jak začít

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
14. Říjen 2008, 06:38:14

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 300 příspěvků v 1 810 témat od 1 778 uživatelů
Nejnovější uživatel: silverspy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  jak začít
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: jak začít  (Přečteno 1440 krát)
aq2000

Zobrazit profil
« kdy: 17. Březen 2008, 20:20:31 »

zajímalo by mě jak vnímáte tuto větu - Víš miláčku chci se tě zeptat jakou máš potřebu se milovat. Měla by to být věta s kterou bych začal rozhovor o tom jak často se milujeme. Napadli mě i jiné ale tahle mi přijde dobrá.Napište mi svůj názor - řekl bych tuto věty po mazlení, kdy by nedošlo na sex.
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 17. Březen 2008, 20:31:26 »

Jako dotaz od lékaře: "Jak častou máte potřebu sexu?" Šťastný

Já bych použil spíš něco jako "Miláčku, víš, rád bych se s tebou miloval častěji / méně častěji ( Mrkající )."
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Monny

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17. Březen 2008, 21:21:36 »

"Vyhovuje ti to, jak často se milujeme?...Nebo by se ti to líbilo více nebo méně?"....klidně i u televizních novin Šťastný, tohle neřeším
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Tomassimo
**

Věk: 24
Město: Pomalý bar

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 18. Březen 2008, 01:34:45 »

chtěla by ses milovat častěji,miláčku, nebo ti to takhle vyhovuje?
Zaznamenáno

Life is outside!
aq2000

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 18. Březen 2008, 10:56:54 »

díky za radu, vezmu si je k srdci. Ještě by mě zajímalo co říkate na otázku: Chtěla by jsi zkusit orální sex ( vykouřit mě ) nevím jak to nadhodit. Díky za odpovědi
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 18. Březen 2008, 12:27:53 »

No jen to ne , hele kdyby chtěla už by to udělala , ty potřebuješ zjistit proč má k sexu vztah jaký má , takže promluvit , nedávej otázku stylem - chtěla bys mi vykouřit , protože prostě odpoví nechtěla a je to v negativní rovině , ani otázku - stačí ti frekvence našich styků , protože ona odpoví že stačí a zase začne výslech a proč a tak . Nechceš vypadat jak loudil , takže zkus situaci zaonačit tak aby se ona cítila provinile , jakože na ni sáhneš ona řekne , že je unavená nebo co tak normálně zkus hrát uraženého (středně) ona musí přijít za tebou s otázkou ty se zlobíš protože s tebou nechci spát nebo tobě nestačí jak často se milujeme . Nebo třeba se zeptá - proč jsi naštvaný tak řekni - zkus přemýšlet sama , jsem normální zdravý kluk .....
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
aq2000

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 18. Březen 2008, 14:45:39 »

2 Barbarela.trust - děkuji za radu, zni to docela dobře. Ale rád bych znal tvůj názor na toto - Zlatíčko, víš rád bych se s tebou miloval častěji a rád bych věděl jaký máš názor ty? A pak kdy tuto větu říci. Když mě odmítne, při snídani, nebo při procházce? A ještě jedna věc - pokud použiji tu tvoji radu - co když mi nic z toho neřekne - nezeptá se mě tak budu na začátku a navíc si může myslet že mi jde jen o sex a jsem kvůli tomu uražený.
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 18. Březen 2008, 17:25:29 »

Za určitých okolností může být snazší přijmout jako fakt to , že lidi jsou individuality a mají taky individuální potřebu sexu .
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Tomassimo
**

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 18. Březen 2008, 17:33:42 »

A když bude hrát uraženýho, tak jak loudil nevypadá? To bych se já osobně naštval o to víc, protože aby se odrazil, musím mu to udělat. Když on chce. A je mu jedno, co na to já. Prostě já chci, tak mi to udělej, nebo budu naštvanej...sex z povinnosti je horší než žádnej!
Zaznamenáno

Life is outside!
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 kdy: 18. Březen 2008, 21:29:42 »

Nechceš vypadat jak loudil , takže zkus situaci zaonačit tak aby se ona cítila provinile , jakože na ni sáhneš ona řekne , že je unavená nebo co tak normálně zkus hrát uraženého (středně) ona musí přijít za tebou s otázkou ty se zlobíš protože s tebou nechci spát nebo tobě nestačí jak často se milujeme . Nebo třeba se zeptá - proč jsi naštvaný tak řekni - zkus přemýšlet sama , jsem normální zdravý kluk .....
To je TAK ŽENSKÉ až to bolí Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 20. Březen 2008, 14:06:09 »

Tak čím to asi bude ?
Zaznamenáno

Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 kdy: 20. Březen 2008, 18:20:43 »

*NO OFFENSE* jen sem tím chtěl naznačit, že takhle by to udělala ženská, protože ví, že by to na chlapa zabralo. Jenže kluk krz to bude jen za blba Šťastný
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 20. Březen 2008, 18:54:53 »

asi sem zenska, ale ja bych to takhle udal taky.. nektery veci sem docilil jen tak ze sem delal urazenyho Mrkající
Zaznamenáno
Tomassimo
**

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 21. Březen 2008, 15:29:58 »

ženská to udělat může, dokonce by to i snad zabralo, ale udělat toto na ženskou, tak je oheň na střeše...aspoň myslím!
Zaznamenáno

Life is outside!
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 21. Březen 2008, 15:38:40 »

kdyz ji na tobe zalezi tak ne Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 kdy: 25. Březen 2008, 21:55:20 »

kdyz ji na tobe zalezi tak ne Úsměv
Buďto sem já nikdy neměl normální vztah, nebo ty nemluvíš ze zkušenosti Úsměv
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 26. Březen 2008, 12:27:23 »

no podle me si normalni vztah vazne nikdy nemel, pardon Šťastný

je to samozrejme ze zkusenosti
Zaznamenáno
L1ST3r
**

Věk: 18
Město: někde u Prostějova

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 26. Březen 2008, 17:49:23 »

normální v ztah podle mě neexistuje.. to by potom bylo normálni a to nechceme Provokatér
Zaznamenáno

Úsměv
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS