opravdu ignoranti, tak diplom získaj snad dokonce lehčejí (speciálně na hum. oborech), protože jim prostě neva sedět furt ve skriptech a drtit se to na zpamět.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 24. Duben 2008, 23:12:01 »

Jj pánové máte bohužel pravdu, že ty humanitní výšky z určité části o tom šprtání jsou. Třeba civilní procesní právo to je jak našpartat se jízdní řád a nutno dodat, že to takovým těm slepičkám jde často líp než inteligentním lidem. Ale jiný věci na těch školách jsou dost o přemýšlení - třeba blb, co umí jen memorovat, nenapíše kvalitní esej (a můžu-li si rýpnout tak průměrnej technik s tím asi taky bude mít problém  Provokatér )

vystudovat dneska dokáže i uplnej debil pokud dře a šprtá se, dokonce ti co sou nejdutější často bývaj premianti
Zde však musím opáčit, že od člověka, který se donedávna plácal (či možná dodnes plácá) na střední, zní tahle věta jako kombinace závisti a zakomplexovanosti (tím myslím ten druh zakomplexovanosti, která se projevuje verbální agresí a shazováním ostatních aby bylo vidět jakej jsem machr)
Btw. preminat nejsem, ale rozhodně nemám potřebu nadávat někomu, že není normální, protože má lepší známky než já (s čestnou vyjímkou případů, který nemám rád kvůli jejich chování Úsměv )
Zaznamenáno

Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 kdy: 25. Duben 2008, 00:20:36 »

Bože! Jak sem moh napsat rYchard? Už mi ta škola leze vážně na mozek Smutný

J/R: Ale opravdu to tak je. Jen v té větě chybí jedna důležitá věc - MUSÍ CHTÍT A VYDRŽET TO ! S mě samotnému nepříjemnou sebechválou musim říct, že si připadám poměrně chytrej na svojí tech. VŠ. Prostě proto, že většinu předmětů se musíš nadrčet a jinak je prostě neuděláš (tam sou na tom všichni podobně - já optimalizuju tim, že v nich jedu na 3ku), ale pak jsou jiný předměty - které mě dou - ty vyžadují vlastní invenci a konstruktivní řešení problémů. A v těch já sem v pohodě a velká část ostatních spoléhá na memorování šablon výsledků a postupů a nebo na taháky (o kterých sem někde slyšel, že na VŠ neexistujou - LOL)... Takže mi nutně musí připadat, že většina lidí má dobrou pamět, která je ovšem při praktickém řešení problému k ničemu.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 25. Duben 2008, 08:57:32 »

Úsměv no me posleni dobu pripada ze skolou prochazim ciste na zaklade kultu osobnosti. Parkrat v hodine zamachruju, a ucitel si pak mysli kdovi jak to nezboznuju a neumim, a uz se da jen tezko presvedcit o opaku napr zkouskovou pismekou. Navic to ma kumulativni efekt - mzslim ze citele se mezi sebou o zacich docela bavi. Teda nefunguje to vzdy, ale vzhledem k stipku asi dostatecne casto Úsměv ... kdyz to v urcitych pripadech nezafunguje tak se to hold na druhy termin naucim. Docela se desim toho kdyby tak postupovali vsichni - to by se v hodinach nic neudelalo, protze by vsichni jen machrovali a vedli "hlubokomyslne" diskuze s ucitelem. Ale na svou obhajovu muzu rici ze to nedelam primarne ucelove, spise se bez toho v hodine nudim, ale protze si docela uvedomu ten efekt tak to asi i trochu vedome zneuzivam.
Zaznamenáno

Augi
charakteristika: programátor ;)

Město: a prop de Praga

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #108 kdy: 25. Duben 2008, 09:09:32 »

(a můžu-li si rýpnout tak průměrnej technik s tím asi taky bude mít problém  Provokatér )
Noo ale průměrnej technik dokáže napsat kvalitní a věcnou zprávu/článek/paper, což je imho pro jeho profesi důležitější než nějaký kecání o ničem a zbytečnej balast (z pohledu technika). Prostě technici mají obecně radši exaktní vyjadřování bez zbytečnýho balastu...

vystudovat dneska dokáže i uplnej debil pokud dře a šprtá se, dokonce ti co sou nejdutější často bývaj premianti
Zde však musím opáčit, že od člověka, který se donedávna plácal (či možná dodnes plácá) na střední, zní tahle věta jako kombinace závisti a zakomplexovanosti (tím myslím ten druh zakomplexovanosti, která se projevuje verbální agresí a shazováním ostatních aby bylo vidět jakej jsem machr)
Btw. preminat nejsem, ale rozhodně nemám potřebu nadávat někomu, že není normální, protože má lepší známky než já (s čestnou vyjímkou případů, který nemám rád kvůli jejich chování Úsměv )
Potlesk Potlesk Potlesk
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 25. Duben 2008, 09:25:24 »

a o jake yavisti a zakomplexovanosti to mluvite? koho se to tyka a odkut to mate Úsměv ... jako to stou stredni (sem zase mimo)  Smutný
Zaznamenáno

Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 25. Duben 2008, 11:18:10 »

to bude asi o mé závisti a zakomplexovanosti......jako machr se teda necítim...uznávám že sem líný hovado...ale to jakou má kdo školu mě moc nevzrušuje......jen sem shrnul svoje zkušenosti...v každe třídě co sem zatim byl...byl podle známek nejlepší žák ten kterej měl nejmíň toho selskýho rozumu...občas se mi zdálo že poslouchám namluvenou pásku z knížky...neni co závidět si myslim

a pak neni dobrý když takový lidi schytáš......třeba psycholožku...která ti bude jasně dávat najevo že ona je psycholožka
Zaznamenáno
J/R

Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 25. Duben 2008, 11:55:19 »

Augi: Oproti technickým zprávám jsou práce z humanitních věd určitě psaný míň strohým stylem, ale i zde je potřeba psát k věci a balast vynechat. Práce plná balastu dobrá není.
Ale samozřejmě... každému co jeho jest

Ríšo, že vzdělání není tvoje priorita, to je jen a jen tvoje věc, do toho ti nekecám. Ale tady mi přišlo že a) se zbytečně drsně navážíš do lidí, pro který to vzdělání prioritou je 
b) nevíš úplně o čem mluvíš
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 3 4 [5]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS