0254 - o sobe

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 02:24:33

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O Vás (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  0254 - o sobe
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 [3] 4 5  Vše Tisk
Autor Téma: 0254 - o sobe  (Přečteno 6663 krát)
0254

Radioactive for fun

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: praha

Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: 12. Duben 2008, 23:30:08 »

tak ono je to do znacne miri i pricina, kdyz mam blbou naladu nic nechci delat, a stydim se s nekym bavit (viz. D9, mimojine doporucoval ad zacnu odtud)
...nicmene - fakt bych rad vedel co uz muzu delat s tim kdyz prijde weekend abych nebyl sam na pokoji a neuziral se tu nudou a podobnou naladou
... a teda Richarde vubec si mi naodpovedel na to "co je podle tebe prvotni?" "Co je teda zaklad?"... proste co bys delal jako prvni
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
---- 0254 o sobe ----- http://forum.qark.net/hovadiny/0254-o-sobe-t1948.0.html
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #51 kdy: 13. Duben 2008, 00:25:58 »

Já jsem ti neříkal ať začneš od zlepšování nálady, to sis tak vymyslel sám... já jsem ti jen tak "mimochodem" doporučoval antidepresiva (Třezalku - zkus si koupit aspoň čaj, dá se to docela i pít Úsměv)...

To, co potřebuješ, je zažít nějakej úspěch (to pomohlo z velký části mně)!!... a ten se prostě nějak dostaví nebo nedostaví... upřímně, kdybych věděl, jak přesně ti pomoct, tak bych pomohl i sám sobě...
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 13. Duben 2008, 00:36:10 »

dnesek probiha asi tak
@1:
- pustim pocitac, podivam se jestli na gridu dobehl vypocet
- vypnu pocitac, lehnu si a skusim neco cist a zjistim ze to de mimo me, myslim na uplne jine veci
- pustim pocitac, podivam se jestli dobehl vypocet, podivam se jestli nekdo neni na icq kdo by se se mnou bavil, ale nechci nikomu psat protze vim ze by nebylo o cem
- vypnu pocitac, zametu podlahu, umiju stul na bunkovni kuchince, vycistim si klavesnici
- pustim pocitac, podivam se na vypocet, podivam se na fora jestli nekdo neco nerekl v diskuzich kterych se ucastnim
- vypnu pocitac, vezmu si nejaky clanek, a skusim ho cist, usnu
- vzbudim se, sem otraveny, nejakou dobu se povaluju, protahuju, munu si vlasy, a divam se po pokoji jistli tam neni nejaka vec ktera by me inspirovala co delat
- pustim pocitac, zkontroluju vypocet, premyslim jestli neco nepsat do skoly, ale nechce se mi
- vypnu pocitac, jdu na balkon ale neni hezky odradi me to od toho abych sel ven, lehnu si a listuju nejakou ucebnici s odporem ze si to nekdy budu muset precist
- zapnu pocitac, zepatma se spoluzacky co deala (ona se me taky patava - je pravdepdobne ze nema co delat uplne stejne), rekne ze se po 10te diva na nejaky film
- vypnu pocitac, a cmaram si blbosti sci-fi letadla, tanky, polymerni molekuly, zenske siluety v pohybu ale z nudy toho moc dobreho neleze tak sem nastvany ...
- zapnu pocitac, prectu si rsska, na bonuswebu najdu zminku ze fallout 3 ma byt stilizovan podle nejakeho filmu, prohledam wikipedii a csfd po postapokaliptickych filmech, podivam se jestli se nedaji na koleji stahnout, jeden najdu ale nechce se mi na nej zrovna ted divat
- vypnu pocitac, jdu ven do lesa, uvazuju jestli se nestavit do obchdu ale jsem docela prejezeny, nevim co venku uz sem tu vsude byl, jdu spatky, pripadam si jakysi spinavy, jdu do koupeny, ale mam jeste suche vlasy od predchoziho sprechovani, tak si je nechu mit znova, tak se zase z koupelny vratim
 .... goto 1

mel bys to prokladat masturbacema, mohl bys byt spokojenejsi...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #53 kdy: 13. Duben 2008, 08:07:31 »

noghri > to samozdrejme, tak podrobne to nechci rozepisovat, z dlouhodobeho hledika to vsak podle me nema na spokojenost efekt  Mrkající

D9> Jaky uspech?
Zaznamenáno

Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 13. Duben 2008, 13:00:16 »

Třeba s holkou...
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #55 kdy: 13. Duben 2008, 16:32:26 »

no tak to jiste, ale to je prozacatek trochu scifi...
ono vlastne je to vagni tautologie - protoze kdyz by to dopadlo dobre tak bych vlastne uz nemel o co stat, a pokud by to nakonec dobre nedopadlo tak se to neda povazovat za uspech, takze asi se cesta sklada ze samych neuspechu ktere ale v dobrem pripade jsou stale mene drasticke  Šťastný
« Poslední změna: 13. Duben 2008, 16:37:17 od 0254 » Zaznamenáno

D9

Zobrazit profil
« Odpověď #56 kdy: 13. Duben 2008, 16:37:31 »

Já jsem právě měl úspěch s holkou, což mi hodně pomohlo... a taky jsem si myslel, že je to scifi
Zaznamenáno

Fabo

Zobrazit profil
« Odpověď #57 kdy: 13. Duben 2008, 21:24:45 »

no tak to jiste, ale to je prozacatek trochu scifi...
ono vlastne je to vagni tautologie - protoze kdyz by to dopadlo dobre tak bych vlastne uz nemel o co stat, a pokud by to nakonec dobre nedopadlo tak se to neda povazovat za uspech, takze asi se cesta sklada ze samych neuspechu ktere ale v dobrem pripade jsou stale mene drasticke  Šťastný

Co takto zacat mensimi sustami... zistis ze sa spoluziacka tiez nudi > navrhni jej nech nepozera film desiatykrat sama doma ale ci by nesla radsej pozriet nieco do kina. Nemusis a asi by si ani nemal prad to ako nejake pseudorande... prote si ides pozriet film...
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #58 kdy: 13. Duben 2008, 23:10:29 »

no vsak jasne... ja sem se sni uz na nejake filmy dival, aj sem sni byl na prochazce a tak (a neni to psoudoradne protze je to fakt o tom ze se oba nudime... a asi uz proto by sme si byli asi docela protivni)
.... jako mozna sem tu sebekritiku o sve asocialnosti trochu prehnal... me ale prijde ze to jde z kopce a hlavne ze se nemam ceho chytit, tim myslim nemam se ceho chytit ani kdybych sel dokopce , dokonce ani abych zastavil jiti z kopce... ze je to vsechno takove random, nevyspitatelne, vubec nevim kdy si o me lidi budou myslet ze sem kreten a prezekuovat me a kdy si to o me nemysli... a kdy se chovam spolecensky korektne / slusne / pritazlive, a kdy vsechny seru, kdy budu vtipny a kdy vsechny otravuju a nudim, kdy vypadam jak socka a kdy ne... a tak podobne... furt se musim hlidat a vubec neverim ze se uhlidavavavam
« Poslední změna: 13. Duben 2008, 23:18:12 od 0254 » Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 13. Duben 2008, 23:11:49 »

hmmm, a ted to nejspise zas naopak vidim nejak moc pozitivne protze sem se dnes bavil, a ted sem jeste nadopovany kakaem   Šťastný
Zaznamenáno

Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 kdy: 14. Duben 2008, 02:14:08 »

Mě přesně přijde, že jsi promarnil nejméně jednu příležitost za ten den - kámošku. Když řiká, že se nudí, tak napíšu: A nechceš  se jít projít / Stavit se u mě a kouknout na postapokalypticky film / Jit na kafe / Whatever. A ne přijmout informaci a dále nezpracovávat ! !
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #61 kdy: 14. Duben 2008, 08:55:32 »

no s tema filmama - uz drive to bylo tak ze - ja napisu ze bych se na neco podival, ona rekne "OK na co?" 2 hodiny resime na co, pak se podivame na blbost a sme z toho znechuceni. Druhy pokus byl - ona napise ze by se na neco podivala, navrhnu ji 10 filmu (6 z toho vidla, a 4 se ji vubec nelibi) tak ji reknu at teda neco najde, za hodinu se zeptam, a ona pise protokol. Podobne je to i s projitim a domlouvanim se kam jit - proste je problem kdyz clovek se ani na nic divat nechce, a nikam jit nechce jenom je znuzeny a znechuceny a chce to nejak ventilovat a zbavit se toho...z toho nic dobreho nevzejde.

jinak jako popravde ja docela prilezitosti promarnuju (napr. sem mel z vlaku domluvene rande, ale po skusensoti z toho jak sem byl nudny na predchozim tak sem se na to radsi vykaslal, podobne kdyz sem nekam pozvany a tak).... ale je to proste tim ze mam dobry duvod ocekavat ze by to dopadlo spise hure nez lepe - napr proto ze nechci znechutit vsechny v okoli a jeste k tomu si to znechucovani poradne natrenovat a vstipit  Úsměv

na druhou stranu jsou pak chvile jako treba sobota / nedele kdy me to osamotne na pokoji tak sere ze mam tendenci vsechny v okoli otravovat nehlede na tyto zabrany - a kamarad mel ze me jednu tobu v te souvislosti docela ponorku.
« Poslední změna: 14. Duben 2008, 08:59:11 od 0254 » Zaznamenáno

Brnator
**

Zobrazit profil
« Odpověď #62 kdy: 14. Duben 2008, 09:14:35 »

jinak jako popravde ja docela prilezitosti promarnuju (napr. sem mel z vlaku domluvene rande, ale po skusensoti z toho jak sem byl nudny na predchozim tak sem se na to radsi vykaslal, podobne kdyz sem nekam pozvany a tak).... ale je to proste tim ze mam dobry duvod ocekavat ze by to dopadlo spise hure nez lepe - napr proto ze nechci znechutit vsechny v okoli a jeste k tomu si to znechucovani poradne natrenovat a vstipit  Úsměv
taky jsem mel takovy obdobi,ze jsem na rande radsi nesel, protoze jsem se bal, ze dopadne stejne spatne jako ty predchozi, pak jsem to nejak prekonal..    doporucuji ti si ty schuzky naskladat co nejvic za sebou v jendom tydnu - prvni dve treba za nic nebudou stat, treti uz bude o neco lepsi, ale stejne nic moc, ctvrta uz bude uvolnenejsi,.. a koncem tydne uz budes uplne v pohode..  hodina praxe je v tomhle pripade lepsi nez 100 hodin teorie  - taky je to hodne o tom,jak si s tim clovekem / holkou sednes, urcite to neni s tebou tak spatny, celkem se mi libi tvuj smysl pro humor, pri cteni nekterych tvych prispevku jsem poprskal monitor smichy, verim,ze je jen otazkou casu nez se najde nejaka holka, ktera se s tebou bude citit dobre. A pokud je to tak,ze pravdepodobnost,ze sympatie s holkou, se kterou pujdes na rande,budou vzajemne  je treba jen 3%, tak si spocti kolik schuzek musis udelat,abys mel aspon 90% sanci na vytvoreni vztahu..    na zaklade par neuspesnych pokusu by bylo zbytecny to vzdavat.
« Poslední změna: 14. Duben 2008, 09:25:43 od Brnator » Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #63 kdy: 14. Duben 2008, 11:41:34 »

Brnator to napsal hezky. Navic si uvědom, jak se chováš sobecky, když si domluvíš rande, dívčina se slechtí před zrcadlem 3 hodiny, 2 hodiny vybírá tričko, pak pul hodiny sukni, pak si řekne, že má moc velkej zadek a vezme si dziny. Potom se eště celá navoní a dokrášlí a neskutečně se těší, že konečně po půl roce půjde někam s klukem. Dojde tam a TY TAM NEJSI (i kdyby ses omluvil - což počítám neděláš, při tvých komunikačních problémech - stejně jí to bude mrzet) !

Možná i z tohohle plyne ta tvoje pověst namyšlence, cos o ní někdy předtim psal.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 14. Duben 2008, 14:08:22 »

kdyz mam blbou naladu nic nechci delat = lenost

... a teda Richarde vubec si mi naodpovedel na to "co je podle tebe prvotni?" "Co je teda zaklad?"... proste co bys delal jako prvni

nejdřív bych si v sobě udělal pořádek...ujasnil si čemu věřim...co chci dokázat...atd......to že mě opustí špatná nálada by měl bejt výsledek toho co dělám...né nějaký násilný odstraňování na začátku

navíc k základ patří i to že se zbavíš slova NECHCI...protože když nechceš žít...tak si nestěžuj že nežiješ
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #65 kdy: 14. Duben 2008, 17:06:42 »

Richarde, nepiš o věcech, o kterejch nic nevíš... neschopnost přinutit se k činnosti neni žádná lenost (totéž si mysleli i o Cobainovi), ale deprese...
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #66 kdy: 14. Duben 2008, 18:41:07 »

D9 > nicmene ja nepopiratelne liny jsem, a to dost, ale mas pravdu ze obcas je to riznute tou depkou

Brnator, Avaranger > no ja sem to spise myslel tak, ze vzhldem k tomu ze mi mnoho lidi napsalo neco jako "s tim di k psychiatrovi" "tohle neni zalezitost baleni holek" "tohle silne prekracuje ramec tohoto fora".... a ja sam mam presne takovy pocit - ze neschopnost najit si druzku je jen spicka ledovce - tak sem si rikal ze nema smysl se pokouset o nejake rande, dokud nemam nejak udelany poradek v sobe. Pricemz ale je fakt ze byt trochu ofouklejsi a obtezovat holky ve vlaku je podstatne pruhlednejsi (mam aspon ramcovou predstavu co bych mel delat), nez delani poradku v sobe - myslim ze projekt delani poradku v sobe bude tak zahrizly a ve skluzu ze jestli budu cekat na jeho dokonceni tak se na projekt hlednani partnerky asi nikdy nedostane rada.... tak nevim.... co myslis Richarde?
Zaznamenáno

Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #67 kdy: 14. Duben 2008, 19:09:46 »

0254: Šak taky nemusí jít hned o rande - jde o socializaci a komunikaci Úsměv
Zaznamenáno

D9

Zobrazit profil
« Odpověď #68 kdy: 14. Duben 2008, 19:19:38 »

0254: no lenost je právě asi největším příznakem deprese...
Zaznamenáno

0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #69 kdy: 14. Duben 2008, 19:43:49 »

Avaranger > no, a proto, kdyz to bylo domluvene jako rande tak sem tam radsi nesel, logicke ne?  Úsměv

D9 > no to je sice rozumne a podporovane evolucni biologii a socialni antropologii z mnoha stran, ale myslim ze pak jeste existuje takova ta vrozena lenost.
Jako jasne lenost je od toho aby clovek nemrhal usilim, a kdyz ma depku a vsechno je nahovno, je logicke nemrhat usilim na veci ktere jsou nahovno, ale rekl bych ze ruzni lide jsou ochotni obetovat ruzne velke usili pri stejne nadeji zisku za normalnich podminek (tj. kdyz nemaji depresi/manini)....
Zaznamenáno

Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #70 kdy: 14. Duben 2008, 20:47:12 »

D9...pokud se nepletu tak Cobain ujížděl na heráku...takže...

neschopnost přinutit se k činnosti kterou bys měl/chtěl dělat je lenost...blbá nálada u mě neni deprese
ikdyž teda na wiki sem našel že dneska se lenosti říká deprese...tak nevim co se vymýšlí za novinky

0254 mě příde že sis žil  spokojenej poholdnej život...jenže najednou si zjistil že ti něco chybí...že něco neni ok......tak se snažíš nájít způsob jak to lusknutim prstu nastvit všecko do pohody
bohužel lusknutí ti nepomůže [leda zázračný]...takže tohle hledat přestaň......pokud chceš svůj život zlepšit tak něco dělat budeš muset...[dělání smutky zahání...znáš ne]

rozmysli si jesi se dáš do běhu na neurčitou dobu [jesi 100m nebo maraton záleží na rozsáhlosti problému a tvojí ochotě ho řešit [ne rozebírat]]...nebo budeš na startu zkoumat jak to vyšmelit aby ses dostal do cíle nějak rychlejc a nenáročnějc......v prvnim případě budeš vždycky blíž cíli než v tom druhym
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #71 kdy: 14. Duben 2008, 21:09:01 »

hmm, blbe ze neznam trat
 - jinak
Citace
mě příde že sis žil  spokojenej poholdnej život...jenže najednou si zjistil že ti něco chybí...že něco neni ok......tak se snažíš nájít způsob jak to lusknutim prstu nastvit všecko do pohody
jj, nez sem zacal chodit do skolky bylo vsechno eno nuno  Úsměv
Zaznamenáno

Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #72 kdy: 15. Duben 2008, 08:25:38 »

hmm, blbe ze neznam trat

Vede přímo rovně. Ale ty nikomu z nás stejně neuvěříš, co?
Zaznamenáno
0254

Radioactive for fun

Zobrazit profil
« Odpověď #73 kdy: 15. Duben 2008, 08:41:34 »

vsem vam verim, ale nerozumim / nechapu
jak rovne?
Zaznamenáno

D9

Zobrazit profil
« Odpověď #74 kdy: 15. Duben 2008, 10:03:43 »

0254: kdyby ti uměli poradit, tak už by to udělali...
Zaznamenáno

Stran: 1 2 [3] 4 5  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS