Můj "vztah", "nevztah"
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
Nedostal jsi svůj
aktivační email?
20. Červenec 2008, 22:04:43
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
37 742
příspěvků v
1 666
témat od
1 827
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Venom
forum.QARK.net
Pokecání
O ženských
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Můj "vztah", "nevztah"
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Můj "vztah", "nevztah" (Přečteno 741 krát)
Brnator
Pohlaví:
Můj "vztah", "nevztah"
«
kdy:
11. Květen 2008, 18:37:30 »
Takze jak to vypadalo v breznu:
Citace: Brnator 17. Březen 2008, 08:39:50
Budu stručný:
Ona(18) Já (26)
-Seznámení před pár týdny v supermarketu
-o pár týdnů později náhodné setkání na jiném místě a výměna kontaktu
-několikatýdení intenzivní komunikace na icq a sms, spíše kamarádska, zjistil jsem,že má přítele(půl roku, je stastna a zamilovana,jen jednou si lehce stezovala,ze ji nevěnuje dost pozornosti)..
-
1.setkání
v mém rodném měste - v brně,kde se slečna chystá studovat(od září tu bude od pondělí do pátku - asi 120 km od přítele), nádherný den,procházka, restaurace, úsměvy, dlouhé výměny pohledů, držení za ruce, objetí
-od kamarádky jsem zjistil,že je docela zmatená, cítí se provinile,lituje toho..
-
2. setkání,
romantické odpoledne kousek od Brna, první polibek při západu slunce, večerní procházka, dlouhý polibek na rozloučenou, celou dobu jsem ale iniciátorem všeho byl já, byla silně pasivní ale ne odtažitá
-den po tom zjistila,že jí přiítel podvedl, ona se teď už necítí provinile, ještě větší zmatek, neví,co má dělat, asi s ním chce zůstat,možná bude šťastnější bez něj, chaos.. (vše vím z doslechu)
-dalsi večer rozhovor se mnou na icq na neutrální témata, příjemný, nezávazný..
...
co se dělo pak?
par schuzek u me doma, mazleni v posteli.., vylety do prirody, prochazky,restaurace.. polibky, usmevy,zadne sliby,zadne zavazky.... schuzky cca po tydnu,denne v kontaktu na icq,s pritelem stale nerozejita,ale nechtel jsem na ni tlacit,ani o tom mluvit.. posledni schuzka pred par dny - super, vylet, prochazka.. skutecne vasnive louceni, usmev,mila slova.. pak jeste nekolik milych sms v prubehu vecera.. pak ale najednou psala,ze mela zly sen,ze je hrozne smutna,.. nechtela o nem mluvit.. nejak ochladla, dva dny se skoro neozyva. Pred par hodinami sms, ze si budeme muset promluvit. Uz nekolikrat mi pred par tydny mi napsala,ze uz v tom nemuze pokracovat,ze by to chtela ukoncit,ale vzdycky jsem to nejak zahral do outu, nebo odvedl konverzaci na jine tema a pokracoval jsem dal.. ted uz to ale vypada kriticky..
JAK DÁL?
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Re: Můj "vztah", "nevztah"
«
Odpověď #1 kdy:
11. Květen 2008, 18:43:21 »
ouu...no řekla bych, že o tom hodně přmýšlela....takže asi příjde s jasným rozhodnutím...
Na to ani nejde moc co říct, sámotnému ti je asi jasné, že musíš čekat, co ti poví....
A na otázku "Co teď?"...No nic...buď vstřícný, nic jiného asi nejde...
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
11. Květen 2008, 18:51:22 »
vpodstate to "ukoncila" asi 3x, vzdycky jsem proste delal,ze nerozumim,co se po me chce, nebo to zlehcil, odvedl řeč jinam.. pak byla dalsi schuzka, ze zacatku nekdy odtazita, pak par triku a uz to zase slo jako po masle.. posledni tydny ale byly bez problemu az ted..
Zaznamenáno
gammarus
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Lanžhot
«
Odpověď #3 kdy:
11. Květen 2008, 18:54:46 »
Nj, takové už holky jsou. Nerozhodné a neví přesně co/koho chtějí. Počkej co Ti řekne a podle toho reaguj. Když by jsi jí ale byl lhostejný, tak by s Tebou nikam nechodila a nic nedělala, takže nějaká šance by tam být měla. Když ji ten její podvedl, tak nechápu jak s ním může pořád být, ale to už záleží na tom, jaký kdo je. Já Ti tu toho víc asi neřeknu. Možná ostatní jo.
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
11. Květen 2008, 18:59:21 »
zensky se chovaji hrozne nepredvidatelne, mozna svoji roli hraje mesicni cyklus a kolisani hladiny hormonu,.. kazdopadne by bylo dobry do toho lip videt. Nekdy je fakt tezky neztratit nervy a neposlat je do háje
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
11. Květen 2008, 19:24:12 »
a nebo to zvládneš stejným způsobem, jako vždy...prostě zapojí charisma a ona zase změní názor...
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
GR77A
Pohlaví:
Věk: 24
Město: Brno
«
Odpověď #6 kdy:
11. Květen 2008, 22:18:34 »
Citace: gammarus 11. Květen 2008, 18:54:46
Nj, takové už holky jsou. Nerozhodné a neví přesně co/koho chtějí.
Tohle je bohužel velká pravda.
Citace: gammarus 11. Květen 2008, 18:54:46
Když by jsi jí ale byl lhostejný, tak by s Tebou nikam nechodila a nic nedělala, takže nějaká šance by tam být měla.
To pořád nic neznamená, někdo totiž tohle dokáže udělat a přitom nemá na mysli vztah. Myslí tím lásku kamarádskou a lásku z minulého života... Kdybych to ale nezažil, nevěřil bych...
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
12. Květen 2008, 16:53:06 »
stále se neozývá, nezbývá než vyčkávat, včera jsem již odvedl aktivity více než dost (1 sms + vecer icq)
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
12. Květen 2008, 22:47:03 »
Takže to podle náznaků vypadá tak, že ten románek bude chtít definitivně ukončit.
Otázkou je, jak se k tomu postaviit
- když se budu tvářit děsně ublíženě a nešťastně, tak tím klesne moje cena a zaroveň tím zazdím možnost se s ní dál vídat aspoň jako "kamarád"
- když budu dělat, že o nic nejde, že jsem v pohodě a že mi to je vpodstatě jedno, tak to asi tolik nezazdím,ale zase si bude říkat, že jsem k ní vůbec nic necítil a že jsem ji chtěl jen využít.
vpodstatě by na tom nezáleželo,ale je pravděpodobné, že vztah s jejím přítelem brzy skončí (kvůli tomu, že bude každý studovat jinde a mozna i z jinych duvodu) a já to k ní budu mít blíž.
«
Poslední změna: 12. Květen 2008, 22:56:56 od Brnator
»
Zaznamenáno
GR77A
Pohlaví:
Věk: 24
Město: Brno
«
Odpověď #9 kdy:
13. Květen 2008, 07:02:10 »
Já bych to bral spíš v pohodě, né zas že jsi vyloženě šťastnej, ale že jsi rád že se to stalo a že je to její volba a na tu má právo. Jinak jde o to, že když to ukončíte, tak jestli budete mít chuť se spolu vídat v budoucnu dál, ale to si myslím že by neměl být problém po určité době, až se trochu zapomene
Zaznamenáno
Sny jsou nádherná věc do té doby, než je začne chtít člověk prožívat live...
SpeedMaster
«
Odpověď #10 kdy:
15. Květen 2008, 01:30:59 »
Stačí být trpělivý. Teď na ní můžeš ostentativně kašlat. Počkej si do září, přijede, sama v novém městě,
nejistá, zmatená, bude hledat opěrný bod. Budeš ji moci napichovat od pondělí do pátku, až ti to samotnému přijde protivné.
Do té doby můžeš napíchnout nějakou jinou, aspoň ten čas do září rychle uteče.
Kromě toho přece nezůstaneš přes léto na ocet, nemaje co napíchnout.
Hlavně žádné hledání problémů tam, kde nejsou. Je jí 18, sotva odrostlá pubertálnímu věku, nezkušená, tvárná a poslušná. Podle toho bys k ní měl přistupovat, nejednat s ní jako s dospělou ženskou (to můžeš dělat s třicítkou), ale logicky s ní jednat a přistupovat k ní úměrně věku. Tedy ji napichovat jako osmnáctku a zbytečně si to nekomplikovat.
Zaznamenáno
Brnator
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
15. Květen 2008, 05:45:18 »
SpeedMaster: díky za názor, takové povzbuzení jsem poránu potřeboval,..
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------
Pravidla fóra
-----------------------------