Jsem divný

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 02:02:16

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 718 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Pokecání
| |-+  O ženských (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Jsem divný
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Jsem divný  (Přečteno 834 krát)
aq2000

Zobrazit profil
« kdy: 05. Březen 2008, 07:14:20 »

čau lidi. jsem tu nový.celý včerejšek jsem četl články a názory na foru - no neměl jsem co dělat.Dokonce jsem měl dvě otázky.Do nedávna jsem byl panic. Přiznám se že do té doby jsem dost masturboval. Když jsem potkal svoji přítelkyni - mimochodem je to moje první holka v životě - docela jsem byl překvapen že tady na foru jsou nekteří podobní mě a to jsou i o 2 roky starší - mě je 22 přítelkyni 21.Přítelkyně nevěděla že byla moje první a ani ji to nehodlám říct.Co jsem se dočetl tady a jinde na netu ohledně sexu - tak dost často lidé tvrdí že mají ze začátku vztahu sex i 3x v týdnu a někdy i 2x po sobě. V jednom dotazu jsem popisoval můj problém. Ješte jsem o tom s přítelkyní nemluvil ale napadlo mě jestli je možné že mladá holka krerá bere HA může mít sníženou chut na sex - pokud jde o mazlení to super. A jinak ve vztahu šlape vše na jedničku - jen ten sex. Nevadilo by mi to ale jelikož jsem byl zvyklí masturbovat i 3x denně tak to potřebuji nějak ventilovat. Proto se chci zeptat jestli je norální že přítelkyně má menší chut na sex a můj přístup k tomu?
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 05. Březen 2008, 07:46:59 »

No, jestli ty pravidelně sexuješ 3x denně (libovolným způsobem), tak je jen velmi malá šance, že by přítelkyně byla stejně "produktivní"... IMO... Ale HA může chuť snižovat, to je pravda. Já bych taky moh kliďo denně, ale třeba by mě to přestalo pak bavit Úsměv Tak to zkus brát tak Mrkající

Trošku OT, ale poslední dobou pozoruju, že jak jsem zamilovaný, tak u mě nějak taková ta neodolatelná chuť klesá (po půl roce vztahu). Tedy, jako, že pořád bych hrozně chtěl, ale navadilo by mi několik měsíců ještě počkat. Což je naprosto zvláštní. Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 05. Březen 2008, 13:19:34 »

Avaranger: neni to zvláštní, je to uplně normální.... když jsem začal bejt hodně zamilovaj do jedný holky, tak jsem nějakej čas vůbec nemasturboval (z nějakýho důvodu, kterej neznam, jsem neměl vůbec potřebu... prostě... ten "cit" mě dostatečně naplňoval)

aq2000: tak klidně masturbuj... neznamená, že když máš holku, tak nemůžeš Šťastný
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Kryzza
*

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 05. Březen 2008, 19:19:29 »

I ja muzu potvrdit, ze kdyz se do nejaky holky hodne zamiluju tak mi masturbace nechybi docela dlouho, az se sam divim jak to muzu vydrzet  Šokovaný Smějící se
Zaznamenáno

! DEAD GIRL NEWER SAYS "NO" !
rehlo3

Věk: 15

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 06. Březen 2008, 15:50:00 »

No, jestli ty pravidelně sexuješ 3x denně (libovolným způsobem), tak je jen velmi malá šance, že by přítelkyně byla stejně "produktivní"... IMO... Ale HA může chuť snižovat, to je pravda. Já bych taky moh kliďo denně, ale třeba by mě to přestalo pak bavit Úsměv Tak to zkus brát tak Mrkající

Trošku OT, ale poslední dobou pozoruju, že jak jsem zamilovaný, tak u mě nějak taková ta neodolatelná chuť klesá (po půl roce vztahu). Tedy, jako, že pořád bych hrozně chtěl, ale navadilo by mi několik měsíců ještě počkat. Což je naprosto zvláštní. Úsměv
Ja se na to kouknu z jiniho pohledu,protoze chces s tou osobou prezivat krasne chvilky,co je prejavom romantickosti a dokazom ze sa mate radi a ze ste len pre seba,zatial co sexovat mozes s kazdou v dome lasky,proste myslis na nu ako sa s nou mazlis a nie ako s nou sexujes do spotenia a zaspanie
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS